blackhill66 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Χαριζεται σκληρος wd 2tb -3.5 dead εκτος αν καποιος ειναι μαγκας και τον αναστησει,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ Οποιος τον θελει ερχεται πειραια και του τον δινω. 2
georgios65 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε OK Τελικά, ρώτησα ἕναν φίλο μου ἠλεκτρονικό καί μοῦ εἶπε ὅτι εἶναι 17 ἰντσῶν. ᾿Επομένως, ἐφόσον εἶναι πλήρως λειτουργική, ἐξακολουθεῖ νά μέ ἐνδιαφέρει.
Trigger Happy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Χαριζεται σκληρος wd 2tb -3.5 dead εκτος αν καποιος ειναι μαγκας και τον αναστησει,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ Οποιος τον θελει ερχεται πειραια και του τον δινω. εγώ; συμπτώματα; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Trigger Happy
tigergreg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, georgios65 είπε Τελικά, ρώτησα ἕναν φίλο μου ἠλεκτρονικό καί μοῦ εἶπε ὅτι εἶναι 17 ἰντσῶν. ᾿Επομένως, ἐφόσον εἶναι πλήρως λειτουργική, ἐξακολουθεῖ νά μέ ἐνδιαφέρει. Aποθηκευτηκε καινουργια και λειτουργικη πριν 10 χρονια περιπου οποτε δεν μπορω να παρω ορκο. Επισης πρεπει να ανεβει καποιος μια στενη σκαλα και να την κατεβασει. Κατα τ αλλα ηταν το καλυτερο μοντελο crt. Aν το αποφασισεις πας πλατεια κανιγγος στις φωτοτυπιες και το παιρνεις απο τον Κο Κωστα ωρες 8.00-15.00. Απλα στειλε μου ΠΜ για να τον ειδοποιησω. 1
e-tic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα ADSL splitter, αχρησιμοποίητο. 5 αντάπτορες PS/2 σε USB, αχρησιμοποίητοι. Ένας αντάπτορας απο αμερικάνικη πρίζα σε αναπτήρα αυτοκινήτου, αχρησιμοποίητο. Ένα ασύρματο ταχύμετρο ποδηλάτου. Όταν το ποδήλατο μπήκε στην άκρη ,πριν 4-5 χρόνια, ήταν λειτουργικό. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα γιατί οι μπαταρίες είναι νεκρές. Χρειάζεται μία AE23 12V για τον πομπό και μια CR2032 για τον δέκτη/οθόνη. Δεν έχει σκουριές στις επαφές και οι μπαταρίες δεν είχαν οξυδωθεί. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από e-tic 2
blackhill66 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε εγώ; συμπτώματα; δεν χαμπαριαζει αλλαχ εχει ο dead συμπτωματα ? αφου ειναι ψοφιος... 1
Trigger Happy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, blackhill66 είπε δεν χαμπαριαζει αλλαχ εχει ο dead συμπτωματα ? αφου ειναι ψοφιος... μπορεί πολλά πράγματα.. από σπασμένες επαφές, καμένη πλακέτα, κολλημένες κεφαλές κλπ κλπ. τέσπα, αν θες, μαζεύω εκκρεμότητες προς πειραιά (σ.σ. να πάω 1 φορά για όλα) μου λες.
georgios65 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tigergreg είπε Aποθηκευτηκε καινουργια και λειτουργικη πριν 10 χρονια περιπου οποτε δεν μπορω να παρω ορκο. Επισης πρεπει να ανεβει καποιος μια στενη σκαλα και να την κατεβασει. Κατα τ αλλα ηταν το καλυτερο μοντελο crt. Aν το αποφασισεις πας πλατεια κανιγγος στις φωτοτυπιες και το παιρνεις απο τον Κο Κωστα ωρες 8.00-15.00. Απλα στειλε μου ΠΜ για να τον ειδοποιησω. Εὐχαριστῶ Γρηγόρη. Θά μπορέσω, νά παραλάβω, ἀπό τήν ἄλλη ἐβδομάδα. Θά σοῦ στείλω μήνυμα, ἀπό τήν προηγούμενη, γιά τήν ἀκριβή ἠμέρα παραλαβῆς. Εὐχαριστῶ καί πάλι. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από georgios65
tigergreg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, georgios65 είπε Εὐχαριστῶ Γρηγόρη. Θά μπορέσω, νά παραλάβω, ἀπό τήν ἄλλη ἐβδομάδα. Θά σοῦ στείλω μήνυμα ἀπό τήν προηγούμενη γιά τήν ἀκριβή ἠμέρα παραλαβῆς. Εὐχαριστῶ καί πάλι. OK
doakes Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε Χαριζεται σκληρος wd 2tb -3.5 dead εκτος αν καποιος ειναι μαγκας και τον αναστησει,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ Οποιος τον θελει ερχεται πειραια και του τον δινω. Με ενδιαφέρει κι εμένα ο δίσκος.
blackhill66 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, doakes είπε Με ενδιαφέρει κι εμένα ο δίσκος. το πρωτο pm που θα μου πει πως ερχεται πειραια αυριο-μεθαυριο τον πηρε sorry αλλα δεν μπορω να απαντω στον καθενα
Fuel7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, e-tic είπε Ένα ADSL splitter, αχρησιμοποίητο. 5 αντάπτορες PS/2 σε USB, αχρησιμοποίητοι. Ένας αντάπτορας απο αμερικάνικη πρίζα σε αναπτήρα αυτοκινήτου, αχρησιμοποίητο. Ένα ασύρματο ταχύμετρο ποδηλάτου. Όταν το ποδήλατο μπήκε στην άκρη ,πριν 4-5 χρόνια, ήταν λειτουργικό. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα γιατί οι μπαταρίες είναι νεκρές. Χρειάζεται μία AE23 12V για τον πομπό και μια CR2032 για τον δέκτη/οθόνη. Δεν έχει σκουριές στις επαφές και οι μπαταρίες δεν είχαν οξυδωθεί. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στο Μοσχάτο. Καλησπέρα με ενδιαφερει το ταχυμετρο Ποδηλάτου.Στέλνω μυνημα!
blackhill66 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε Χαριζεται σκληρος wd 2tb -3.5 dead εκτος αν καποιος ειναι μαγκας και τον αναστησει,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ Οποιος τον θελει ερχεται πειραια και του τον δινω. Trigger Happy κατακυρωθηκε
m4nos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Trigger Happy κατακυρωθηκε οταν κανει κλικ κλικ οταν ξεκιναει φτιαχνετε?Ξερει κανεις??Μετα απο λιγο το μοτερ σταματαει να γυριζει..........βαρεθηκε φαινεται γιαυτο
Trigger Happy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, m4nos είπε οταν κανει κλικ κλικ οταν ξεκιναει φτιαχνετε?Ξερει κανεις??Μετα απο λιγο το μοτερ σταματαει να γυριζει..........βαρεθηκε φαινεται γιαυτο έχεις εμπειρία καθόλου με την ανατομία του δίσκου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις