petaw-se-oneiro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Kounoupieras είπε Καλησπέρα. Χαρίζεται αρτοπαρασκευαστης, πλήρως λειτουργικός. Βρίσκομαι Αθήνα. Αν δεν κάτσει με τον Mάνο ενδιαφέρομαι
tigergreg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Σημερα βρηκα σε αποθηκη συγχωρεμενου φιλου 3 ζευγαρια σκι χιονιου 30+ χρονων μαλλον σε καλη κατασταση 180-190 υψος. Αν τα θελει κανεις ας μου στειλει ΠΜ για να τον φερω σε επαφη να τα παραλαβει απο βριλησσια. Αμαρτια να πανε ανακυκλωση..... 6
alexcrx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Σημερα βρηκα σε αποθηκη συγχωρεμενου φιλου 3 ζευγαρια σκι χιονιου 30+ χρονων μαλλον σε καλη κατασταση 180-190 υψος. Αν τα θελει κανεις ας μου στειλει ΠΜ για να τον φερω σε επαφη να τα παραλαβει απο βριλησσια. Αμαρτια να πανε ανακυκλωση..... ας παει κοντα στην Παναγια ο φιλος............... 2
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, leftys είπε Χαρίζονται τα παρακάτω (δειτε φωτογραφιες): https://imgur.com/a/gnolCQL 1. Ραδιοφωνο πικαπ - δουλευε πριν το βανδαλισουν τα παιδια, λογικα με ενα καλο καθαρισμα (εσωτερικα, ποτενσιομετρα κλπ) και μια κεφαλη θα πρεπει να ειναι οκ 2. Καμερα wifi ΑΝΝΚΕ https://www.amazon.co.uk/dp/B00R49X41C?ref_=pe_747761_41376721 δουλευε κανονικα μεχρι που σταματησε να συγχρονιζει με την εφαρμογη, ισως καποιος να θελει να το ψαξει περισσοτερο 3. BT Video Baby Monitor 7500 Lightshow δεν ανοιγει η καμερα Βρισκονται στο Κιλκις, ιδανικά αν γινεται να τα παρει ενας ολα μαζι. Δεν στελνω, θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας (πρωτα εδω και σιγουρα PM). με ενδιαφερει το πικαπ στελνω πμ Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από KaRLoSSaLoNiKa
Locke_John Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 @insomnia86 ευχαρστωωωωωωωωωωωω πολύ για τα πράγματα. Πριν λίγο τοποθέτησα τους πίνακες κ σίγουρα έγινε πιο κλασικός ο χώρος μου. Υπενθυμίζω ότι χαρίζω μια σκούπα Samsung με ελαττωματικό κούμπωμα του σωλήνα της. 2
life is music Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους χαρίζεται αυτό το υπέροχο τσαντάκι μέσης που είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια και το χρησιμοποιούσα ....Ο λόγος που το δίνω είναι γιατί έσπασε ο ένας πλαστικός γατζος και ο τσαγκάρης μου είπε ότι δεν φτιάχνεται και ότι αν θέλω μπορώ να βάλω μόνο μεταλλικούς αλλά στην εμφάνιση δεν είναι ωραίο ...Ανεβάζω και φωτό για όποιον ενδιαφέρεται και μένει Αθήνα ! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από life is music 3
tigergreg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετα απο ανασκαφη δινονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες.... 1.Οθονη LCD AOC LM-500 15IN κιτρινισμενη με καλωδιο σηματος αλλα οχι ρευματος. 2.Τρεις καρτες γραφικωνε AGP 64 και 128 ΜΒ. 3.3 πληκτρολογια μπεζ με μπολικη μπιχλα PS2. 4.2 Καρτες ασυρματες PCI NETGEAR χωρις κεραιες WG311V3 ΚΑΙ RANGEMAX WN311B Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την πλατεια κανιγγος ωρες καταστηματων. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από tigergreg 1
teledomenet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μετα απο ανασκαφη δινονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες.... 1.Οθονη LCD AOC LM-500 15IN με καλωδιο σηματος αλλα οχι ρευματος. 2.Τρεις καρτες γραφικωνε AGP 64 και 128 ΜΒ. 3.Ακομα μια καρτα VODAFONE PCMCIA. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την πλατεια κανιγγος ωρες καταστηματων. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλημερα, με ενδιαφέρει το 1 + 4 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από teledomenet
krami Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, leftys είπε ΟΚ τα δεσμευω προσωρινα για τον @krami Παρεληφθησαν, ευχαριστω πολυ!:) 1
leftys Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 44 λεπτά πριν, krami είπε Παρεληφθησαν, ευχαριστω πολυ!:) Φίλε μου αν δεν θέλεις το πικαπ ενδιαφέρεται ο @KaRLoSSaLoNiKa μιλήστε μεταξύ σας κ συνεννοηθείτε...
life is music Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, leftys είπε Φίλε μου αν δεν θέλεις το πικαπ ενδιαφέρεται ο @KaRLoSSaLoNiKa μιλήστε μεταξύ σας κ συνεννοηθείτε... Με ενδιαφέρει και μένα ....αν κάποιο από τα δύο παιδια δεν το θέλει !!
teledomenet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 10:38 ΜΜ, papars είπε Τα παρακάτω είναι με το ένα πόδι στο κουτί της ανακύκλωσης. Ζευγάρι ηχείων B&W VM1 καμμένα - Για να τα επισκευάσει κάποιος πρέπει να βγάλει την γρίλια και δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει χωρίς να καταστραφεί. Άσε που δεν ξέρω αν υπάρχουν τα μεγάφωνα σαν ανταλλακτικό. Στο κουτί υπάρχει μόνο η μία βάση στήριξης. Καφετιέρα (νομίζω) CRM3605, Αυτός που την άφησε είπε απλά ότι ήταν μια αποτυχημένη αγορά. Δείχνει καινούργια αλλά δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί ή αν λείπει κάποιο εξάρτημα. Την θέλει ο @teledomenet Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου, παρέλαβα την καφετιέρα. 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Μετα απο ανασκαφη δινονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες.... 1.Οθονη LCD AOC LM-500 15IN κιτρινισμενη με καλωδιο σηματος αλλα οχι ρευματος. 2.Τρεις καρτες γραφικωνε AGP 64 και 128 ΜΒ. 3.3 πληκτρολογια μπεζ με μπολικη μπιχλα PS2. 4.2 Καρτες ασυρματες PCI NETGEAR χωρις κεραιες WG311V3 ΚΑΙ RANGEMAX WN311B Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την πλατεια κανιγγος ωρες καταστηματων. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Παρελαβα την οθονη και τις καρτες, ευχαριστώ πολυ. 1
m4nos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, Kounoupieras είπε Καλησπέρα. Χαρίζεται αρτοπαρασκευαστης, πλήρως λειτουργικός. Βρίσκομαι Αθήνα. ευχαριστω πολυ για τον αρτοπαρασκευαστη 1
georgios65 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Μετα απο ανασκαφη δινονται τα εξης χωρις να γνωριζω λειτουργικοτητες.... 1.Οθονη LCD AOC LM-500 15IN κιτρινισμενη με καλωδιο σηματος αλλα οχι ρευματος. 2.Τρεις καρτες γραφικωνε AGP 64 και 128 ΜΒ. 3.3 πληκτρολογια μπεζ με μπολικη μπιχλα PS2. 4.2 Καρτες ασυρματες PCI NETGEAR χωρις κεραιες WG311V3 ΚΑΙ RANGEMAX WN311B Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την πλατεια κανιγγος ωρες καταστηματων. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τά πληκτρολόγια. Εὐχαριστῶ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις