akisthegreat Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, insomnia86 είπε Έριξα μια ματιά στην αποθήκη οπότε.... Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. DVD player Trendex μαζί με τηλεχειριστήριο και καλώδιο scart. 2. Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή (της λείπει η μπαταρία). κρατημένο 3. Μονόζυγο πόρτας. 4. Διάφορες τσάντες. 5. Πίνακας ζωγραφικής #1. κρατημένο 6. Πίνακας ζωγραφικής #2. κρατημένο 7. Πίνακας ζωγραφικής #3. κρατημένο 8. Ξύλινες καρέκλες σαλονιού, τους λέιπει το κάθισμα (υπάρχουν 2 τέτοιες). κρατημένη 1 Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία, Καλό Βράδυ. Καλησπέρα , Με ενδιαφέρει το DVD player . Στέλνω pm!
infdi Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 23/5/2020 στις 3:16 ΜΜ, infdi είπε Χαρίζονται σε 3 διαφορετικά πακέτα, για να μοιραστούν τα παρακάτω. DVD πακετο hip hop cd πακέτο rock cd πακέτο δεν στέλνω. Παράδοση κατσιμιδη με Καραμανλή (Θεσσαλονίκη). Πρώτα εδώ κ μετά pm. Έκλεισαν κ αυτά στον Barman_
Trigger Happy Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, insomnia86 είπε 4. Διάφορες τσάντες. κρατημένο εντάξει, είμαι picky και πολύ, αλλά γενικά ψάχνω μια τσάντα κατά προτίμηση ώμου - πλατης με θήκες... λόγω δουλειάς, κουβαλάω κανένα τάμπλετ ή λαπτοπ, δίσκους, backup, κλειδιά, χαρτιά, τιμολόγια κλπ και όταν αυτά μπαίνουν όλα μαζί σε τσάντα - σακούλα με μια τεράστια ενιαία θήκη γίνονται κόλαση.... έχω θήκη από δίσκο που μοιάζει να του την έπεσε πάνθηρας, γιατί είχε την ατυχία να τρίβεται με τα κλειδιά... αν είναι κάτι μου λες...
AccountSaver Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Θα το κάνω ένα ακόμα retry μπας και ... Πριν καιρό , είχα δώσει σε ένα μέλος (χάρισμα) τροφοδοτικό ,γκρί με το χοντρό βύσμα για ΧΒΟΧ . Αν το δεί , ας με πεί ! Με έφεραν εδώ και καιρό ένα ΧΒΟΧ και θέλω να δω αν δουλεύει. (Θεσσαλονίκη).
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 18/5/2020 στις 5:34 ΜΜ, FallenGod είπε Τα καλώδια Asus και Gigabyte για τον KaRLoSSaLoNiKa παρελαβα τα πραγματα και ευχαριστω παρα πολυ! 1
insomnia86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Trigger Happy είπε εντάξει, είμαι picky και πολύ, αλλά γενικά ψάχνω μια τσάντα κατά προτίμηση ώμου - πλατης με θήκες... λόγω δουλειάς, κουβαλάω κανένα τάμπλετ ή λαπτοπ, δίσκους, backup, κλειδιά, χαρτιά, τιμολόγια κλπ και όταν αυτά μπαίνουν όλα μαζί σε τσάντα - σακούλα με μια τεράστια ενιαία θήκη γίνονται κόλαση.... έχω θήκη από δίσκο που μοιάζει να του την έπεσε πάνθηρας, γιατί είχε την ατυχία να τρίβεται με τα κλειδιά... αν είναι κάτι μου λες... Καλησπέρα. Τις τσάντες τις έχω ήδη δώσει/κρατήσει για άλλα μέλη του φόρουμ. Αν βρω κάποια άλλη στη συνέχεια θα ενημερώσω. Ευχαριστώ. 2
georgios65 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω θερμά τό μέλος Crybal γιά τό τηλέφωνο GE καί τό μέλος tigergreg γιά τό τηλέφωνο Panasonic, καθώς καί γιά τήν διευκόλυνση στήν παραλαβή τους. Εὐχαριστῶ καί πάλι παιδιά. 3
FallenGod Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή από Πετρούπολη μιας και δεν υπάρχει όχημα. Θα απαριθμήσω όσα γνωρίζω. 1)PS2 με 2 memory card.Ήταν με τσιπακι παλιά αλλά δεν δουλεύει πλεον. Παίζει κανονικά τα original. ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ petaw-se-oneiro 3)2 modem. Όχι router. 4)2 lg dvd δεν γνωρίζω λειτουργικότητα. Νομίζω το 1 δουλεύει. ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ KaRLoSSaLoNiKa/ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 1insomnia 5)Floppy disk 6)Μνήμη ram ddr1. 256mb 7)Τροφοδοτικό 350 άγνωστης κατάστασης, κατά πάσα πιθανότητα λειτουργικό, βάσεις για dvd και τα backplate. ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Crybal 8)Διάφορα καλώδια. Δεν έχω ιδέα από που. ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ KaRLoSSaLoNiKa 9)Ότι άλλο φαίνεται στις φωτογραφίες Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα μοιράσει (μάλλον δύσκολο). Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από FallenGod 1 1
Crybal Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, insomnia86 είπε Έριξα μια ματιά στην αποθήκη οπότε.... Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. DVD player Trendex μαζί με τηλεχειριστήριο και καλώδιο scart. κρατημένο 2. Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή (της λείπει η μπαταρία). κρατημένο 3. Μονόζυγο πόρτας. 4. Διάφορες τσάντες. κρατημένο 5. Πίνακας ζωγραφικής #1. κρατημένο 6. Πίνακας ζωγραφικής #2. κρατημένο 7. Πίνακας ζωγραφικής #3. κρατημένο 8. Ξύλινες καρέκλες σαλονιού, τους λέιπει το κάθισμα (υπάρχουν 2 τέτοιες). κρατημένη 1 Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία, Καλό Βράδυ. Ευχαριστω πολύ για τις τσαντες.Οντως χωραει το λαπτοπ μια χαρα στην μια και η αλλη περιμένει την θάλασσα! 7 ώρες πριν, Trigger Happy είπε εντάξει, είμαι picky και πολύ, αλλά γενικά ψάχνω μια τσάντα κατά προτίμηση ώμου - πλατης με θήκες... λόγω δουλειάς, κουβαλάω κανένα τάμπλετ ή λαπτοπ, δίσκους, backup, κλειδιά, χαρτιά, τιμολόγια κλπ και όταν αυτά μπαίνουν όλα μαζί σε τσάντα - σακούλα με μια τεράστια ενιαία θήκη γίνονται κόλαση.... έχω θήκη από δίσκο που μοιάζει να του την έπεσε πάνθηρας, γιατί είχε την ατυχία να τρίβεται με τα κλειδιά... αν είναι κάτι μου λες... @Trigger Happy, σου εχω απαντησει στο μνμ αλλα για καποιο λογο δεν το εχεις δει ακομα... 3
Trigger Happy Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Crybal είπε Ευχαριστω πολύ για τις τσαντες.Οντως χωραει το λαπτοπ μια χαρα στην μια και η αλλη περιμένει την θάλασσα! @Trigger Happy, σου εχω απαντησει στο μνμ αλλα για καποιο λογο δεν το εχεις δει ακομα... το είδα το μήνυμα, απλά έχω λίγο τρεξίματα 2 μέρες τώρα οπότε το εδώ, μπήκε σε λίγο δεύτερη μοίρα. σου έχω απαντήσει εσένα πιο συγκεκριμμένα, οπότε ΟΧΙ, κράτησέ τις αυτές.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, FallenGod είπε Καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή από Πετρούπολη μιας και δεν υπάρχει όχημα. Θα απαριθμήσω όσα γνωρίζω. 1)PS2 με 2 memory card.Ήταν με τσιπακι παλιά αλλά δεν δουλεύει πλεον. Παίζει κανονικά τα original. ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ petaw-se-oneiro 3)2 modem. Όχι router. 4)2 lg dvd δεν γνωρίζω λειτουργικότητα. Νομίζω το 1 δουλεύει. ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ KaRLoSSaLoNiKa/ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 1insomnia 5)Floppy disk 6)Μνήμη ram ddr1. 256mb 7)Τροφοδοτικό 350 άγνωστης κατάστασης, κατά πάσα πιθανότητα λειτουργικό, βάσεις για dvd και τα backplate. ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Crybal 8)Διάφορα καλώδια. Δεν έχω ιδέα από που. ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ KaRLoSSaLoNiKa 9)Ότι άλλο φαίνεται στις φωτογραφίες Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα μοιράσει (μάλλον δύσκολο). παρελαβα σευχαριστω παρα πολυ για τα καλωδια και το dvd!
miclia Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το floppy και καμιά καλωδιοταινία αν υπάρχουν ακόμα. Επίσης χρειάζομαι και μια δισκέτα όποιος έχει και του περισσεύει φυσικά. Για bios update σε παλιό σύστημα..
Fir3fly Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 CD με παραμύθια, δεν είναι DVD, είναι μόνο ήχος και συνολικά είναι 6. Παραλαβή από τον χώρο μου στον Άγιο Δημήτριο. https://ibb.co/b5vdtDY
pantelikas Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Fir3fly είπε CD με παραμύθια, δεν είναι DVD, είναι μόνο ήχος και συνολικά είναι 6. Παραλαβή από τον χώρο μου στον Άγιο Δημήτριο. https://ibb.co/b5vdtDY Μήπως τα έχεις σε mp3?
Fir3fly Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, pantelikas είπε Μήπως τα έχεις σε mp3? Όχι, σε CD μονο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις