teledomenet Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, petaw-se-oneiro είπε Ταμπλετακι bitmore windows 8.1 Του εχω βάλει μπαταρία απο κινητό μεσα γιατί η δική του μας χαιρέτησε χρόνους. Για σοβαρή χρήση ίσως χρειαστεί αντικατάσταση. Και πριν και μετά την αλλαγή ζεσταινοταν αρκετά στο σημείο του επεξεργαστή αλλά τεχνικός μου είπε ότι είναι οκ και ότι έτσι κάνουν αυτά. Απο λειτουργία είναι κομπλέ δουλεύουν τα πάντα εξάλλου είναι ελάχιστα χρησιμοποιημενο, το έφαγε το ντουλάπι. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο μετρό Δάφνης, δεν στέλνω. Καλημερα εχεις πμ
SakafliaC Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Ταμπλετακι bitmore windows 8.1 Του εχω βάλει μπαταρία απο κινητό μεσα γιατί η δική του μας χαιρέτησε χρόνους. Για σοβαρή χρήση ίσως χρειαστεί αντικατάσταση. Και πριν και μετά την αλλαγή ζεσταινοταν αρκετά στο σημείο του επεξεργαστή αλλά τεχνικός μου είπε ότι είναι οκ και ότι έτσι κάνουν αυτά. Απο λειτουργία είναι κομπλέ δουλεύουν τα πάντα εξάλλου είναι ελάχιστα χρησιμοποιημενο, το έφαγε το ντουλάπι. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο μετρό Δάφνης, δεν στέλνω. pm και από εμένα
teledomenet Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, petaw-se-oneiro είπε Ταμπλετακι bitmore windows 8.1 Του εχω βάλει μπαταρία απο κινητό μεσα γιατί η δική του μας χαιρέτησε χρόνους. Για σοβαρή χρήση ίσως χρειαστεί αντικατάσταση. Και πριν και μετά την αλλαγή ζεσταινοταν αρκετά στο σημείο του επεξεργαστή αλλά τεχνικός μου είπε ότι είναι οκ και ότι έτσι κάνουν αυτά. Απο λειτουργία είναι κομπλέ δουλεύουν τα πάντα εξάλλου είναι ελάχιστα χρησιμοποιημενο, το έφαγε το ντουλάπι. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο μετρό Δάφνης, δεν στέλνω. Το παρελαβα, ευχαριστω πολυ φιλε μου. 1
STELLIOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 χαριζεται το γνωστο dvd DVX495 την τελευταια φορα επαιζε κανονικα με μικρες καθυστερησεις παραλαβη απο χολαργος αν βρεθει πανω απο ενας ενδιαφερομενος κληρωση ευχαριστω Στελιος 2
Crybal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Χαριζονται γυναικεία ρουχα.Ειναι σε σχετικά καλή κατάσταση.Μεγεθος θα ελεγα οτι για μια γυναικα στο 1,60 πρεπει να ειναι medium.MΜετρησα μασχαλη/μαχαλη περίπου 43-45 εκατοστα.Το κάτω δεξία ειναι λίγο μεγαλύτερο. Επίσης αποκωδικοποιητης F7U mpf-3383.Παγωνει η εικονα (δεν ειναι δικος μου...οτι μου ειπαν).Το ανοιξα να δω για προφανή προβλήματα αλλά δεν ειδα κάτι. https://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/474.jpg Πραλαβη απο Κυψελη ή Δαφνη 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δορυφορικο πιατο θελει κανεις η να το βγαλω στον δρομο; Ειναι 90Χ100 με τρια LNB και τον ανταπτορα που τα τρια τα κανει ενα. 3
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ακυρο λαθος συγνωμη Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Dark_Beast_John_Gr
m4nos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δορυφορικο πιατο θελει κανεις η να το βγαλω στον δρομο; Ειναι 90Χ100 με τρια LNB και τον ανταπτορα που τα τρια τα κανει ενα. μ ενδιαφερει
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, m4nos είπε μ ενδιαφερει Εχεις pm (σε λιγο)
kazaboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δύο εκτυπωτές σε άριστη κατάσταση εξωτερικά και λειτουργικά (απ' όσο θυμάμαι). Βρίσκομαι ανατολική Θεσ/νίκη (περίχωρα) και τις καθημερινές λόγω δουλειάς στην Καλαμαριά.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ γιατί θα πάνε ανακύκλωση σε λίγες μέρες.Καλό θα ήταν να δοθούν σε δύο διαφορετικά άτομα. Μοντέλα: HP Photosmart C4280 Canon Pixma MP230 3
Kostas _mp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, kazaboy είπε Δύο εκτυπωτές σε άριστη κατάσταση εξωτερικά και λειτουργικά (απ' όσο θυμάμαι). Βρίσκομαι ανατολική Θεσ/νίκη (περίχωρα) και τις καθημερινές λόγω δουλειάς στην Καλαμαριά.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ γιατί θα πάνε ανακύκλωση σε λίγες μέρες.Καλό θα ήταν να δοθούν σε δύο διαφορετικά άτομα. Μοντέλα: HP Photosmart C4280 Canon Pixma MP230 Φίλε μου καλημέρα. Θα με ενδιέφερε ένας από τους δύο.
krami Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, kazaboy είπε Δύο εκτυπωτές σε άριστη κατάσταση εξωτερικά και λειτουργικά (απ' όσο θυμάμαι). Βρίσκομαι ανατολική Θεσ/νίκη (περίχωρα) και τις καθημερινές λόγω δουλειάς στην Καλαμαριά.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ γιατί θα πάνε ανακύκλωση σε λίγες μέρες.Καλό θα ήταν να δοθούν σε δύο διαφορετικά άτομα. Μοντέλα: HP Photosmart C4280 Canon Pixma MP230 Με ενδιαφερει ο mp230, ειμαι Θεσσαλονικη
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Ενα τροφοδοτικο απο εκτυπωτη HP το θελει κανεις ειναι με τριπλο βυσμα και δινει 18 και 32 V 4
kazaboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, Kostas _mp είπε Φίλε μου καλημέρα. Θα με ενδιέφερε ένας από τους δύο. Καλησπέρα Κώστα, θέλεις να κρατήσω για σένα τον Hp και να πάρει ο krami τον Canon γιατί ενδιαφέρεται όπως θα είδες? 37 λεπτά πριν, krami είπε Με ενδιαφερει ο mp230, ειμαι Θεσσαλονικη Ο CANON MP230 ΕΚΛΕΙΣΕ στον Krami.
Kostas.karras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 24/6/2020 στις 9:04 ΠΜ, uodvrhw είπε Ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον Θοδωρή για τα πραγματα που βρεθηκαν την καταλληλη στιγμη και θα φανουν ιδιαιτερα χρησιμα! Να σαι καλα! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις