orfibous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δίνεται παλιό λευκό κουζινάκι μάρκα γράφει ένα General. Λειτουργούν μόνο τα 3 μάτια (μεγάλο, μεσαίο, μικρό). Ο φούρνος δεν λειτουργεί, αλλά πιθανά επισκευάζεται. Έχει καθαριστεί. Για τα Watt δεν είμαι σίγουρος, αλλά είναι καλό. Έχει βγάλει πολλά χρόνια δουλειά. Είναι μικρό, αλλά θέλει κάποιο όχημα για να κουβαληθεί. Μπορώ να σας το κατεβάσω μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Ιδανικό για φοιτητή. Παραλαβή από Παγκράτι- Αθήνα, στο χώρο μου. Πρώτα εδώ και μετά ΠΜ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω. 1 ώρα πριν, Crybal είπε Κουτι υπολογιστη άδειο.Δεν εχει τροφοδοτικό,ειναι σε καλούτση κατάσταση και ειναι και ΡΟΖ!!! Αυτό στο είχα δώσει εγώ? Είχα ένα τέτοιο που το έδωσα εδώ στο φόρουμ και του έλειπε το ένα από τα δύο καπάκια για τις 5.25. Απλά τότε δεν ήταν ροζ. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από orfibous 1
Joe Doe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Jimis12 είπε Αποσύρω το ενδιαφέρον. Δικό σου Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ τον dpolal για την προσφορά του. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από Joe Doe
tigergreg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, Joe Doe είπε Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ τον Jimis12 για την προσφορά του. Μαλλον θα επρεπε να ευχαριστησεις και τον polal που δωροθετησε....🙂 2
Joe Doe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για την επισήμανση, ο... δαίμων του πληκτρολογιου βλεπεις. Ελπίζω να είναι σωστό τώρα 1
tasosv1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, orfibous είπε Δίνεται παλιό λευκό κουζινάκι μάρκα γράφει ένα General. Λειτουργούν μόνο τα 3 μάτια (μεγάλο, μεσαίο, μικρό). Ο φούρνος δεν λειτουργεί, αλλά πιθανά επισκευάζεται. Έχει καθαριστεί. Για τα Watt δεν είμαι σίγουρος, αλλά είναι καλό. Έχει βγάλει πολλά χρόνια δουλειά. Είναι μικρό, αλλά θέλει κάποιο όχημα για να κουβαληθεί. Μπορώ να σας το κατεβάσω μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Ιδανικό για φοιτητή. Παραλαβή από Παγκράτι- Αθήνα, στο χώρο μου. Πρώτα εδώ και μετά ΠΜ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω. Αυτό στο είχα δώσει εγώ? Είχα ένα τέτοιο που το έδωσα εδώ στο φόρουμ και του έλειπε το ένα από τα δύο καπάκια για τις 5.25. Απλά τότε δεν ήταν ροζ. Pm
Crybal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, orfibous είπε Δίνεται παλιό λευκό κουζινάκι μάρκα γράφει ένα General. Λειτουργούν μόνο τα 3 μάτια (μεγάλο, μεσαίο, μικρό). Ο φούρνος δεν λειτουργεί, αλλά πιθανά επισκευάζεται. Έχει καθαριστεί. Για τα Watt δεν είμαι σίγουρος, αλλά είναι καλό. Έχει βγάλει πολλά χρόνια δουλειά. Είναι μικρό, αλλά θέλει κάποιο όχημα για να κουβαληθεί. Μπορώ να σας το κατεβάσω μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Ιδανικό για φοιτητή. Παραλαβή από Παγκράτι- Αθήνα, στο χώρο μου. Πρώτα εδώ και μετά ΠΜ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω. Αυτό στο είχα δώσει εγώ? Είχα ένα τέτοιο που το έδωσα εδώ στο φόρουμ και του έλειπε το ένα από τα δύο καπάκια για τις 5.25. Απλά τότε δεν ήταν ροζ. Παλιότερα ήταν όλο λευκό και το έβαψα εγώ αλλά το έχω γύρω στα 8-9 χρόνια και τότε δεν ήμουν γραμμένος στο φορουμ 1
Fuel7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ευχαριστω πολυ τον E-Tic γιατον ταχυγράφο.Παρέλαβα!
m4is Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, χαρίζεται ο παρακάτω netgear router, χωρίς τροφοδοτικό. Την τελευταία φορά που δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό (όχι το δικό του) δεν άναψε (μάλλον έχει πρόβλημα που απαιτεί διερεύνηση). Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να παραλάβει από ανατολική Θεσσαλονίκη. Δόθηκε! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από m4is 3
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπενθύμιση για τα βιβλία. ΤΑΞΙΔΕΟΥΝ Μικρή ψησταριά (barbeque το λένε στο χωριό μου) σε μέτρια κατάσταση, αλλά νομίζω μπορεί να σουλουπωθεί. Η μπάλα είναι για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος, ιδιαίτερα βαριά δεν είναι. Μπορείτε να παραλάβετε από συγκεκριμένη διεύθυνση στο Αιγάλεω, με κάποιο μέσο φυσικά. Spoiler Post and P.M. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Doubt 1
pantelikas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, m4is είπε Καλημέρα, χαρίζεται ο παρακάτω netgear router, χωρίς τροφοδοτικό. Την τελευταία φορά που δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό (όχι το δικό του) δεν άναψε (μάλλον έχει πρόβλημα που απαιτεί διερεύνηση). Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να παραλάβει από ανατολική Θεσσαλονίκη. Καλησπέρα, στέλνω πμ
retroman3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 53 λεπτά πριν, m4is είπε Καλημέρα, χαρίζεται ο παρακάτω netgear router, χωρίς τροφοδοτικό. Την τελευταία φορά που δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό (όχι το δικό του) δεν άναψε (μάλλον έχει πρόβλημα που απαιτεί διερεύνηση). Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να παραλάβει από ανατολική Θεσσαλονίκη. Pm με ενδιαφερειενδιαφέρει
tasosv1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, orfibous είπε Δίνεται παλιό λευκό κουζινάκι μάρκα γράφει ένα General. Λειτουργούν μόνο τα 3 μάτια (μεγάλο, μεσαίο, μικρό). Ο φούρνος δεν λειτουργεί, αλλά πιθανά επισκευάζεται. Έχει καθαριστεί. Για τα Watt δεν είμαι σίγουρος, αλλά είναι καλό. Έχει βγάλει πολλά χρόνια δουλειά. Είναι μικρό, αλλά θέλει κάποιο όχημα για να κουβαληθεί. Μπορώ να σας το κατεβάσω μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Ιδανικό για φοιτητή. Παραλαβή από Παγκράτι- Αθήνα, στο χώρο μου. Πρώτα εδώ και μετά ΠΜ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω. Αυτό στο είχα δώσει εγώ? Είχα ένα τέτοιο που το έδωσα εδώ στο φόρουμ και του έλειπε το ένα από τα δύο καπάκια για τις 5.25. Απλά τότε δεν ήταν ροζ. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ!
m4is Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Χαρίζεται η εικονιζόμενη μπάλα μπάσκετ μάρκας adidas. Παραλαβή από Ανατολική Θεσσ/νίκη. 3
esem Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, m4is είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη μπάλα μπάσκετ μάρκας adidas. Παραλαβή από Ανατολική Θεσσ/νίκη. Ενδιαφερομαι
iceman79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Doubt είπε Υπενθύμιση για τα βιβλία και.. μικρή ψησταριά (barbeque το λένε στο χωριό μου) σε μέτρια κατάσταση, αλλά νομίζω μπορεί να σουλουπωθεί. Η μπάλα είναι για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος, ιδιαίτερα βαριά δεν είναι. Μπορείτε να παραλάβετε από συγκεκριμένη διεύθυνση στο Αιγάλεω, με κάποιο μέσο φυσικά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Post and P.M. Καλησπέρα. Θα με ενδιέφεραν τα βιβλία. Δεν μπορώ να παραλάβω αλλά μπορώ να στείλω courier να τα πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις