obijuan1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μητρική EVGA nvidia 680i sli Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει ακόμα! (Φυσικά για προσωπική χρήση/Bench - συλλογη)
georgeps21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω : 1) scramble από Έκο κλειστό στη συσκευασία του. κρατημένο για Doubt 2) cluedo τσέπης, το έχω ανοίξει αλλά δεν έχω παίξει ποτέ 3) verbatim cd-r 5pack κλειστό στη συσκευασία του 4) ψηφιακή κορνίζα με σπασμένο το στήριγμα που μένει όρθια παίρνει Jack 5V 1A, αν υπάρξει ενδιαφέρον θα ψάξω το τροφοδοτικό. κρατημένο για evoracing Κλασικα ποστ πρώτα μετά πμ Παραλαβή από Γαλάτσι, Αθήνα, όχι αποστολές Προτεραιότητα όσοι μ έχουν χαρίσει κάτι και οι φίλοι μ. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από georgeps21 1
Doubt Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, georgeps21 είπε 1) scramble από Έκο κλειστό στη συσκευασία του. Π.μ.
paspantou Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Χαρίζονται βιβλία πληροφορικής Λευτέρης Περιοχή Αθήνα Πανόρμου 1
evoracing Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω : 1) scramble από Έκο κλειστό στη συσκευασία του. κρατημένο για Doubt 2) cluedo τσέπης, το έχω ανοίξει αλλά δεν έχω παίξει ποτέ 3) verbatim cd-r 5pack κλειστό στη συσκευασία του 4) ψηφιακή κορνίζα με σπασμένο το στήριγμα που μένει όρθια παίρνει Jack 5V 1A, αν υπάρξει ενδιαφέρον θα ψάξω το τροφοδοτικό. Κλασικα ποστ πρώτα μετά πμ Παραλαβή από Γαλάτσι, Αθήνα, όχι αποστολές Προτεραιότητα όσοι μ έχουν χαρίσει κάτι και οι φίλοι μ. Ενδιαφέρομε για την κορνίζα
insomnia86 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ξανά! Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. Ρολόι τοίχου MegaNumbers. κρατημένο 2. Σίδερο Tefal Ultragliss Diffusion 60 (το έβαλα πρίζα και ζεσταίνει). κρατημένο 3. Μετασχηματιστής Sony 8.4V/1.7A (αν θυμάμαι καλά ήταν από βιντεοκάμερα). κρατημένο 4. Καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής (σίγουρα πάνω από 10m). Και από προηγούμενη ανάρτηση..... 5. Πιεσόμετρο OMRON M4 (μόνο το σώμα) κρατημένο 6. Βραστήρας νερού. κρατημένο 7. Κατακόρυφη στήλη για CD ξύλινη με διαστάσεις 35x17cm. 8. Καλώδιο 12pin σε jack για σύνδεση σε πηγή αυτοκινήτου (σίγουρα κάνει σε Peugeot). Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν περισσότεροι του ενός, θα γίνει κλήρωση. Καλό Βράδυ. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από insomnia86 4
Convict Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, insomnia86 είπε Καλησπέρα ξανά! Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. Ρολόι τοίχου MegaNumbers. 2. Σίδερο Tefal Ultragliss Diffusion 60 (το έβαλα πρίζα και ζεσταίνει). 3. Μετασχηματιστής Sony 8.4V/1.7A (αν θυμάμαι καλά ήταν από βιντεοκάμερα). 4. Καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής (σίγουρα πάνω από 10m). Και από προηγούμενη ανάρτηση..... 5. Πιεσόμετρο OMRON M4 (μόνο το σώμα) 6. Βραστήρας νερού. 7. Κατακόρυφη στήλη για CD ξύλινη με διαστάσεις 35x17cm. 8. Καλώδιο 12pin σε jack για σύνδεση σε πηγή αυτοκινήτου (σίγουρα κάνει σε Peugeot). Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν περισσότεροι του ενός, θα γίνει κλήρωση. Καλό Βράδυ. Καλημέρα, 1,2,6
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 24/5/2020 στις 5:00 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Χαρίζεται μονό κρεβάτι Neoset 2.05x1.0 χρώμα καρυδί, χωρίς χτυπήματα. Το κρεβάτι είχε θέμα με το μεσαίο κόντρα πλακέ που ενώνει τις 2 πλαϊνές πλευρές -που φαίνεται στις φωτογραφιες- το οποίο έσπασε και στο σημείο οι σανίδες είχαν προσωρινά στερεωθεί με ξυλοβιδες - οι τρυπες μπορούν εύκολα να κλείσουν με στόκο για ξύλο. Χρειάζεται μόνο το κομμάτι κόντρα πλακέ που λείπει. Παραλαβή απο Λυκόβρυση Αττικής Θα δοθεί λυμενο με τις βιδες του Πρωτα post εδω και μετά pm με στοιχεια και ώρες επικοινωνιας. Αν δεν φυγει μεχρι αυριο παει για αλλου !
Trigger Happy Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, obijuan1983 είπε Μητρική EVGA nvidia 680i sli Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει ακόμα! (Φυσικά για προσωπική χρήση/Bench - συλλογη) καλημέρα... συγνώμη που ρωτάω λίγο άκομψα, αλλά τι είναι αυτό;
obijuan1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Βench rig 1 λεπτό πριν, Trigger Happy είπε καλημέρα... συγνώμη που ρωτάω λίγο άκομψα, αλλά τι είναι αυτό; Benchin Rig
Trigger Happy Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, obijuan1983 είπε Βench rig Benchin Rig ο "πάγκος" που έχεις βιδώσει την μητρική στο πάνω ράφι μου τράβηξε το ενδιαφέρον. μετά παρατήρησα τα κάτω ράφια με τα κουτιά και κάτω, την μπουκάλα.... 🙃 μου φαινόταν απίθανο να μπήκαν για χάρισμα ή πώληση και να γράφει πάνω ζητείται.... 🤣
MessengerOfGood Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, Crybal είπε ... >>> Βάση απο ασύρματο τηλεφωνο Panasonic KX-TG7200GR μαζι με τον φορτιστη .... Επίση προστίθεται ενας φορτιστης μπαταριων ΑΑ http://www.camelion-batteries.com/chargers/plug-in/bc0610.html USB Wireless Infrared Transmitter-XPC RC01 Παραλαβη Κυψελη/Γαλάτσι/Δαφνη/Ν.Κόσμο.Προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν δώσει κάτι στο παρελθόν.Δεν κανω αποστολές και δεν κρατω προτεραιοτητες.Πμ Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τη βάση Panasonic και για τον φορτιστή μπαταριών. Αυτό το transmitter τι ακριβώς κάνει??? στέλνω πμ.
Crybal Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τη βάση Panasonic και για τον φορτιστή μπαταριών. Αυτό το transmitter τι ακριβώς κάνει??? στέλνω πμ. Ειναι για καποιο Intervideo Home Theater...νομιζω...δεν ξερω καν πως βρεθηκε στα χερια μου.Χρόνια το έχω απλά τωρα το ξεθαψα.
athns Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Υπάρχει εκτυπωτής για σελίδες Α3,χωρίς μελάνια και καλώδια νομίζω..οποίος τον θέλει παραλαβή μόνο από εδώ λόγω βάρους..πμ για περισσότερα.
Trigger Happy Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, athns είπε Υπάρχει εκτυπωτής για σελίδες Α3,χωρίς μελάνια και καλώδια νομίζω..οποίος τον θέλει παραλαβή μόνο από εδώ λόγω βάρους..πμ για περισσότερα. μιλάμε inkjet δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις