Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Xαριζεται ομπρελα καταληλη για εξωτερικο χωρο. Ειναι ξεθωριασμενη απο τον ηλιο. Ειναι μαζι με την βαση της. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ 2
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 48 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Xαριζεται ομπρελα καταληλη για εξωτερικο χωρο. Ειναι ξεθωριασμενη απο τον ηλιο. Ειναι μαζι με την βαση της. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ γεια σ Κώστα, με ενδιαφερει. 1
thodoris1985 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 15 hours ago, DrLo said: πρεπει να έχω ένα εντελώς άβολο wireless keyboard keyboard με usb dongle αν δεν ενδιαφερθεί κανένας, πριν το πετάξεις θα ήθελα να δοκιμάσω αν δουλέψει Ναι αυτό.. δικό σου. Έχω και μια προέκταση 4 μέτρα 16AWG για τροφοδοτικό υπολογιστή/οθόνη κτλ (τα βρίσκω ένα-ένα) 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Χαρίζεται η ηλεκτρική κουζίνα μάρκας ΠΙΤΣΟΣ,άγνωστο μοντέλο,30ετιας,αλλά δουλεύει κανονικότατα. Κι ο φούρνος και τα μάτια. Κατά προτίμηση σε οικογένεια που την έχει ανάγκη. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ(ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΌΡΟΦΟ) ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΒΑΡΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΠΜ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ 8
barman_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 1 hour ago, LabrakisG1992 said: Χαρίζεται η ηλεκτρική κουζίνα μάρκας ΠΙΤΣΟΣ,άγνωστο μοντέλο,30ετιας,αλλά δουλεύει κανονικότατα. Κι ο φούρνος και τα μάτια. Κατά προτίμηση σε οικογένεια που την έχει ανάγκη. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ(ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΌΡΟΦΟ) ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΒΑΡΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΠΜ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ Επειδή έδωσα την ίδια να πω ότι όντως δουλεύει καλά και χρειάζεται τρία άτομα θα έλεγα εγώ καθότι είναι ΚΟΥΡΣΟΥΜΙ
exploi7ed Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, Locke_John είπε γνωρίζετε αν οι ΡΕΤΟ παραλαμβάνουν κ ηλεκτρικές συσκευές μέτριας λειτουργικότητας; Tα πάντα όλα, έδωσα 14/άρες τηλεοράσεις, ηλεκτρικές ψηστιέρες παλιές, πορτατίφ παλιά κ,α 2
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Χαρίζεται η ηλεκτρική κουζίνα μάρκας ΠΙΤΣΟΣ Αυτο κατω απο την ενδειξη FLAMA τι ειναι? Σουκο πριζα?
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 28 λεπτά πριν, barman_ είπε Επειδή έδωσα την ίδια να πω ότι όντως δουλεύει καλά και χρειάζεται τρία άτομα θα έλεγα εγώ καθότι είναι ΚΟΥΡΣΟΥΜΙ Αθάνατη ρε φίλε αν δεν κάνω λάθος από το 86 την έχουν οι γονείς μου Και δουλεύει άψογα. 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Αυτο κατω απο την ενδειξη FLAMA τι ειναι? Σουκο πριζα? Έχω την αίσθηση πως ναι θα το επιβεβαίωσω μόλις πάω σπίτι 1
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Αθάνατη ρε φίλε αν δεν κάνω λάθος από το 86 την έχουν οι γονείς μου Και δουλεύει άψογα. MADE IN???
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Όντως πρίζα σουκο είναι. Τώρα made in δεν έχω ιδέα . 1
thodoris1985 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα DVD και το ασυρματο microsoft πληκτρολόγιο/ποντίκι είναι κρατημένα παραμένει το παρακάτω καλώδιο προέκταση 4 μέτρα 16AWG για τροφοδοτικό υπολογιστή/οθόνη κτλ (longwell) Όλα κρατημένα Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από thodoris1985
LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Η κουζίνα θα μπει και σε σελίδα στο φβ για χάρισμα γιατί θέλω να φύγει. Θα αφήσω μέχρι αύριο όμως γιατί προτιμώ να την πάρει κάποιος από εδώ. Οπότε αν είναι κάποιος που την θέλει ας μου στείλει σήμερα.
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Στις 4/7/2020 στις 12:14 ΠΜ, Kostas.karras είπε Xαριζεται ομπρελα καταληλη για εξωτερικο χωρο. Ειναι ξεθωριασμενη απο τον ηλιο. Ειναι μαζι με την βαση της. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ Ενδιαφέρομαι επίσης αν δεν δοθεί στον προλαλήσαντα. Στις 3/7/2020 στις 7:51 ΜΜ, insomnia86 είπε Καλησπέρα. Δίνεται μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής, κρεμαστό φωτιστικό τύπου "μπάλα" με διάμετρο 30 εκατοστά. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Με ενδιαφέρει για το εξοχικό.
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Στις 4/7/2020 στις 12:14 ΠΜ, Kostas.karras είπε Xαριζεται ομπρελα καταληλη για εξωτερικο χωρο. Ειναι ξεθωριασμενη απο τον ηλιο. Ειναι μαζι με την βαση της. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ Κωστα με ενδιαφερει και μενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις