wildlife Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Και εγω στην σειρά για το Iphone . Καλησπέρα φίλε μου το I phone μ ενδοιαφερει σ ευχαριστω πολύ 😇
kazaboy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, Kostas _mp είπε Φίλε μου καλημέρα. Θα με ενδιέφερε ένας από τους δύο. Ο HP ΕΚΛΕΙΣΕ σε Kostas_mp.
jimmysss! Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, DrLo είπε Χαρίζεται Θήκη εξωτερικού σκληρού 3.5'' Turbo-x (δεν έχω usb καλώδιο) είναι σε διαμόρφωση για SATA ... συνδέεται και IDE αλλά πρέπει να ψαξω να βρω τα καλωδιάκια που πρέπει να μπουν με αυτόν. Είχε μπει σε ντουλάπι για χρόνια ως λειτουργική. Τελευταία φορά που τη δοκίμασα δε μου άναβε. Δε ξέρω γιατί. Υποψιάζομαι κάτι στο τροφοδοτικό του - Παραλαβή από Μαρούσι ή αν είναι στη διαδρομή προς-από δουλειά περνάω και σας το αφήνω Ενδιαφερομαι και εγω αν στραβωσει με τον προλαλησαντα
Crybal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, DrLo είπε Χαρίζεται Θήκη εξωτερικού σκληρού 3.5'' Turbo-x (δεν έχω usb καλώδιο) είναι σε διαμόρφωση για SATA ... συνδέεται και IDE αλλά πρέπει να ψαξω να βρω τα καλωδιάκια που πρέπει να μπουν με αυτόν. Είχε μπει σε ντουλάπι για χρόνια ως λειτουργική. Τελευταία φορά που τη δοκίμασα δε μου άναβε. Δε ξέρω γιατί. Υποψιάζομαι κάτι στο τροφοδοτικό του - Παραλαβή από Μαρούσι ή αν είναι στη διαδρομή προς-από δουλειά περνάω και σας το αφήνω Το βίσμα του τροφοδοτικου του ειναι το στρογγυλό το εξάπινο?
alucards74 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται VHS PLAYER . Είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο πριν από δύο χρόνια για μετατροπή σε ψηφιακή μορφή παλιών βιντεοκασετων . Περιοχή ανατολικά Θεσσαλονίκη Επικοινωνία μέσω pm και αφού γίνει αναφορά εδώ στο νήμα. Αλλιώς αύριο πάει ανακύκλωση. Ευχαριστώ κρατημένο για το μέλος @krami. Εάν δεν παραλάβει θα πάει στον επόμενο. Ευχαριστώ Μόλις το παρέλαβε ο @krami Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από alucards74 1 1
tsiv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Χαρίζεται Vodafone 555, ανάβει κανονικά, δεν δοκίμασα κάρτα sim. Xωρίς φορτιστή (φορτίζει κλασικά με micro usb) https://www.gsmarena.com/vodafone_555_blue-4052.php https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-room/deltia-typou/20110907-vodafone-555-blue-to-kinito-pou-dimiourgithike-se-synergasia-me-to-facebook-irthe-kai-stin-ellada/ Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. 3
krami Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, alucards74 είπε Χαρίζεται VHS PLAYER . Είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο πριν από δύο χρόνια για μετατροπή σε ψηφιακή μορφή παλιών βιντεοκασετων . Περιοχή ανατολικά Θεσσαλονίκη Επικοινωνία μέσω pm και αφού γίνει αναφορά εδώ στο νήμα. Αλλιώς αύριο πάει ανακύκλωση. Ευχαριστώ Με ενδιαφερει φιλε μου
retroman3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, alucards74 είπε Χαρίζεται VHS PLAYER . Είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο πριν από δύο χρόνια για μετατροπή σε ψηφιακή μορφή παλιών βιντεοκασετων . Περιοχή ανατολικά Θεσσαλονίκη Επικοινωνία μέσω pm και αφού γίνει αναφορά εδώ στο νήμα. Αλλιώς αύριο πάει ανακύκλωση. Ευχαριστώ Pm με ενδιαφερειενδιαφέρει
kstgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, alucards74 είπε Χαρίζεται VHS PLAYER . Είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο πριν από δύο χρόνια για μετατροπή σε ψηφιακή μορφή παλιών βιντεοκασετων . Περιοχή ανατολικά Θεσσαλονίκη Επικοινωνία μέσω pm και αφού γίνει αναφορά εδώ στο νήμα. Αλλιώς αύριο πάει ανακύκλωση. Ευχαριστώ Με ενδιαφέρει !
Kostas _mp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον kazaboy για την άμεση εξυπηρέτηση και να χαρίσω και εγώ με την σειρά μου μία βελέτζα χρώματος καρπουζί. Θεσσαλονίκη περιοχή Ιπποκράτειο
Fabricated Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tsiv είπε Χαρίζεται Vodafone 555, ανάβει κανονικά, δεν δοκίμασα κάρτα sim. Xωρίς φορτιστή (φορτίζει κλασικά με micro usb) https://www.gsmarena.com/vodafone_555_blue-4052.php https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-room/deltia-typou/20110907-vodafone-555-blue-to-kinito-pou-dimiourgithike-se-synergasia-me-to-facebook-irthe-kai-stin-ellada/ Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Με ενδιαφέρει
DrLo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στρογυλλό ειναι αλλά δε θυμαμαι αν είναι 6πυνο ή κάτι άλλο (το έχω αφήσει στο γραφείο) νομίζω έχει 4 pin μέσα, για 12 και 5 V λογικά 4 ώρες πριν, Crybal είπε Το βίσμα του τροφοδοτικου του ειναι το στρογγυλό το εξάπινο?
snbblp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Στρογυλλό ειναι αλλά δε θυμαμαι αν είναι 6πυνο ή κάτι άλλο (το έχω αφήσει στο γραφείο) νομίζω έχει 4 pin μέσα, για 12 και 5 V λογικά Είναι DIN 4 pin, με 12V & 5V και δύο καλώδια 0V (earth)
tsiv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα από @teledomenet Γιώργο και Αλεξάνδρα... ευχαριστώ πολύ. Άψογη συνεννόηση. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από tsiv 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, snbblp είπε Είναι DIN 4 pin, με 12V & 5V και δύο καλώδια 0V (earth) Εχω ενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις