VonLoutsos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 21 minutes ago, agrio.imeros said: Ενδιαφέρεται κανείς για κλειδάκι steam από το παιχνίδι SPACECOM; Αν δεν το θέλει κανένας άλλος το παίρνω
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μου ήρθε το παρακάτω sms, με εκπτωτικό κωδικό από τα media markt. Όποιος θέλει ελεύθερα. Καθώς δε πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Απόκρυψη περιεχομένων Μου ήρθε κι εμένα Κωδικός https://www.mediamarkt.gr/el/shop/prosfores-gia-club-members-ths-media-markt.html? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Doubt
7nisiotis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Είναι κλειδωμένες ανα λογαριασμό. Το δοκιμάσαμε με το παιδί παραπάνω
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είναι κλειδωμένες ανα λογαριασμό. Το δοκιμάσαμε με το παιδί παραπάνω Μάλιστα...οπότε το σβήνω
tigergreg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Θα τους πειραζε δηλαδη να ψωνισει καποιος αλλος? Ωραια επιχειρηματτικοτητα και λογικη.... Αιντε να τα μαζευουν σιγα-σιγα.... 3
VonLoutsos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ το μελος για το παιχνίδι στο steam @agrio.imeros 1
agrio.imeros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Τελικά έχω ακόμα ένα κλειδάκι από το συγκεκριμένο παιχνίδι (SPACECOM) Όποιος το θέλει... 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 22/9/2018 στις 8:24 ΜΜ, ziaba είπε 👉up Καλησπέρα, απο όσο είδα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς σωστά; Η κάρτα ήχου ποια είναι; Με ενδιαφέρει για Win 95/98 αν μπορείς να την καταχωνιάσεις κάπου μέχρι τα Χριστούγεννα να την πάρω. audigy 2 λογικά; Είχα και εγώ μία αλλά την χάρισα πριν χρόνια σε έναν ξάδερφο.
dpolal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Χαρίζονται τα ακόλουθα. - Logitech MX1000 laser mouse. Kάποια στιγμή η μπαταρία του πέθανε, το άνοιξα, την αφαίρεσα αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να πάω να αγοράσω μία καινούργια. 😛 Έκτοτε αποθηκεύτηκε σε ένα κουτί με όλα τα συμπράγκαλα του και ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι μέχρι πριν από καμιά ώρα που το βρήκα καθαρίζοντας. Αν αγοραστεί νέα μπαταρία λειτουργεί μια χαρά. - Turbo-X Striker III 7,85" ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη. Λόγο έλλειψης ανταλλακτικών είχε παρόμοια τύχη με το mouse αλλά δεν έχω καλώδια ούτε φορτιστές. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω μου το λέει και περνάει να παραλάβει από Ν. Σμύρνη. Το ποντίκι σίγουρα αξίζει να επισκευαστεί αλλά δεν πρόκειτε να ασχοληθώ προσωπικά, η ταμπλέτα αν δεν δοθεί θα φύγει για ανακύκλωση. 2
aoc4000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα ακόλουθα. - Logitech MX1000 laser mouse. Kάποια στιγμή η μπαταρία του πέθανε, το άνοιξα, την αφαίρεσα αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να πάω να αγοράσω μία καινούργια. 😛 Έκτοτε αποθηκεύτηκε σε ένα κουτί με όλα τα συμπράγκαλα του και ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι μέχρι πριν από καμιά ώρα που το βρήκα καθαρίζοντας. Αν αγοραστεί νέα μπαταρία λειτουργεί μια χαρά. - Turbo-X Striker III 7,85" ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη. Λόγο έλλειψης ανταλλακτικών είχε παρόμοια τύχη με το mouse αλλά δεν έχω καλώδια ούτε φορτιστές. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω μου το λέει και περνάει να παραλάβει από Ν. Σμύρνη. Το ποντίκι σίγουρα αξίζει να επισκευαστεί αλλά δεν πρόκειτε να ασχοληθώ προσωπικά, η ταμπλέτα αν δεν δοθεί θα φύγει για ανακύκλωση. Καλησπέρα θα με ενδιέφερε το ποντίκι.
krami Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα ακόλουθα. - Logitech MX1000 laser mouse. Kάποια στιγμή η μπαταρία του πέθανε, το άνοιξα, την αφαίρεσα αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να πάω να αγοράσω μία καινούργια. 😛 Έκτοτε αποθηκεύτηκε σε ένα κουτί με όλα τα συμπράγκαλα του και ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι μέχρι πριν από καμιά ώρα που το βρήκα καθαρίζοντας. Αν αγοραστεί νέα μπαταρία λειτουργεί μια χαρά. - Turbo-X Striker III 7,85" ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη. Λόγο έλλειψης ανταλλακτικών είχε παρόμοια τύχη με το mouse αλλά δεν έχω καλώδια ούτε φορτιστές. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω μου το λέει και περνάει να παραλάβει από Ν. Σμύρνη. Το ποντίκι σίγουρα αξίζει να επισκευαστεί αλλά δεν πρόκειτε να ασχοληθώ προσωπικά, η ταμπλέτα αν δεν δοθεί θα φύγει για ανακύκλωση. Με ενδιαφερει το ταμπλετ
Masamune Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, agrio.imeros said: Τελικά έχω ακόμα ένα κλειδάκι από το συγκεκριμένο παιχνίδι (SPACECOM) Όποιος το θέλει... Μπορώ να το προσθέσω εγώ στη βιβλιοθήκη μου αν δεν το θέλει κανείς άλλος.
ziaba Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, απο όσο είδα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς σωστά; Η κάρτα ήχου ποια είναι; Με ενδιαφέρει για Win 95/98 αν μπορείς να την καταχωνιάσεις κάπου μέχρι τα Χριστούγεννα να την πάρω. audigy 2 λογικά; Είχα και εγώ μία αλλά την χάρισα πριν χρόνια σε έναν ξάδερφο. creative sb0220 ... αν θες πες στον μπαμπά σ να βρεθούμε οπού θέλει ένα απόγευμα να του την δώσω 1
Crybal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα ακόλουθα. - Logitech MX1000 laser mouse. Kάποια στιγμή η μπαταρία του πέθανε, το άνοιξα, την αφαίρεσα αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να πάω να αγοράσω μία καινούργια. 😛 Έκτοτε αποθηκεύτηκε σε ένα κουτί με όλα τα συμπράγκαλα του και ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι μέχρι πριν από καμιά ώρα που το βρήκα καθαρίζοντας. Αν αγοραστεί νέα μπαταρία λειτουργεί μια χαρά. - Turbo-X Striker III 7,85" ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη. Λόγο έλλειψης ανταλλακτικών είχε παρόμοια τύχη με το mouse αλλά δεν έχω καλώδια ούτε φορτιστές. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω μου το λέει και περνάει να παραλάβει από Ν. Σμύρνη. Το ποντίκι σίγουρα αξίζει να επισκευαστεί αλλά δεν πρόκειτε να ασχοληθώ προσωπικά, η ταμπλέτα αν δεν δοθεί θα φύγει για ανακύκλωση. Παιρνω σειρα για το ποντικι...
CaptainGR10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα ακόλουθα. - Logitech MX1000 laser mouse. Kάποια στιγμή η μπαταρία του πέθανε, το άνοιξα, την αφαίρεσα αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να πάω να αγοράσω μία καινούργια. 😛 Έκτοτε αποθηκεύτηκε σε ένα κουτί με όλα τα συμπράγκαλα του και ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι μέχρι πριν από καμιά ώρα που το βρήκα καθαρίζοντας. Αν αγοραστεί νέα μπαταρία λειτουργεί μια χαρά. - Turbo-X Striker III 7,85" ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη. Λόγο έλλειψης ανταλλακτικών είχε παρόμοια τύχη με το mouse αλλά δεν έχω καλώδια ούτε φορτιστές. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω μου το λέει και περνάει να παραλάβει από Ν. Σμύρνη. Το ποντίκι σίγουρα αξίζει να επισκευαστεί αλλά δεν πρόκειτε να ασχοληθώ προσωπικά, η ταμπλέτα αν δεν δοθεί θα φύγει για ανακύκλωση. Ομοίως για το ποντίκι εάν οι προηγούμενοι αλλάξουν γνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις