Trigger Happy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Jimis12 είπε Μετά από καθάρισμα στην αποθήκη έχουμε τα εξής προς χάρισμα: Μητρικές: 1. ASUS A88XM-E (Έχει σπασμένο socket, πιθανός να επισκευάζεται. Όποιος θέλει μπορώ να στείλω και φωτογραφίες) 2. FOXCONN N15235 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) x2 3. ASUS P5VD2-VM ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) 4. MSI MS-7125 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) x2 5. MSI MS-7030 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον λειτουργική) 6. MSI MS-6741 (Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.) 7. GIGABYTE GA-8IPE1000-G (Μάλλον λειτουργική.) Επιπλέον υπάρχουν διάφορα τροφοδοτικά ( μάλλον μη λειτουργικά ) από σταθερούς υπολογιστές (unbrabded). Αν κάποιος θέλει φωτογραφίες μπορώ να στείλω. Επιπλέον ίσως να μπορώ να δοκιμάσω μερικά αν είναι μεγάλη ανάγκη. Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω. (Με λίγη καθυστέρηση) Θα ακολουθήσουν και άλλα.. εδώ! έχω καιρό να παίξω με τέτοια. μικρό edit.... ότι είναι σε amd, πάει άμεσα για χάρισμα. δεν έχω ούτε μισό επεξεργαστή πλέον για τέτοια. τα intel τα ψάχνω άνετα.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Trigger Happy
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Jimis12 είπε Μετά από καθάρισμα στην αποθήκη έχουμε τα εξής προς χάρισμα: Μητρικές: 1. ASUS A88XM-E (Έχει σπασμένο socket, πιθανός να επισκευάζεται. Όποιος θέλει μπορώ να στείλω και φωτογραφίες) 2. FOXCONN N15235 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) x2 3. ASUS P5VD2-VM ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) 4. MSI MS-7125 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον χαλασμένη) x2 5. MSI MS-7030 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον λειτουργική) 6. MSI MS-6741 (Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.) 7. GIGABYTE GA-8IPE1000-G (Μάλλον λειτουργική.) Επιπλέον υπάρχουν διάφορα τροφοδοτικά ( μάλλον μη λειτουργικά ) από σταθερούς υπολογιστές (unbrabded). Αν κάποιος θέλει φωτογραφίες μπορώ να στείλω. Επιπλέον ίσως να μπορώ να δοκιμάσω μερικά αν είναι μεγάλη ανάγκη. Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω. (Με λίγη καθυστέρηση) Θα ακολουθήσουν και άλλα.. πμ
roybatty Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Χαρίζεται adsl2+ router D-Link DSL-G624T με το τροφοδοτικό του.Παίρνει και OpenWRT αν θέλει να το παιδέψει κάποιος.Θεσσαλονίκη,δυτικά. 7
stefanos_th Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, roybatty είπε Χαρίζεται adsl2+ router D-Link DSL-G624T με το τροφοδοτικό του.Παίρνει και OpenWRT αν θέλει να το παιδέψει κάποιος.Θεσσαλονίκη,δυτικά. ενδιαφερομαι απο θεσσαλονικη
Masamune Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλό μήνα. Χαρίζεται για PC monitor λειτουργική οθόνη Samsung SyncΜaster 753S. Λόγω όγκου και βάρους στείλτε πμ για παραλαβή μόνο από το χώρο μου στον Κεραμεικό, Αθήνα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Masamune 1
f2bnp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Jimis12 είπε 5. MSI MS-7030 ( Άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Μάλλον λειτουργική) Αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος για την MSI MS-7030, δεν θα έλεγα όχι. Είχα προμηθευτεί προ πολλού από κάποιο άλλο παλικάρι έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές για το s754 οπότε ευκαιρία να το στήσω και να κάνω συγκριτικά με τον Northwood 3.2 σε s478 :D. 5 ώρες πριν, Crybal είπε Κάποια εποχη φιλοξενουσε την EVGA 680i sli Άρα ATX, συνεπώς δεν μου κάνει, ευχαριστώ πολύ πάντως! Ροζ με 680i SLI πάντως μιλάμε για τρελό συνδυασμό χαχαχα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από f2bnp
its smashy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Στις 23/5/2020 στις 5:33 ΜΜ, Kostas.karras είπε Ας περιμένουμε μήπως το θέλει κάποιος άλλος. Εγώ έχω σκοπό να το διαλύσω καί νά το χρησιμοποιήσω διαφορετικά 😁 Αν όμως τού χρησιμεύει όπως είναι, ας πάει καλύτερα σέ αυτόν. εφοσον δεν βλεπω ιδιετερο ενδιαφερον και νομιζω περιμεναμε καπως αρκετα. οποτε δικο σου αν το θες ακομα 😉 1
Kostas.karras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, its smashy είπε εφοσον δεν βλεπω ιδιετερο ενδιαφερον και νομιζω περιμεναμε καπως αρκετα. οποτε δικο σου αν το θες ακομα 😉 Πμ
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 01/06/2020 στις 1:32 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζω αυτο το κουτι σε σχετικα καλη κατασταση turbo x full atx αλλα σε ΜΑΥΡΟ χρωμα. Μοναδικο ελαττωμα οτι λειπει το πορτακι των θυρων usb μπροστα κατω. Εχει κοτσαρισμενους 2 ανεμιστηρες και DVDRW. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πρωινες ωρες απο φωτοτυπαδικο ΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από tigergreg
teledomenet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ..... Καλημερα , μιας και δεν το πηρε καποιος θα το παραλαβω εγω αυριο το πρωι, στελνω πμ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από teledomenet
Crybal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, f2bnp είπε Αν δεν με έχει προλάβει κάποιος άλλος για την MSI MS-7030, δεν θα έλεγα όχι. Είχα προμηθευτεί προ πολλού από κάποιο άλλο παλικάρι έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές για το s754 οπότε ευκαιρία να το στήσω και να κάνω συγκριτικά με τον Northwood 3.2 σε s478 :D. Άρα ATX, συνεπώς δεν μου κάνει, ευχαριστώ πολύ πάντως! Ροζ με 680i SLI πάντως μιλάμε για τρελό συνδυασμό χαχαχα Του ειχα και παρατσούκλι...Franky 1
stefanos_th Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, roybatty είπε Χαρίζεται adsl2+ router D-Link DSL-G624T με το τροφοδοτικό του.Παίρνει και OpenWRT αν θέλει να το παιδέψει κάποιος.Θεσσαλονίκη,δυτικά. παρελαβa και τον ευχαριστω. τωρα παω για openwrt. 🤪 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από stefanos_th 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1. Συσκευασία 16 κάψουλες Tassimo LOR decafeine (μπερδεύτηκαι και την αγόρασα ενώ έχω nespresso μηχανή). 2. Ηλεκτρικη θερμαστρα αλογονου tns home collection nsb-l120b Νεα Καλλικράτεια, απογευματινές ώρες. 2
tigergreg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζεται LAPTOP/TABLET HP TOUCHSMART TM2 που εβγαλε προβλημα μαλλον καρτας γραφικων. Υπαρχουν οι εξης ελλειψεις... 1.Μπαταρια που εχει χαθει πολυ καιρο τωρα. 2.WIFI καρτα που ετσι κι αλλοιως δεν δουλευε γιατι ειχαν κοπει τα καλωδια της κεραιας. 3.Ο δισκος ειναι αδειος 250αρης με 85% υγεια. 4.Ο φορτιστης ειναι ιμιτασιον. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από tigergreg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις