orenakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Χαρίζονται τα: ρολόι ξυπνητηρι που δεν δουλευει η usb τροφοδοσια. Δουλευει με μπαταριες ομως παλιά pstn modem ασυρματο ποντικι και 2 δέκτες fd Παραλαβη απο μετρο Ηλιουπολης. Προτιμω να τα δωσω ολα σε εναν 3
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, life is music είπε θελω το dvd αν υπαρχει Υπαρχει....στειλε πμ. 1
markpiros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Στις 16/7/2020 στις 7:19 ΜΜ, kathytherion είπε Με αφορμή παραπάνω μυνημα τις, χαρίζω κι εγώ κουτάκι και οδηγίες από τα Samsung galaxy note 2 και 3 για όποιον ενδιαφέρεται... Πμ
dimitris_st13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, insomnia86 είπε Καλησπέρα. Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. Γάστρα μαγειρέματος (ή και για ντεκόρ) πήλινη. κρατημένο 2. Προβολέας 500W, τον δοκίμασα και έριξε την ασφάλεια. κρατημένο 3. Μετασχηματιστές (καμιά 10αριά έχουν μείνει). Κάποιοι είναι 12V και άλλοι για λάμπες φθορίου. κρατημένο 4. Στάρτερ FS11 & FS22 (είναι λιγότερα από όσα φαίνονται στη φωτογραφία). 5. Φυγόκεντρος. Πρώτα εδώ και μετά π.μ. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. πμ
Feregorn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Στις 17/7/2020 στις 3:07 ΠΜ, thanoslez είπε Καλημερα σας με ενδιαφέρει μόνο αν υπάρχει το καλώδιο του τηλεφώνου το USB Καλημέρα, υπάρχει μόνο το καλώδιο που συνδέεται στο τηλέφωνο και δίνει έξοδο για ακουστικά σαν handsfree.
Agent_Orange Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα φίλοι, Εχω κάποια πραματάκια που θέλω να χαρίσω (όχι @tigergreg δεν τα πέταξα όοολα ακόμα θενκς που μου υπέδειξες το νήμα) Αλλα δεν ξέρω πως να το χειριστώ το πράμα. Θα με στεναχωρήσει να έχω παράπονα του στυλ γιατι αυτός και όχι εγώ κτλ. Άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ με αυτή τη διαδικασία (σορρυ αν ακούγετε κάπως αυτό) Μήπως να τα έδινα σε κάποιον έμπειρο θαμώνα του θρεντ και να το διαχειριστεί αυτός; Εχει κάποιος την διάθεση να κάνει κάτι τέτοιο; Γαλάτσι μένω btw. 2
rohas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) δίνεται κονσόλα 360 Phat 2005 model (xenon, dashboard 12413, χωρίς DVD drive) με σκασμένους πυκνωτές (φώτο). Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί ας την πάρει να τους αλλάξει και να την rgh-αρει. Δεν είχε παρουσιάσει rrod όσο καιρό δούλευε. Παραλαβή από μετρό Κατεχάκη ή πρωινές ώρες καθημερινές πίσω από δαχτυλίδι Κηφισίας (ύψος ΟΤΕ) στην αμαρουσίου-χαλανδρίου. Για μια βδομάδα μετά θα πάει ανακύκλωση. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από rohas 2
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Καλησπέρα φίλοι, Εχω κάποια πραματάκια που θέλω να χαρίσω (όχι @tigergreg δεν τα πέταξα όοολα ακόμα θενκς που μου υπέδειξες το νήμα) Αλλα δεν ξέρω πως να το χειριστώ το πράμα. Θα με στεναχωρήσει να έχω παράπονα του στυλ γιατι αυτός και όχι εγώ κτλ. Άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ με αυτή τη διαδικασία (σορρυ αν ακούγετε κάπως αυτό) Μήπως να τα έδινα σε κάποιον έμπειρο θαμώνα του θρεντ και να το διαχειριστεί αυτός; Εχει κάποιος την διάθεση να κάνει κάτι τέτοιο; Γαλάτσι μένω btw. Ο γενικός "κανόνας" είναι ότι ο χαρίζων αποφασίζει σε ποιον θα πάει τί. Απλά εξυπηρετεί να γράφουμε πρώτα τον τόπο όπου βρισκόμαστε έχουμε προτείνει.
its smashy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, rohas είπε δίνεται κονσόλα 360 Phat 2005 model (xenon, dashboard 12413) με σκασμένους πυκνωτές (φώτο). Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί ας την πάρει να τους αλλάξει και να την rgh-αρει. Δεν είχε παρουσιάσει rrod όσο καιρό δούλευε. Παραλαβή από μετρό Κατεχάκη ή πρωινές ώρες καθημερινές πίσω από δαχτυλίδι Κηφισίας (ύψος ΟΤΕ) στην αμαρουσίου-χαλανδρίου. Για μια βδομάδα μετά θα πάει ανακύκλωση. αν δεν υπαρξει ενδιαφερον απο κοντα υπαρχει δυνατοτητα αποστολης? και εχει ολα τα σχετικα πανω?
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Αθήνα ,κέντρο: (Γκύζη) : μπαλα αναπήδησης Paw patrol. Για ηλικίες άνω των 3ων ετών γράφει πίσω σε ένδειξη. 1
rohas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, its smashy είπε αν δεν υπαρξει ενδιαφερον απο κοντα υπαρχει δυνατοτητα αποστολης? και εχει ολα τα σχετικα πανω? μονο η κονσολα (χωρις dvd drive, ολα τα πλαστικα υπαρχουν) και δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης
its smashy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, rohas είπε μονο η κονσολα (χωρις dvd drive, ολα τα πλαστικα υπαρχουν) και δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης καλως. αποσυρω
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 46 λεπτά πριν, rohas είπε δίνεται κονσόλα 360 Phat 2005 model (xenon, dashboard 12413, χωρίς DVD drive) με σκασμένους πυκνωτές (φώτο). Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί ας την πάρει να τους αλλάξει και να την rgh-αρει. Δεν είχε παρουσιάσει rrod όσο καιρό δούλευε. Παραλαβή από μετρό Κατεχάκη ή πρωινές ώρες καθημερινές πίσω από δαχτυλίδι Κηφισίας (ύψος ΟΤΕ) στην αμαρουσίου-χαλανδρίου. Για μια βδομάδα μετά θα πάει ανακύκλωση. Μιας και δουλεύουμε παρα πολύ κοντά, αν δεν την πάρει άλλος, αντί να την πετάξεις θα την έπερνα.
rohas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, DrLo είπε Μιας και δουλεύουμε παρα πολύ κοντά, αν δεν την πάρει άλλος, αντί να την πετάξεις θα την έπερνα. εστειλα pm
its smashy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 modem\router της sagem και ενα 56κ μοντεμ. δεν ξερω αν εχει καποιος την οποια χρηση για αυτα.. αλιως τρωνε δρομο στον καδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις