geogoku Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω. δικο σου 1
barman_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ζητω συγνωμη για το hijack αλλα πηρε το ματι μου καποιον που εδινε εναν φορτιστη η καλωδιο απο lenovo με το πλακε βυσμα..Αν υπαρχει ακομα ,ας μου στειλει ενα πμ..Ευχαριστω
malakudi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP Officejet 5600, inkjet, με scanner και fax. Είναι λειτουργικό αλλά χρειάζεται μελάνια και ένα καλό service (καθάρισμα, λάδωμα) γιατί από τα πολλά χρόνια τρίζει και ζορίζεται σε πολλές λειτουργίες. Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη, δε μπορώ να το στείλω αλλού είναι αρκετά ογκώδες.
nvnight Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται original χειριστήριο για ps3. Δουλεύει και η μπαταρία κρατάει καλά μα έχει το σύνηθες θέμα με κολλημένο το αριστερό αναλογικό stick. Επισκευάζεται αν κάποιος ασχοληθεί, διαφορετικά θα χρησιμεύσει ως δωρητής ανταλλακτικών για επισκευή άλλων. Παραλαβή απο Πατήσια, κοντά σε σταθμό Αγ. Νικόλαου. Παρακαλώ δήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm Δόθηκε σε @dimitris_st13 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από nvnight
dimitris_st13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, nvnight είπε Χαρίζεται original χειριστήριο για ps3. Δουλεύει και η μπαταρία κρατάει καλά μα έχει το σύνηθες θέμα με κολλημένο το αριστερό αναλογικό stick. Επισκευάζεται αν κάποιος ασχοληθεί, διαφορετικά θα χρησιμεύσει ως δωρητής ανταλλακτικών για επισκευή άλλων. Παραλαβή απο Πατήσια, κοντά σε σταθμό Αγ. Νικόλαου. Παρακαλώ δήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm Σου στέλνω pm
angmar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Γειά σας και πάλι. Χαρίζεται CRT Οθόνη Sony Trinitron Multiscan 15F (φώτο). Βρέθηκε σ ένα πατάρι όπου ήταν συσκευασμένη σε bubblewrap για τουλάχιστον 12 χρόνια, δεν έχω ιδέα αν δουλεύει, αν κάποιος τη θέλει pm για να κανονίσουμε τις λεπτομέριες. Λόγω έλλειψης χρόνου, παραλαβή αυστηρά και μόνο από τη γειτονιά μου στη Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστώ.
d..b Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 39 λεπτά πριν, nvnight είπε Χαρίζεται original χειριστήριο για ps3. Δουλεύει και η μπαταρία κρατάει καλά μα έχει το σύνηθες θέμα με κολλημένο το αριστερό αναλογικό stick. Επισκευάζεται αν κάποιος ασχοληθεί, διαφορετικά θα χρησιμεύσει ως δωρητής ανταλλακτικών για επισκευή άλλων. Παραλαβή απο Πατήσια, κοντά σε σταθμό Αγ. Νικόλαου. Παρακαλώ δήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm Αμα δν παραλαβει ο φιλος που σου εστειλε πρωτος θα με ενδιεφερε..
dpolal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Υπάρχει μία πολύ μεγάλη σακούλα με διάφορα ρούχα για αγόρια, ηλικίας 10-13 ετών. Εννοείτε σε πολύ καλή κατάσταση όλα. Αν έχετε κάποια οικογένεια που να τα χρειάζεται επικοινωνήστε να το κανονίσουμε. Παραλαβή από περιοχή Ν. Σμύρνη από Δευτέρα 8/6 και μετά. 3
retroman3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, malakudi είπε Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP Officejet 5600, inkjet, με scanner και fax. Είναι λειτουργικό αλλά χρειάζεται μελάνια και ένα καλό service (καθάρισμα, λάδωμα) γιατί από τα πολλά χρόνια τρίζει και ζορίζεται σε πολλές λειτουργίες. Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη, δε μπορώ να το στείλω αλλού είναι αρκετά ογκώδες. Με ενδιαφέρει. pm.
Doubt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα είχα ξαναβγάλει...δεν έφυγαν, ίσως τώρα η εποχή να είναι πιο κατάλληλη. Μαξιλάρια για καρέκλες με ψηλή πλάτη (2) ΔΟΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Doubt 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Τα είχα ξαναβγάλει...δεν έφυγαν, ίσως τώρα η εποχή να είναι πιο κατάλληλη. Μαξιλάρια για καρέκλες με ψηλή πλάτη (2) Απόκρυψη περιεχομένων Καθαρά, πλυμένα στο πλυντήριο. Μπορείτε να παραλάβετε από Αιγάλεω. Εχω δυο σιδερενιες καρεκλες στην ταρατσα αν δεν τα ζητησει κανεις αλλος με ενδιαφερουν.
Doubt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω δυο σιδερενιες καρεκλες στην ταρατσα αν δεν τα ζητησει κανεις αλλος με ενδιαφερουν. Πολύ ευχαρίστως. Αν θέλεις στέλνεις π.μ. αν θέλεις περιμένεις...ότι νομίζεις.
barcoder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από ένα μερικό ξεσκαρτάρισμα ντουλάπας, δίνονται τα παρακατω: ADSL wifi modem ZTE από τον ΟΤΕ κρατημένο για τον tsiv ADSL wifi modem Thomson TG585 κρατημένο για τον tsiv PNY Quadro FX 1800 κρατημένο για τον Crybal Πλήρης δορυφορικός αποκωδιοποιητής της NOVA (χωρίς πιάτο & καλώδιο) Διαθέσιμο Scanner EPSON με το τροφοδοτικό του κρατημένο για τον snbblp Αν όχι όλα, τα περισσότερα την τελευταία φόρά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λειτουργικά. Δεν είμαι σίγουρος για την κάρτα γραφικών. Δεν μπορώ να αποστείλω τίποτα. Παραλαβή μόνο από Πεύκη. Μήνυμα πρώτα εδώ και μετά pm. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από barcoder 2 1
Crybal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, barcoder είπε Μετά από ένα μερικό ξεσκαρτάρισμα ντουλάπας, δίνονται τα παρακατω: ADSL wifi modem ZTE από τον ΟΤΕ ADSL wifi modem Thomson TG585 PNY Quadro FX 1800 Πλήρης δορυφορικός αποκωδιοποιητής της NOVA (χωρίς πιάτο & καλώδιο) Scanner EPSON με το τροφοδοτικό του Αν όχι όλα, τα περισσότερα την τελευταία φόρά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λειτουργικά. Δεν είμαι σίγουρος για την κάρτα γραφικών. Δεν μπορώ να αποστείλω τίποτα. Παραλαβή μόνο από Πεύκη. Μήνυμα πρώτα εδώ και μετά pm. pm PNY Quadro FX 1800 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Crybal
snbblp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, barcoder είπε Μετά από ένα μερικό ξεσκαρτάρισμα ντουλάπας, δίνονται τα παρακατω: ADSL wifi modem ZTE από τον ΟΤΕ ADSL wifi modem Thomson TG585 PNY Quadro FX 1800 Πλήρης δορυφορικός αποκωδιοποιητής της NOVA (χωρίς πιάτο & καλώδιο) Scanner EPSON με το τροφοδοτικό του Αν όχι όλα, τα περισσότερα την τελευταία φόρά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λειτουργικά. Δεν είμαι σίγουρος για την κάρτα γραφικών. Δεν μπορώ να αποστείλω τίποτα. Παραλαβή μόνο από Πεύκη. Μήνυμα πρώτα εδώ και μετά pm. Καλησπέρα, θα ήθελα το scanner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις