thodoris1985 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, LLLEFTERIS said: Με ενδιαφερει το παιχνιδι που στην Αθηνα εισαι; Καλησπέρα, Χαλάνδρι (αν και θα με βόλευε πρωινές ώρες στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής κοντά). Αλλά αν είναι να πιάσει τόπο, το κανονίζουμε. 5 hours ago, pantelikas said: Πού βρίσκεσαι; 2 hours ago, georgios65 said: Καλησπέρα σας. Θά μέ ἐνδιέφερε ἡ προέκταση. Εὐχαριστῶ. Το ίδιο με την απάντηση μου στον Λευτέρη, όποιος μπορεί να έρθει να παραλάβει πιο σύντομα, δε μπορώ να το βλέπω άλλo Επίσης, έχω και το παρακάτω πατίνι, χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. Οι δυο ρόδες είναι στην πίσω πλευρά και όχι μπροστά που έχουν τα περισσότερα Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από thodoris1985 1
life is music Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Trigger Happy είπε έχεις ρωτήσει γενικά προς αθηνάς - μοναστηράκι; https://www.google.com/search?q=πλάστικά+κλιπ+τσαντας&tbm=isch&ved=2ahUKEwjikpC5us3qAhUQw4UKHRJbC7gQ2-cCegQIABAA&oq=πλάστικά+κλιπ+τσαντας&gs_lcp=CgNpbWcQAzoECAAQQzoFCAAQsQM6AggAOggIABAKEAEQEzoECAAQEzoGCAAQChAYOgQIABAeOggIABAFEB4QE1DWRVjOsAFgobIBaAdwAHgAgAG1AYgB9R-SAQQwLjI4mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWewAQA&sclient=img&ei=sQQOX6L2OJCGlwSStq3ACw&bih=940&biw=1680#imgrc=pB0afL7ViC2JmM https://www.rapsimo.gr/product/κλιπς-τρίαινες/ Πήγε ο τσαγκάρης από εκεί δεν υπάρχει το ανταλλακτικό και για αυτό το δίνω ...Πάντως αν θες να ασχοληθείς ελα να στο δώσω!! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από life is music
georgios65 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε Καλησπέρα, Χαλάνδρι (αν και θα με βόλευε πρωινές ώρες στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής κοντά). Αλλά αν είναι να πιάσει τόπο, το κανονίζουμε. Το ίδιο με την απάντηση μου στον Λευτέρη, όποιος μπορεί να έρθει να παραλάβει πιο σύντομα, δε μπορώ να το βλέπω άλλo Επίσης, έχω και το παρακάτω πατίνι, χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. Οι δυο ρόδες είναι στην πίσω πλευρά και όχι μπροστά που έχουν τα περισσότερα Καλημέρα σας. Δυστυχῶς, βρίσκεστε πολύ μακριά ἀπό τήν ἔδρα μου, τόν Πειραιά.῾Υπάρχει δυνατότητα ἐκ μέρου σας συνάντησης πρωϊνές ὧρες σέ κάποιο σταθμό τοῦ Μετρό ἤ ταχυδρομικῆς ἀποστολῆς μέ δικά μου φυσικά ἔξοδα;
thodoris1985 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 11 minutes ago, georgios65 said: Καλημέρα σας. Δυστυχῶς, βρίσκεστε πολύ μακριά ἀπό τήν ἔδρα μου, τόν Πειραιά.῾Υπάρχει δυνατότητα ἐκ μέρου σας συνάντησης πρωϊνές ὧρες σέ κάποιο σταθμό τοῦ Μετρό ἤ ταχυδρομικῆς ἀποστολῆς μέ δικά μου φυσικά ἔξοδα; Ο @pantelikas βλέπω είναι Θεσσαλονίκη. Άρα αν δε μπορεί αυτός ή κάποιος δικός του τέλος πάντων να πραλάβει, θα μπορούσα να σας το στείλω, αλλά λογικά από βδομάδα θα μπορέσω.
Redfield Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Στις 10/7/2020 στις 11:17 ΜΜ, tigergreg είπε GPS garmin eMap Σε πολυ καλη κατασταση μεσα σε πολυ βρωμικη θηκη με καινουργιες μπαταριες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος σαββατου. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ πολύ για το gps! Θα πιάσει "τόπο"! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Καλησπέρα, Χαλάνδρι (αν και θα με βόλευε πρωινές ώρες στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής κοντά). Αλλά αν είναι να πιάσει τόπο, το κανονίζουμε. Το ίδιο με την απάντηση μου στον Λευτέρη, όποιος μπορεί να έρθει να παραλάβει πιο σύντομα, δε μπορώ να το βλέπω άλλo Επίσης, έχω και το παρακάτω πατίνι, χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. Οι δυο ρόδες είναι στην πίσω πλευρά και όχι μπροστά που έχουν τα περισσότερα Εγω θα αποσυρω ειμαι μακρια.
Locke_John Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αθήνα, κέντρο: Έχω μια μπάλα αναπήδησης, μπλε παιδική, αυτή με τις 2 χειρολαβές, με σχέδιο κάποιου καρτούν, ευχαρίστως να την χάριζα σε κάποιον που θα την προσφέρει σε παιδιά Το σχέδιο είναι Πόκεμον αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από Locke_John 3
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενα βημα πριν την ανακυκλωση... 1.TAMASHI XTD120MP3 με αποσπωμενη προσοψη σε κακη κατασταση μαλλον λειτουργικο. 2.CD READER PLEXTOR PX-12TSI TOY 1997!!! πολυ κιτρινισμενο σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 3.ΣΚΛΗΡΟΣ WESTERN DIGITAL CAVIAR 21600 1624,6MB ΤΟΥ 1997 σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 4.Τροφοδοτικο 300W ΜΑΧ POWER παλιο σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2 KAI TO 3! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από tigergreg 4
georgios65 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 15 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Ο @pantelikas βλέπω είναι Θεσσαλονίκη. Άρα αν δε μπορεί αυτός ή κάποιος δικός του τέλος πάντων να πραλάβει, θα μπορούσα να σας το στείλω, αλλά λογικά από βδομάδα θα μπορέσω. Καλησπέρα σας. ᾿Εντάξει, ἄν τελικά δέν μπορεῖ νά παραλάβει ὁ pantelikas καί ἔχετε τήν δυνατότητα νά ἀποστείλετε τήν προέκταση ἀπό βδομάδα ταχυδρομικῶς, θά μέ ἐξυπηρετούσατε ἀφάνταστα. Εὐχαριστῶ.
thodoris1985 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 8 minutes ago, georgios65 said: Καλησπέρα σας. ᾿Εντάξει, ἄν τελικά δέν μπορεῖ νά παραλάβει ὁ pantelikas καί ἔχετε τήν δυνατότητα νά ἀποστείλετε τήν προέκταση ἀπό βδομάδα ταχυδρομικῶς, θά μέ ἐξυπηρετούσατε ἀφάνταστα. Εὐχαριστῶ. Μπορώ να το στείλω. Έστειλα μήνυμα για να φεύγει σιγά-σιγά.
snbblp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Ενα βημα πριν την ανακυκλωση... 1.TAMASHI XTD120MP3 με αποσπωμενη προσοψη σε κακη κατασταση μαλλον λειτουργικο. 2.CD READER PLEXTOR PX-12TSI TOY 1997!!! πολυ κιτρινισμενο σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 3.ΣΚΛΗΡΟΣ WESTERN DIGITAL CAVIAR 21600 1624,6MB ΤΟΥ 1997 σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 4.Τροφοδοτικο 300W ΜΑΧ POWER παλιο σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Με ενδιαφέρει το CDROM επειδή είναι SCSI
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, snbblp είπε Με ενδιαφέρει το CDROM επειδή είναι SCSI Ναι ειναι SCSI αλλα απο τις πρωτες με τις 3 εγκοπες/οδηγους.
snbblp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Ναι ειναι SCSI αλλα απο τις πρωτες με τις 3 εγκοπες/οδηγους. τα 4, 8 και 12 TSI είναι τα καλύτερα plextor, ever! Τεράστιος φακός cannon, μεταλλικός μηχανισμός ακριβείας και άπειρη διάρκεια ζωής. Αρκεί να έχεις SCSI bus να τα συνδέσεις, και τερματικό 25πινο.
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, snbblp είπε τα 4, 8 και 12 TSI είναι τα καλύτερα plextor, ever! Τεράστιος φακός cannon, μεταλλικός μηχανισμός ακριβείας και άπειρη διάρκεια ζωής. Αρκεί να έχεις SCSI bus να τα συνδέσεις, και τερματικό 25πινο. Δες το ΠΜ που σου εστειλα!
snbblp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Δες το ΠΜ που σου εστειλα! Το είδα κι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις