papoys1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Η κουζίνα θα μπει και σε σελίδα στο φβ για χάρισμα γιατί θέλω να φύγει. Θα αφήσω μέχρι αύριο όμως γιατί προτιμώ να την πάρει κάποιος από εδώ. Οπότε αν είναι κάποιος που την θέλει ας μου στείλει σήμερα. Καλημέρα ενδιαφέρομαι αν δεν έχει προλάβει άλλος έχω στείλει και π.μ.
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Χαρίζονται τα παρακάτω εικονιζόμενα: 1. Κάρτα οθόνης PCI (χρήσιμη για να δεί κάποιος εικόνα αν τα έχει φτύσει η κύρια κάρτα οθόνης του πισιού του) 2.Πέντε καλώδια παράλληλου εκτυπωτή και ένα προέκτασης 3. Πέντε καλωδιοταινίες για δίσκους IDE 4. Πλαστικά κουτιά από DVD 5. Χαρτοφύλακας Θα τα κρατήσω μόνο 2-3 μέρες, μήπως ενδιαφερθεί κανένας 2
f2bnp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την κάρτα γραφικών! Στέλνω PM.
LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Ευχαριστώ τον @papoys1 που ήρθε να παραλάβει την κουζίνα και για το δώρο του. 2
Locke_John Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται τα παρακάτω εικονιζόμενα: 1. Κάρτα οθόνης PCI (χρήσιμη για να δεί κάποιος εικόνα αν τα έχει φτύσει η κύρια κάρτα οθόνης του πισιού του) 2.Πέντε καλώδια παράλληλου εκτυπωτή και ένα προέκτασης 3. Πέντε καλωδιοταινίες για δίσκους IDE 4. Πλαστικά κουτιά από DVD 5. Χαρτοφύλακας Θα τα κρατήσω μόνο 2-3 μέρες, μήπως ενδιαφερθεί κανένας γεια, καλησπέρα, με ενδιαφερουν τα 4 και 5 αν υπάρχουν ακόμα.
papoys1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 52 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ευχαριστώ τον @papoys1 που ήρθε να παραλάβει την κουζίνα και για το δώρο του. Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω για την κουζίνα την οποία αδικεί η φωτογραφία διότι παρά την ηλικία της είναι σε εξαιρετική κατάσταση τόσο τα μάτια όσο και ο φούρνος της. Θα πιάσει τόπο εκεί που θα πάει. Επίσης να πω ότι τόσο ο προσφέρων όσο και η παρέα του ήταν υπέροχοι και έκαναν τα πάντα να με εξυπηρετήσουν, να νοιώσω άνετα και τους ευχαριστώ όλους.Το δωράκι μου ασήμαντο μπροστά στο δικό τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα. 2
tigergreg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Στις 03/07/2020 στις 7:51 ΜΜ, insomnia86 είπε Καλησπέρα. Δίνεται μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής, κρεμαστό φωτιστικό τύπου "μπάλα" με διάμετρο 30 εκατοστά. δόθηκε Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Παρελαβα. Ευχαριστω πολυ. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, f2bnp είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την κάρτα γραφικών! Στέλνω PM. Δική σου. Απάντησα στο pm. 1 ώρα πριν, Locke_John είπε γεια, καλησπέρα, με ενδιαφερουν τα 4 και 5 αν υπάρχουν ακόμα. ΟΚ. Στέλνω εγώ πμ. 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) λαθος Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Dark_Beast_John_Gr
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μερικά πραγματάκια ακόμη: 1. Τρία σταθερά τηλέφωνα Panasonic 2. Μια τσάντα για λαπτοπ 13,3" που έχει πολλές θήκες για πολλά άλλα πράγματα. 3. Διάφορα εξαρτήματα τηλεφώνου: (τ πάνω δεξια είναι μεταγωγεας μεταξύ 2 τηλεφώνων) 4. Τρία καλώδια για Αγγλική (UK) πρίζα. Το ένα είναι για φορτιστή λαπτοπ (τριπλό φίς) και τα άλλα δύο καταλήγουν στο πολύ κοινό διπολικό στρογγυλό βύσμα. 5. Δύο θήκες για business cards & δύο τρυπητήρια χαρτιού Και αυτά δεν θα τα κρατήσω πολύ αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από MessengerOfGood 8
Kostas.karras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Μητρικες MSI G31M3 V2 (δεν ποσταρει) ASROCK 775DUAL VSTA (διαπιστωσα καποιο στραβωμενο πιν αλλα δεν την εχω δοκιμασει) θα μπουν και σε διπλανο foroum Προτεραιοτητα σε οποιον τα παρει ολα μαζι και αμμεσα Ποστ εδω και πμ 1
Locke_John Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Μερικά πραγματάκια ακόμη: 1. Τρία σταθερά τηλέφωνα Panasonic 2. Μια τσάντα για λαπτοπ 13,3" που έχει πολλές θήκες για πολλά άλλα πράγματα. 3. Διάφορα εξαρτήματα τηλεφώνου: (τ πάνω δεξια είναι μεταγωγεας μεταξύ 2 τηλεφώνων) 4. Τρία καλώδια για Αγγλική (UK) πρίζα. Το ένα είναι για φορτιστή λαπτοπ (τριπλό φίς) και τα άλλα δύο καταλήγουν στο πολύ κοινό διπολικό στρογγυλό βύσμα. 5. Δύο θήκες για business cards & δύο τρυπητήρια χαρτιού Και αυτά δεν θα τα κρατήσω πολύ αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον. 5. Η μικρή θήκη κ το μαύρο τρυπητηρι θα με εξυπηρετούσαν αν υπάρχουν ακόμα.
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Locke_John είπε 5. Η μικρή θήκη κ το μαύρο τρυπητηρι θα με εξυπηρετούσαν αν υπάρχουν ακόμα. ΟΚ όταν έλθεις για τα άλλα δικά σου και αυτά. 1
papars Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα παρακάτω είναι με το ένα πόδι στο κουτί της ανακύκλωσης. Ζευγάρι ηχείων B&W VM1 καμμένα - Για να τα επισκευάσει κάποιος πρέπει να βγάλει την γρίλια και δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει χωρίς να καταστραφεί. Άσε που δεν ξέρω αν υπάρχουν τα μεγάφωνα σαν ανταλλακτικό. Στο κουτί υπάρχει μόνο η μία βάση στήριξης. Καφετιέρα (νομίζω) CRM3605, Αυτός που την άφησε είπε απλά ότι ήταν μια αποτυχημένη αγορά. Δείχνει καινούργια αλλά δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί ή αν λείπει κάποιο εξάρτημα. Την θέλει ο @teledomenet Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από papars 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις