Trigger Happy Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, athns είπε https://www.e-shop.gr/hp-officejet-k7100-cb041b-p-PER.402488 απαππα... από αυτά μακριά. αν ήσουν σε τεχνολογία matrix το χαμε... 😇 2 ώρες πριν, Gianniz είπε Καλησπέρα, Χαρίζονται 3 πλήρως λειτουργικοί και συντηρημένοι θερμοσυσσωρευτές, περιοχή Άνω Τούμπα/Πυλαία Θεσσαλονίκης, λόγω αλλαγής σε φυσικό αέριο. Εννοείται μαζί θα δοθούν και οι θερμοστάτες καθώς και κάποιες επιπλέον αντιστάσεις που υπάρχουν. Ακολουθούν πληροφορίες: 1) Διαστάσεις: 1,15 Χ 0,24 | 1,23 Χ 0,25 | 0,90 Χ 0,27 2) Είναι με πυρότουβλα 3) Λειτουργούν σε οποιοδήποτε σπίτι με τριφασικό ρεύμα 4) Μάρκα: ο ένας Stiebel Eltron, οι άλλοι 2 άγνωστο 5) Αναλαμβάνετε εσείς τη μεταφορά τους με δικό σας κόστος/κόπο PM για περισσότερες πληροφορίες. Γιάννης κοιτα τώρα 😄 ...... έχω τέτοιους και θέλω καμιά ρεζέρβα, αλλά θεσσαλονίκη γιαυτά δύσκολα από αθήνα.. 23 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 καρτες γραφικωνε με προβλημα..... 1.ASUS 3870X2 ΤΟΡ διπυρηνη υπερχρονισμενη εκδοση... 2.TWINTECH NVIDIA GTX285 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.Οι καρτες αυτες εχουν 2χ6 πιν φισες και εχουν μεγαλη απαιτηση σε ρευμα. Πανω απο 600αρι καλο τροφοδοτικο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ..... πρόβλημα ίσον........ ;;;;;;
rafa1919 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Χαρίζεται καρέκλα γραφείου που είχα πάρει από τον Κώστα. Δεν με βόλεψε καθώς η σούστα θέλει επισκευή και λόγω ύψους τη θέλω ψηλά. Παραλαβή από Γαλάτσι, Αθήνα Ποστ κ μετά πμ Καλησπέρα φίλε Γιώργο. Ενδιαφέρομαι για την καρέκλα.
kstgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 23/5/2020 στις 3:16 ΜΜ, infdi είπε Χαρίζονται σε 3 διαφορετικά πακέτα, για να μοιραστούν τα παρακάτω. DVD πακετο hip hop cd πακέτο rock cd πακέτο δεν στέλνω. Παράδοση κατσιμιδη με Καραμανλή (Θεσσαλονίκη). Πρώτα εδώ κ μετά pm. Αν δεν τα θέλει κάποιος άλλος με ενδιαφέρουν τα cd
Kostas.karras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Yπαρχει ακομη ταμπλετ estar beauty 2 hd quad core black (mid7378-sw) με ραγισμενη οθονη https://ibb.co/qmTkBYg πρωτα ποστ, μετα πμ. Eπισης χαριζω και εναν ιονιστη σαν αυτο που πουλανε https://www.car.gr/parts/view/13646379-miscellaneous-humidifiers-ionisers-delonghi-aria-puro Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από Kostas.karras 2
paulks Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Yπαρχει ακομη ταμπλετ estar beauty 2 hd quad core black (mid7378-sw) με ραγισμενη οθονη https://ibb.co/qmTkBYg πρωτα ποστ, μετα πμ. Eπισης χαριζω και εναν ιονιστη σαν αυτο που πουλανε https://www.car.gr/parts/view/13646379-miscellaneous-humidifiers-ionisers-delonghi-aria-puro κωστα αποσυρω το ενδιαφερον μου,,ας το παρει αλλο παλικαρι Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από paulks 1
teledomenet Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Yπαρχει ακομη ταμπλετ estar beauty 2 hd quad core black (mid7378-sw) με ραγισμενη οθονη https://ibb.co/qmTkBYg πρωτα ποστ, μετα πμ. Eπισης χαριζω και εναν ιονιστη σαν αυτο που πουλανε https://www.car.gr/parts/view/13646379-miscellaneous-humidifiers-ionisers-delonghi-aria-puro Κώστα ενδιαφέρομαι για τον ιονιστη. Τα παλιά φίλτρα είναι μέσα; Τις ψήκτρες που είναι μαζί με το ταμπλετ τις εχεις δώσει; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από teledomenet
insomnia86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έριξα μια ματιά στην αποθήκη οπότε.... Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. DVD player Trendex μαζί με τηλεχειριστήριο και καλώδιο scart. κρατημένο 2. Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή (της λείπει η μπαταρία). κρατημένο 3. Μονόζυγο πόρτας. 4. Διάφορες τσάντες. κρατημένο 5. Πίνακας ζωγραφικής #1. κρατημένο 6. Πίνακας ζωγραφικής #2. κρατημένο 7. Πίνακας ζωγραφικής #3. κρατημένο 8. Ξύλινες καρέκλες σαλονιού, τους λέιπει το κάθισμα (υπάρχουν 2 τέτοιες). κρατημένη 1 Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία, Καλό Βράδυ. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από insomnia86 8
teledomenet Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, insomnia86 είπε Έριξα μια ματιά στην αποθήκη οπότε.... Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. DVD player Trendex μαζί με τηλεχειριστήριο και καλώδιο scart. 2. Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή (της λείπει η μπαταρία). 3. Μονόζυγο πόρτας. 4. Διάφορες τσάντες. 5. Πίνακας ζωγραφικής #1. 6. Πίνακας ζωγραφικής #2. 7. Πίνακας ζωγραφικής #3. 8. Ξύλινες καρέκλες σαλονιού, τους λέιπει το κάθισμα (υπάρχουν 2 τέτοιες). Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία, Καλό Βράδυ. Θα μου κρατησεις το 2 και απο το 4 την κόκκινη για αύριο;
insomnia86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, teledomenet είπε Θα μου κρατησεις το 2 και απο το 4 την κόκκινη για αύριο; Βεβαίως! 1
Locke_John Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, insomnia86 είπε Έριξα μια ματιά στην αποθήκη οπότε.... Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. DVD player Trendex μαζί με τηλεχειριστήριο και καλώδιο scart. 2. Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή (της λείπει η μπαταρία). κρατημένο 3. Μονόζυγο πόρτας. 4. Διάφορες τσάντες. 5. Πίνακας ζωγραφικής #1. 6. Πίνακας ζωγραφικής #2. 7. Πίνακας ζωγραφικής #3. 8. Ξύλινες καρέκλες σαλονιού, τους λέιπει το κάθισμα (υπάρχουν 2 τέτοιες). Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία, Καλό Βράδυ. Καλημέρα. Μ' ενδιαφέρουν οι πίνακες και κάποιες από τις τσάντες αν υπάρχουν ακόμα.
Kostas.karras Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, teledomenet είπε Κώστα ενδιαφέρομαι για τον ιονιστη. Τα παλιά φίλτρα είναι μέσα; Τις ψήκτρες που είναι μαζί με το ταμπλετ τις εχεις δώσει; Καλημέρα, τόν κρατάω για σένα,δεν γνωρίζω τί φίλτρα έχει. Οι ψυχτρες υπάρχουν εκτός από μια . 1
NickStavr Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 19/5/2020 στις 8:05 ΜΜ, NickStavr είπε Έχουμε και λέμε: Διαφανής θήκη Σιλικόνης + Tempered Glass για Xiaomi Mi A2 Lite / Redmi 6 Pro δεν έχει ανοιχτεί link Μπλε θήκη με καπάκι για Huawei MediaPad T1 7.0 δεν έχει ανοιχτεί link Bluetooth Aux Receiver χρησιμοποιημένο χωρίς κανένα καλώδιο φωτογραφία ZTE Blade Vec 4G μετά από κάθε hard reset εμφανίζεται το μήνυμα unfortunately com.android.keyguard has stopped και έτσι δεν δουλεύει κανένα πλήκτρο για να ανοίξει η οθόνη όταν κλείσει φωτογραφία Σακουλάκι με πολλές χάντρες/σκοινάκια για κομπολόγια φωτογραφία Παραλαβή από Σταθμό Κηφισιάς 🙂 Τα ανεβάζω άλλη μία, αλλιώς λογικά θα πάνε για πέταμα. (στείλτε και σε κανένα γνωστό για την θήκη Xiaomi, κρίμα είναι)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, insomnia86 είπε Έριξα μια ματιά στην αποθήκη οπότε.... Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. DVD player Trendex μαζί με τηλεχειριστήριο και καλώδιο scart. 2. Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή (της λείπει η μπαταρία). κρατημένο 3. Μονόζυγο πόρτας. 4. Διάφορες τσάντες. 5. Πίνακας ζωγραφικής #1. 6. Πίνακας ζωγραφικής #2. 7. Πίνακας ζωγραφικής #3. 8. Ξύλινες καρέκλες σαλονιού, τους λέιπει το κάθισμα (υπάρχουν 2 τέτοιες). Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία, Καλό Βράδυ. ενδιαφερομαι για την καρεκλα και το μπλε σακιδιο Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από Maricute
teledomenet Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 27/5/2020 στις 1:26 ΠΜ, insomnia86 είπε Καλησπέρα ξανά! Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. Ρολόι τοίχου MegaNumbers. κρατημένο 2. Σίδερο Tefal Ultragliss Diffusion 60 (το έβαλα πρίζα και ζεσταίνει). κρατημένο 3. Μετασχηματιστής Sony 8.4V/1.7A (αν θυμάμαι καλά ήταν από βιντεοκάμερα). κρατημένο 4. Καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής (σίγουρα πάνω από 10m). Και από προηγούμενη ανάρτηση..... 5. Πιεσόμετρο OMRON M4 (μόνο το σώμα) κρατημένο 6. Βραστήρας νερού. κρατημένο 7. Κατακόρυφη στήλη για CD ξύλινη με διαστάσεις 35x17cm. 8. Καλώδιο 12pin σε jack για σύνδεση σε πηγή αυτοκινήτου (σίγουρα κάνει σε Peugeot). Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν περισσότεροι του ενός, θα γίνει κλήρωση. Καλό Βράδυ. Παρελαβα τα πραγματα, ευχαριστω και παλι φιλε μου. 23 ώρες πριν, athns είπε Υπάρχει εκτυπωτής για σελίδες Α3,χωρίς μελάνια και καλώδια νομίζω..οποίος τον θέλει παραλαβή μόνο από εδώ λόγω βάρους..πμ για περισσότερα. Παρελαβα τον εκτυπωτη, ευχαριστω θερμα φιλε μου για τον κοπο που εκανες να μου τον φερεις μεχρι το μετρο.
Crybal Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 καρτες γραφικωνε με προβλημα..... 1.ASUS 3870X2 ΤΟΡ διπυρηνη υπερχρονισμενη εκδοση... 2.TWINTECH NVIDIA GTX285 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.Οι καρτες αυτες εχουν 2χ6 πιν φισες και εχουν μεγαλη απαιτηση σε ρευμα. Πανω απο 600αρι καλο τροφοδοτικο. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ για τις κάρτες.Συντομα θα βγουν τα κατσαβιδια,θα αναψουν τα κολλητηρια και θα καψουν οι φουρνοι!!! 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις