drkar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, m4is είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη μπάλα μπάσκετ μάρκας adidas. Παραλαβή από Ανατολική Θεσσ/νίκη. Ενδιαφέρον και από εμένα
SakafliaC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Χαρίζονται ένα πιστολάκι και μια πρέσα μαλλιών. Αρκετά ταλαιπωρημένα και τα δύο, αλλά δουλεύουν μια χαρά. Παραλαβή από Χολαργό.
barman_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 3 hours ago, m4is said: Χαρίζεται η εικονιζόμενη μπάλα μπάσκετ μάρκας adidas. Παραλαβή από Ανατολική Θεσσ/νίκη. Μεσα και γω για τη μπαλιτσα,μερα που ειναι...
stelakis1914 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Με τόσους ενδιαφερόμενους για την μπάλα, προτείνω αντί κλήρωσης να την πάρει ο καλύτερος σε διαγωνισμό τρίποντων που θα κάνετε. 😄 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Την ηθελε και ο γιος μου αλλα του λεω αγορι μου ειναι 500 χιλιομετρα αποσταση και μου λεει δεν πειραζει αν μας την δωσει παμε να την παρουμε. 1 1
barman_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 26 minutes ago, stelakis1914 said: Με τόσους ενδιαφερόμενους για την μπάλα, προτείνω αντί κλήρωσης να την πάρει ο καλύτερος σε διαγωνισμό τρίποντων που θα κάνετε. 😄 μεσα Ραντεβου ποσειδωνιο να σπασουμε κοκκαλα 2
m4is Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, m4is είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη μπάλα μπάσκετ μάρκας adidas. Παραλαβή από Ανατολική Θεσσ/νίκη. Καλημέρα, έκανα κλήρωση και βγήκε ο drkar. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβει σήμερα ο drkar, έρχεται η σειρά του barman_. 1
Masamune Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 On 02/06/2020 at 02:52, Masamune said: Καλησπέρα και καλό μήνα. Χαρίζεται για PC monitor λειτουργική οθόνη Samsung SyncΜaster 753S. Λόγω όγκου και βάρους στείλτε πμ για παραλαβή μόνο από το χώρο μου στον Κεραμεικό, Αθήνα. Δόθηκε στον @georgios65 Ελπίζω να εξυπηρετήσει για τον σκοπό που του θέλει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Χαρίζονται ηχεία mutlimedia σε ημι-λειτουργική κατάσταση. Περιοχή Βέροια ή Θεσσαλονίκη-κατόπιν συννενόησης.
krami Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, sabis είπε Καλησπέρα. Χαρίζονται ηχεία mutlimedia σε ημι-λειτουργική κατάσταση. Περιοχή Βέροια ή Θεσσαλονίκη-κατόπιν συννενόησης. Με ενδιαφέρουν, ειμαι Θεσσαλονίκη
thanoslez Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 7/6/2020 στις 1:06 ΠΜ, thanoslez είπε Καλησπέρα χαρίζετε η Web camera λειτουργεί κανονικά σχόλιο εδώ από κάτω και μετά π.μ. Αποστέλλετε με δικά σας έξοδα αποστολής!! https://eikona.info/image/nor.hsp7o https://eikona.info/image/nor.hsBI5 Δυστυχώς για τον φίλο μου το δέμα του ήταν έτοιμο αλλά είχα ένα ατύχημα όπου μου έφυγε το δέμα που ήταν πάνω σε άλλα 4 δεματα και την πάτησε αυτοκίνητο.... αιωνία της η μνήμη..... Θα επιστρέψω στον φίλο τα έξοδα αποστολής που μου είχε καταθέσει 3
georgeps21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler 37 λεπτά πριν, thanoslez είπε Δυστυχώς για τον φίλο μου το δέμα του ήταν έτοιμο αλλά είχα ένα ατύχημα όπου μου έφυγε το δέμα που ήταν πάνω σε άλλα 4 δεματα και την πάτησε αυτοκίνητο.... αιωνία της η μνήμη..... Θα επιστρέψω στον φίλο τα έξοδα αποστολής που μου είχε καταθέσει Πιο λυπηρο σχόλιο στο φορουμ εδω μέσα, πες στον φιλο να μου στείλει μήνυμα, πρέπει να έχω μια που κάθεται Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από georgeps21 2 1
thanoslez Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πιο λυπηρο σχόλιο στο φορουμ εδω μέσα, πες στον φιλο να μου στείλει μήνυμα, πρέπει να έχω μια που κάθεται Αφού δεν με πάτησε η χαζή πάλι καλά να λες !!retroman3 θαυμάσια νέα φίλε μου !!!!!προσφέρει ο georgeps21 1
retroman3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, thanoslez είπε Δυστυχώς για τον φίλο μου το δέμα του ήταν έτοιμο αλλά είχα ένα ατύχημα όπου μου έφυγε το δέμα που ήταν πάνω σε άλλα 4 δεματα και την πάτησε αυτοκίνητο.... αιωνία της η μνήμη..... Θα επιστρέψω στον φίλο τα έξοδα αποστολής που μου είχε καταθέσει Δεν πειράζει φίλε μου εσύ να είσαι καλά , μπορεί να συμβεί στον καθένα. Υπάρχουν και τα απρόοπτα . 8 λεπτά πριν, thanoslez είπε Αφού δεν με πάτησε η χαζή πάλι καλά να λες !!retroman3 θαυμάσια νέα φίλε μου !!!!!προσφέρει ο georgeps21 Ευχαριστώ thanoslez . Στέλνω στον φίλο. 1
thodoris1985 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 On 01/06/2020 at 22:22, Jimis12 said: Μετά από καθάρισμα στην αποθήκη έχουμε τα εξής προς χάρισμα: Μητρικές: 1. ASUS A88XM-E (Έχει σπασμένο socket, πιθανός να επισκευάζεται. Όποιος θέλει μπορώ να στείλω και φωτογραφίες) 2. FOXCONN N15235 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) x2 3. ASUS P5VD2-VM ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) 4. MSI MS-7125 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) x2 5. MSI MS-7030 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον λειτουργική) 6. MSI MS-6741 (Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.) 7. GIGABYTE GA-8IPE1000-G (Μάλλον λειτουργική.) Επιπλέον υπάρχουν διάφορα τροφοδοτικά ( μάλλον μη λειτουργικά ) από σταθερούς υπολογιστές (unbrabded). Αν κάποιος θέλει φωτογραφίες μπορώ να στείλω. Επιπλέον ίσως να μπορώ να δοκιμάσω μερικά αν είναι μεγάλη ανάγκη. Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω. (Με λίγη καθυστέρηση) Θα ακολουθήσουν και άλλα.. Δημήτρη παρέλαβα σήμερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου που κάθισες και έψαξες για άλλη μητρική πέρα από τη λίστα που είχες βαλει εδώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις