tigergreg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.2χ2GB μνημες SODIMM HYNIX DDR2 667 που εβγαλα απο χαλασμενο λαπτοπ αλλα δεν μου δουλευουν πουθενα. Δεν γνωριζω αν εχουν καποια ιδιομορφια η απλα ειναι χαλασμενες. 2.2χ256MB SAMSUNG μνημες SODIMM DDR 2700 CL 2,5 απο παλιο λαπτοπ. 3.Kαρτα γραφικωνε απο λαπτοπ παλιο FUJITSU SIEMENS M3438G Geforce 6800Go 256MB MXM Type III που μπορει να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα. 4.Δισκος 2,5 HITACHI 250GB SATA2 με 75% υγεια και 100% επιδοση συμφωνα με το HD SENTINEL. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από tigergreg 4
teledomenet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.2χ2GB μνημες SODIMM HYNIX DDR2 667 που εβγαλα απο χαλασμενο λαπτοπ αλλα δεν μου δουλευουν πουθενα. Δεν γνωριζω αν εχουν καποια ιδιομορφια η απλα ειναι χαλασμενες. 2.2χ256MB SAMSUNG μνημες SODIMM DDR 2700 CL 2,5 απο παλιο λαπτοπ. 3.Kαρτα γραφικωνε απο λαπτοπ παλιο FUJITSU SIEMENS M3438G MXM2 256MB που μπορει να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα. 4.Δισκος 2,5 HITACHI 250GB SATA2 με 75% υγεια και 100% επιδοση συμφωνα με το HD SENTINEL. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι ΠΜ. Με ενδιαφερουν, εχω στειλει πμ.
1insomnia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, snbblp είπε Προς το παρόν εγω έχω βγάλει κι έχω δώσει στο παιδί ένα δικό μου μεγάλο (850) για να μπορεί να μελετάει, αλλά αν περισσέψει κάτι, ναι ευχαρίστως. Εχω αχρηστέψει scsi μηχάνημα με 12 hdd. Καλημέρα, αν δεν βρεις άκρη στείλε μου πμ να σου δώσω
teledomenet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Στις 1/6/2020 στις 1:32 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζω αυτο το κουτι σε σχετικα καλη κατασταση turbo x full atx αλλα σε ΜΑΥΡΟ χρωμα. Μοναδικο ελαττωμα οτι λειπει το πορτακι των θυρων usb μπροστα κατω. Εχει κοτσαρισμενους 2 ανεμιστηρες και DVDRW. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πρωινες ωρες απο φωτοτυπαδικο ΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ. 13 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται LAPTOP/TABLET HP TOUCHSMART TM2 που εβγαλε προβλημα μαλλον καρτας γραφικων. Υπαρχουν οι εξης ελλειψεις... 1.Μπαταρια που εχει χαθει πολυ καιρο τωρα. 2.WIFI καρτα που ετσι κι αλλοιως δεν δουλευε γιατι ειχαν κοπει τα καλωδια της κεραιας. 3.Ο δισκος ειναι αδειος 250αρης με 85% υγεια. 4.Ο φορτιστης ειναι ιμιτασιον. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...... 6 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.2χ2GB μνημες SODIMM HYNIX DDR2 667 που εβγαλα απο χαλασμενο λαπτοπ αλλα δεν μου δουλευουν πουθενα. Δεν γνωριζω αν εχουν καποια ιδιομορφια η απλα ειναι χαλασμενες. 2.2χ256MB SAMSUNG μνημες SODIMM DDR 2700 CL 2,5 απο παλιο λαπτοπ. 3.Kαρτα γραφικωνε απο λαπτοπ παλιο FUJITSU SIEMENS M3438G Geforce 6800Go 256MB MXM Type III που μπορει να ταιριαζει και σε αλλα μοντελα. 4.Δισκος 2,5 HITACHI 250GB SATA2 με 75% υγεια και 100% επιδοση συμφωνα με το HD SENTINEL. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ..... Παρελαβα τα πραγματα, ευχαριστω παρα πολυ Γρηγορη. 1
Jimis12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Υπάρχουν αρκετές οθόνες λάπτοπ με διάφορα πρόβλημα (άλλες σπασμένες, άλλες με γραμμές,άλλες με θέμα στο backlight). Μερικές σπασμένες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δοκιμές. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεται κάνεις; 2
taskon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Χαρίζονται τα παρακάτω 1. HP printer deskjet D2360 με πρόβλημα έχουν κολήσει και δεν μπορουν να τα μελανια να μετακινηθουν δεξια αριστερα για να εκτυπωσουν 2 UPS καμένο νομίζω 3. Ακουστικά με μικρόφωνο 2-3 φορές χρησιμοποιημένα 99% πλήρως λειτουργικά. Λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου Παραλαβή από το χώρο μου, Παγκράτι έως Παρασκευή και πρωινές ώρες. 5
prometheas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δινονται τα παρακάτω αν ενδιαφέρεται κανείς (το κρεβατι μονο ο σκελετος - το στρώμα θα πεταχτει) Τα υπολοιπα ειναι σε καλή έως πολύ καλή κατάσταση Πληρ με ΠΜ Περιοχή : Ηράκλειο Αττικης 8
johnnys4u Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, prometheas είπε Δινονται τα παρακάτω αν ενδιαφέρεται κανείς (το κρεβατι μονο ο σκελετος - το στρώμα θα πεταχτει) Τα υπολοιπα ειναι σε καλή έως πολύ καλή κατάσταση Πληρ με ΠΜ Περιοχή : Ηράκλειο Αττικης Ενδιαφέρομαι για το σύνθετο-βιτρίνα, στέλνω πμ
thanasisxask Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 θήκες για nokia 8, περιοχή Λάρισα μόνο δεν έχω χρόνο για να τις στείλω. Πληροφορίες με ΠΜ. 2
CaptainHog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, taskon είπε Χαρίζονται τα παρακάτω 1. HP printer deskjet D2360 με πρόβλημα έχουν κολήσει και δεν μπορουν να τα μελανια να μετακινηθουν δεξια αριστερα για να εκτυπωσουν 2 UPS καμένο νομίζω 3. Ακουστικά με μικρόφωνο 2-3 φορές χρησιμοποιημένα 99% πλήρως λειτουργικά. Λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου Παραλαβή από το χώρο μου, Παγκράτι έως Παρασκευή και πρωινές ώρες. ενδιαφερομαι για τα ακουστικα. στελνω πμ
snbblp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, 1insomnia είπε Καλημέρα, αν δεν βρεις άκρη στείλε μου πμ να σου δώσω Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά, μια κουβέντα είπα, και μάλιστα παρεμπιπτόντως, και αμέσως προθυμοποιήθηκαν αρκετοί φίλοι. Να είσαστε όλοι καλά, κι αν τελικά χρειαστεί, θα μιλήσουμε. 1 ώρα πριν, taskon είπε Χαρίζονται τα παρακάτω 1. HP printer deskjet D2360 με πρόβλημα έχουν κολήσει και δεν μπορουν να τα μελανια να μετακινηθουν δεξια αριστερα για να εκτυπωσουν 2 UPS καμένο νομίζω 3. Ακουστικά με μικρόφωνο 2-3 φορές χρησιμοποιημένα 99% πλήρως λειτουργικά. Λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου Παραλαβή από το χώρο μου, Παγκράτι έως Παρασκευή και πρωινές ώρες. Ενδιαφέρομαι. Εστειλα DM 1
georgios65 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/6/2020 στις 7:44 ΜΜ, panosfl22 είπε Από εμένα μπορεί να δοθεί στον georgios65. Είναι για καλό σκοπό! Πάνο σέ εὐχαριστῶ πάρα πολύ. Στις 1/6/2020 στις 5:41 ΜΜ, Aurumnus είπε Χαρίζεται οθόνη TFT LG L1980Q. Πρέπει να είναι λειτουργική. Χρειάζεται τροφοδοτικό, γιατί το υπάρχον είναι χαλασμένο. ΔΟΘΗΚΕ στον @georgios65 Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα καί εὐχαριστῶ πάρα πολύ, νά εἶστε δέ σίγουροι, ὅτι ἡ ὀθόνη θά πιάσει τόπο. Εὐχαριστῶ καί πάλι. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από georgios65 5
Convict Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, taskon είπε Χαρίζονται τα παρακάτω 1. HP printer deskjet D2360 με πρόβλημα έχουν κολήσει και δεν μπορουν να τα μελανια να μετακινηθουν δεξια αριστερα για να εκτυπωσουν 2 UPS καμένο νομίζω 3. Ακουστικά με μικρόφωνο 2-3 φορές χρησιμοποιημένα 99% πλήρως λειτουργικά. Λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου Παραλαβή από το χώρο μου, Παγκράτι έως Παρασκευή και πρωινές ώρες. κΑΛΗΣΠΈΡΑ, σΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. εΥΧΑΡΙΣΤΏ
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Convict είπε κΑΛΗΣΠΈΡΑ, σΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. εΥΧΑΡΙΣΤΏ Κλεισε και το Caps Lock
Προτεινόμενες αναρτήσεις