Locke_John Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ναι αυτο το σχεδιο το εβγαλαν αρκετες εταιρειες με η χωρις πορτα μπροστα. Σκετο κουτι ειναι.... αα οκ, παρανόησα. Καλώς.
e-tic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Βραστήρας Hitense HSK-118 2200W. Υποτίθεται οτι απο κάπου έχει διαρροή, αλλά τον γέμισα και τον άφησα όλη νύχτα πάνω σε απορροφητικό χαρτί και το πρωί ο βραστήρας ήταν ακόμα γεμάτος και το χαρτί στεγνό Πολύπριζο ασφαλείας Trust PW-3700 Surge Guard Deluxe. Μάλλον έχει κάψει κάποια ασφάλεια και δεν δίνει καθόλου ρεύμα. Έχει βίδες one way και δεν έχω το κατάλληλο εργαλείο για να το ανοίξω και να το ελέγξω. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο. 2
teledomenet Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, e-tic είπε Βραστήρας Hitense HSK-118 2200W. Υποτίθεται οτι απο κάπου έχει διαρροή, αλλά τον γέμισα και τον άφησα όλη νύχτα πάνω σε απορροφητικό χαρτί και το πρωί ο βραστήρας ήταν ακόμα γεμάτος και το χαρτί στεγνό Πολύπριζο ασφαλείας Trust PW-3700 Surge Guard Deluxe. Μάλλον έχει κάψει κάποια ασφάλεια και δεν δίνει καθόλου ρεύμα. Έχει βίδες one way και δεν έχω το κατάλληλο εργαλείο για να το ανοίξω και να το ελέγξω. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο. Εχω στειλει πμ για το πολύπριζο ασφαλείας.
Crybal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 48 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζω αυτο το κουτι σε σχετικα καλη κατασταση turbo x full atx αλλα σε ΜΑΥΡΟ χρωμα. Μοναδικο ελαττωμα οτι λειπει το πορτακι των θυρων usb μπροστα κατω. Εχει κοτσαρισμενους 2 ανεμιστηρες και DVDRW. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ αυριο πρωινες ωρες απο φωτοτυπαδικο ΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ. Πμ
AccountSaver Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Πριν λίγους μήνες ήρθε ένα παλικάρι να πάρει κάτι υπολογιστές από εμένα για χάρισμα , που ήταν για δωρεά σε σχολείο. Δεν θυμάμαι το όνομα του μέλους , αν μπορεί ας μου στείλει μήνυμα 1
Fuel7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Χαρίζω ενα τσαντακι ομου με επενδυση για να μορει να διατηρει και μικρο τετραγωνο ταπερ/δοχειο φαγητου. 1 πορτοφολακι /θηκη ζωνης για κινητο η οτι αλλη συσκευη θελετε 1 μικρη θηκη ζωνης για φωτογραφικη μηχανη Παραλαβη απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. Δεν στέλνω.Πρωτα ανάρτηση ενδαφεροντος εδω και ΠΜ. Διατηρώ το δικαιωμα προταιραιοτητας. 3
NickStavr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα laptop της φωτογραφίας, χωρίς τους σκληρούς, χωρίς φορτιστές. Είναι και τα δύο μη λειτουργικά, το ένα είχε βραχεί, το άλλο δεν θυμάμαι πως απεβίωσε. Το γκουγκλάρισμα του μοντέλου Turbo-x/California Access W651DI βγάζει κάποια χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι αυτά. Παραλαβή από σταθμό Κηφισιάς! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από NickStavr 2
m4nos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NickStavr είπε Χαρίζονται τα laptop της φωτογραφίας, χωρίς τους σκληρούς, χωρίς φορτιστές. Είναι και τα δύο μη λειτουργικά, το ένα είχε βραχεί, το άλλο δεν θυμάμαι πως απεβίωσε. Το γκουγκλάρισμα του μοντέλου Turbo-x/California Access W651DI βγάζει κάποια χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι αυτά. Παραλαβή από σταθμό Κηφισιάς! μ ενδιαφερει πολυ κ καλο μηνα σε ολους Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από m4nos
Aurumnus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται οθόνη TFT LG L1980Q. Πρέπει να είναι λειτουργική. Χρειάζεται τροφοδοτικό, γιατί το υπάρχον είναι χαλασμένο. ΔΟΘΗΚΕ στον @georgios65 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Aurumnus 3
barman_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 23/05/2020 at 15:16, infdi said: Χαρίζονται σε 3 διαφορετικά πακέτα, για να μοιραστούν τα παρακάτω. DVD πακετο hip hop cd πακέτο rock cd πακέτο δεν στέλνω. Παράδοση κατσιμιδη με Καραμανλή (Θεσσαλονίκη). Πρώτα εδώ κ μετά pm. Ευχαριστώ και πάλι τον ευγενεστατο @infdi για τα πραγματάκια..θα γίνουν ωραία δωράκια!
mondomio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 23/5/2020 στις 1:59 ΜΜ, georgeps21 είπε Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακάτω: 1) Cd iera Samsung λειτουργική, με έξοδο RCA αλλά και phones (ισως σε καποια Mp3 να εχει θεμα) 2) φως φθοριου 120cm αν δεν κανω λαθος 3) κομπιουτεράκι citizen 4) Μια κουτα απο ηχειο 5) μπροστινο καπάκι από κουτα (εχει μαζι το woofer -tweeter ) 6)Sony compact camera με προβλημα στο καπάκι της μ,παταρίας που με σελοτειπ λύνεται (την είχα βαλει και πιο παλια αλλά περίμενε κάποιον εδώ και 4 5 μηνες να ερθει που δεν ηρθε ποτέ-ουτε επικοινώνησε) παραλαβη από Γαλάτσι, Αθήνα Πρώτα ποστ μετά πμ Δεν κάνω κρατήσεις, δεν κάνω αποστολές. Καλησπέρα θα με ενδιέφερε το cd player Samsung αν δεν έχει δοθεί. Ευχαριστώ
georgios65 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Χαρίζεται οθόνη TFT LG L1980Q. Πρέπει να είναι λειτουργική. Χρειάζεται τροφοδοτικό, γιατί το υπάρχον είναι χαλασμένο. Παραλαβή: Νέος Κόσμος, Αθήνα Καλησπέρα σας καί καλό μήνα. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τήν ὀθόνη. Εὐχαριστῶ.
Aurumnus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, panosfl22 είπε Ενδιαφέρομαι Δική σου. 2 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας καί καλό μήνα. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τήν ὀθόνη. Εὐχαριστῶ. Αν δεν παραλάβει τελικά ο Πάνος, είσαι ο επόμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις