melaslog Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Ήρθε τελικά και την πήρε ο Γιάννης. Και το καφεδάκι, καφεδάκι. Δεν θα του την έδινα αλλιώς!!!! 2
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, Locke_John είπε Σωστά θυμάσαι ναι έτσι είναι ναι. Μάλλον θα το παω σήμερα στον Γρηγόρη που είναι γείτονάς μου κ ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε. Παρεληφθη..ευχαριστω πολυ.
rayven18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 On 06/07/2020 at 13:18, rayven18 said: Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Τιμονιερα για PS2. Την είχα με αντάπτορα στον υπολογιστή και δούλευε κανονικά. 700mb δίσκους εάν τους χρησιμοποιεί κάνεις πλέον Μικρόφωνο ασύρματο και ενσύρματο σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Ας τα πάρει κάποιος όλα μαζί κατα προτιμηση. Δε στέλνω εκτός Θεσσαλονίκης. Συναντήσει στον χώρο μου. Στειλτε μου pm Τα πήρε ο @roybatty. 1
Locke_John Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Παρεληφθη..ευχαριστω πολυ. Χαίρομαι που έπιασε τόπο. Εγώ ευχαριστώ για το δωράκι, θα τιμηθεί σε ιδιαίτερη περίσταση, αυστηρά στους 15 βαθμούς Κατά τ'αλλα, έχω καλώδια, ρούτερ, τηλέφωνα, όλα εν αναμονή να παραληφθούν από αλλά μέλη αυριο το πρόγραμμα μου το βλέπω γεματουτσικο από Πέμπτη όμως κανονίζουμε. Αναμένω σχετικά pm Τυχερος νιώθω που ανακάλυψα το thread αυτό κάποτε. 3
tsiv Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Locke_John είπε Κατά τ'αλλα, έχω καλώδια, ρούτερ, τηλέφωνα, όλα εν αναμονή να παραληφθούν από αλλά μέλη αυριο το πρόγραμμα μου το βλέπω γεματουτσικο από Πέμπτη όμως κανονίζουμε. Αναμένω σχετικά pm Τα είπαμε τηλεφωνικά χθες!
kwstas_pap Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 12:32 ΜΜ, kwstas_pap είπε -Audio cd με παιδικά παραμύθια και τραγούδια -10 (κάποια διπλά) Dvd με game demos που συνόδευαν κάποια δημητριακά (angry birds, racing και software για comic creativity ) -DVD my little pony -Εκπαιδευτικά audio cd γνωστής σειράς βιβλίων αγγλικών + 1 γαλλικών - cdrom doki (μαθήματα αγγλικών) no2 έως 15 Όλα πακέτο, περιοχή Ν.Σμύρνη στείλτε PM δόθηκαν
petaw-se-oneiro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Θήκη armor καινούργια για XIAOMI REDMI 6 PRO (προσοχή, όχι note 6 pro γιατί έτσι την πάτησα και την παρήγγειλα εγώ). Σαν της φωτογραφίας αλλά ολόκληρη μαύρη. Παραλαβή απο μετρό Δάφνης. 2
kathytherion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, kwstas_pap είπε δόθηκαν Ευχαριστώ πολύ για τα πραγματακια και από εδώ, ήδη κάποια βρήκαν νέους ιδιοκτήτες με καλλιτεχνικές ανησυχίες! 1
devil1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Καλημέρα παίδες έχω 3 κωδικούς deals for u αχρησιμοποίητους..την περασμένη φορά τους έγραψα κατευθείαν κ δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά σε ΠΜ ευχαριστώ! 6
mpitzi91 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Χαρίζονται ρούχα αντρικά νεανικά! Τα περισσότερα ειναι S-M και τα παντελόνια 30-32 Σε πολύ καλή κατάσταση και φρεσκοπλυμένα. 4
Silenzio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, devil1983 είπε Καλημέρα παίδες έχω 3 κωδικούς deals for u αχρησιμοποίητους..την περασμένη φορά τους έγραψα κατευθείαν κ δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά σε ΠΜ ευχαριστώ! καλημέρα, θα με ενδιέφερε ένα κωδικός. ευχαριστώ.
retroman3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, devil1983 είπε Καλημέρα παίδες έχω 3 κωδικούς deals for u αχρησιμοποίητους..την περασμένη φορά τους έγραψα κατευθείαν κ δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά σε ΠΜ ευχαριστώ! Καλησπέρα φίλε μου . Θα με ενδιέφερε και εμένα ένας κωδικός.
IcemanGr71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, devil1983 είπε Καλημέρα παίδες έχω 3 κωδικούς deals for u αχρησιμοποίητους..την περασμένη φορά τους έγραψα κατευθείαν κ δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά σε ΠΜ ευχαριστώ! Αν περισσεύει θα ήθελα και εγώ έναν.....
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν μείνει τα παρακάτω μικροπραγματάκια αν κάποιος ενδιαφερθεί σήμερα και αύριο και μπορεί να έλθει από την περιοχή μου (Παπάγου) για παραλαβή, γιατί την Παρασκευή φεύγω για το νησί και θα λείψω μήνες. 1. Ένα στικάκι USB LifeView LV5WEB3 NotOnlyTV ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Fuel7 Δείτε το συνημμένο PDF. Δεν δουλεύει στα Win10. Eίναι και card reader για microSD. 2. Τέσσερις κάρτες PCI fax/modem 3. Τρία καλώδια ρεύματος για Αγγλική (UK) πρίζα. Το ένα είναι τριπολικό για φορτιστή λαπτοπ και τα άλλα δύο έχουν το πολύ κοινό διπολικό βύσμα για διάφορες συσκευές. 4. Τρία φωτιστικά ασφαλείας LED, μη λειτουργικά. 5. Τρία παλιά βιβλία (το μεσαίο ίσως ενδιαφέρει κάποιους που ασχολούνται με τη μουσική σε υπολογιστή) και τέσσερα βιβλιαράκια από το RAM.To AWE32 KΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Fuel7 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από MessengerOfGood 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις