Fuel7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fuel7 είπε Με ενδιαφέρει το ενιδρυειο στελνω και PM Εχουμε και λέμε προφυλαξη οθονης samsung s3 1 xiaomi miband 2 κουτι Nilkin θηκη για κινιτο 1 ζώνη 1 ρολοι τοιχου και 1 ρολοι επιτραεζιο λειτουργικα 1 μοντεμ HOL.Λειτρουργικο,Το ειχα πάρει απο τον Tigergreg,έκανε την δουλειά του καιρος να πάει στον επόμενο 1 μονοζυγο για κάσα πορτας. 1 επαναφορτιζμενο κατσαβιδι 1 ντουι τμήματα ψυκτρας υπολογιστη ζαλμαν 2 χελώνες για τυλιγονται ακουστικά 1 Χειριστηριο της Apple A1156 κομμάτια απο 1 ηλεκτρονικο τσιγαρο Ε-Go T 1 πακέτο F2g απο την wind Siemens Speedstream modem αδούλευτο. ασυρματο τηλεφωνο lannet. 1 κινητο vodafone. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευή Πειραια. Διατηρω το διακαιωμα να επιλεφω το ποιος παιρνει τι. Προτιμουνται αμεσες παραλαβες. Δεν στέλνω επαρχια,οποιος θελει απο επαρχια κατι στέλνει δικο του άνθρωπο απο να ζει στην Αθηνα και παραλαμβανει απο εμενα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από Fuel7
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μονό κρεβάτι Neoset 2.05x1.0 χρώμα καρυδί, χωρίς χτυπήματα. Το κρεβάτι είχε θέμα με το μεσαίο κόντρα πλακέ που ενώνει τις 2 πλαϊνές πλευρές -που φαίνεται στις φωτογραφιες- το οποίο έσπασε και στο σημείο οι σανίδες είχαν προσωρινά στερεωθεί με ξυλοβιδες - οι τρυπες μπορούν εύκολα να κλείσουν με στόκο για ξύλο. Χρειάζεται μόνο το κομμάτι κόντρα πλακέ που λείπει. Παραλαβή απο Λυκόβρυση Αττικής Θα δοθεί λυμενο με τις βιδες του Πρωτα post εδω και μετά pm με στοιχεια και ώρες επικοινωνιας. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από Γιάννης Platano Συμπληρωση 8
toyracer Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χαρίζεται μονό κρεβάτι Neoset 2.05x1.0 χρώμα καρυδί, χωρίς χτυπήματα. Το κρεβάτι είχε θέμα με το μεσαίο κόντρα πλακέ που ενώνει τις 2 πλαϊνές πλευρές -που φαίνεται στις φωτογραφιες- το οποίο έσπασε και στο σημείο οι σανίδες είχαν προσωρινά στερεωθεί με ξυλοβιδες - οι τρυπες μπορούν εύκολα να κλείσουν με στόκο για ξύλο. Χρειάζεται μόνο το κομμάτι κόντρα πλακέ που λείπει. Παραλαβή απο Λυκόβρυση Αττικής Πρωτα post εδω και μετά pm με στοιχεια επικοινωνιας. Καλησπερα. double kudos για το κρεβατι που δινεις! Συγχαρητηρια φιλε μου... 2
Crybal Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Fuel7 είπε Με ενδιαφέρει το ενιδρυειο στελνω και PM Εχουμε και λέμε προφυλαξη οθονης samsung s3 1 xiaomi miband 2 κουτι Nilkin θηκη για κινιτο 1 ζώνη 1 ρολοι τοιχου και 1 ρολοι επιτραεζιο λειτουργικα 1 μοντεμ HOL.Λειτρουργικο,Το ειχα πάρει απο τον Tigergreg,έκανε την δουλειά του καιρος να πάει στον επόμενο 1 μονοζυγο για κάσα πορτας. 1 επαναφορτιζμενο κατσαβιδι 1 ντουι τμήματα ψυκτρας υπολογιστη ζαλμαν 2 χελώνες για τυλιγονται ακουστικά 1 Χειριστηριο της Apple A1156 κομμάτια απο 1 ηλεκτρονικο τσιγαρο Ε-Go T 1 πακέτο F2g απο την wind Siemens Speedstream modem αδούλευτο. ασυρματο τηλεφωνο lannet. 1 κινητο vodafone. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευή Πειραια. Διατηρω το διακαιωμα να επιλεφω το ποιος παιρνει τι. Προτιμουνται αμεσες παραλαβες. Δεν στέλνω επαρχια,οποιος θελει απο επαρχια κατι στέλνει δικο του άνθρωπο απο να ζει στην Αθηνα και παραλαμβανει απο εμενα. πμ
tigergreg Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, Chikorita είπε Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται το ενυδρείο (25λίτρα) της φωτογραφίας με το χρυσόψαρο. Περιοχή Χαιδάρι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ Για καποιον περιεργο λογο σου εχω στειλει απο χθες 3 μηνυματα αλλα δεν αποθηκευονται στα μηνυματα μου. Αυτο συμβαινει μονο οταν στελνω μηνυμα σε σενα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ Για καποιον περιεργο λογο σου εχω στειλει απο χθες 3 μηνυματα αλλα δεν αποθηκευονται στα μηνυματα μου. Αυτο συμβαινει μονο οταν στελνω μηνυμα σε σενα. Μαλλον εχει πιασι το οριο ...Δεν θυμαμαι ποσο ειναι .Εγω σβηνω τακτικα .
tigergreg Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μαλλον εχει πιασι το οριο ...Δεν θυμαμαι ποσο ειναι .Εγω σβηνω τακτικα . Σε αυτες τις περιπτωσεις γραφει "μηνυμα δεν εσταλη" αλλα εμενα μου εδειξε οτι σταλθηκαν. Ισως να φταιει το συστημα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από tigergreg
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Στις 23/5/2020 στις 8:50 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Τηλεοραση με προβλημα Ειλικρινα δεν θυμαμαι γιατι την ...αποσυραμε και ανακαλυφτηκε να κανει το ...βαζο σε ανακαινιση δωματιου Την εβαλα στο ρευμα και δειχνει τα κλασικα χιονια οταν δεν βρισκει μια tv καναλι Δεν υπαρχει τηλεκοντρολ Πισω εχει υποδοχη vga και scart .Ισως κανει για monitor Παραλαβη ομως μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα προσωπικο μηνυμα με τηλεφωνο και ονομα και μετα τυχον ενδιαφερον εδω Δεν μπορω να παρακαολουθω το forum https://www.philips.co.uk/c-p/15PF4121_01/4000-series-38-cm-15-inch-lcd Αν δεν φυγει μεχρι αυριο παει για τον...καδο !
Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν φυγει μεχρι αυριο παει για τον...καδο ! Μπας κ γλιτώσει τον κάδο ,δες τους "ρετο," Google. Τηλ: 2106625096 Έρχονται και παραλαμβάνουν οι ίδιοι ότι μας περισσεύει κ φαντάζομαι κάπως τα αξιοποιούν. Κλείνουν ραντεβού ορισμένη ώρα κ ημέρα Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από Locke_John 2
polog40 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/5/2020 στις 3:43 ΜΜ, Fuel7 είπε Εχουμε και λέμε προφυλαξη οθονης samsung s3 1 xiaomi miband 2 κουτι Nilkin θηκη για κινιτο 1 ζώνη 1 ρολοι τοιχου και 1 ρολοι επιτραεζιο λειτουργικα 1 μοντεμ HOL.Λειτρουργικο,Το ειχα πάρει απο τον Tigergreg,έκανε την δουλειά του καιρος να πάει στον επόμενο 1 μονοζυγο για κάσα πορτας. 1 επαναφορτιζμενο κατσαβιδι 1 ντουι τμήματα ψυκτρας υπολογιστη ζαλμαν 2 χελώνες για τυλιγονται ακουστικά 1 Χειριστηριο της Apple A1156 κομμάτια απο 1 ηλεκτρονικο τσιγαρο Ε-Go T 1 πακέτο F2g απο την wind Siemens Speedstream modem αδούλευτο. ασυρματο τηλεφωνο lannet. 1 κινητο vodafone. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευή Πειραια. Διατηρω το διακαιωμα να επιλεφω το ποιος παιρνει τι. Προτιμουνται αμεσες παραλαβες. Δεν στέλνω επαρχια,οποιος θελει απο επαρχια κατι στέλνει δικο του άνθρωπο απο να ζει στην Αθηνα και παραλαμβανει απο εμενα. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το επαναφορτιζόμενο αν είναι ακόμα διαθέσιμο Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από polog40
d..b Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Στις 23/5/2020 στις 4:54 ΜΜ, Kostas.karras είπε Ενδιαφέρεται κανείς για demo και αντιγραμενα παιχνίδια ps1 ; εχεις πμ..
Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @insomnia86 ευχαριστώ πολύ για το ρολόι ακροβάτη, βρήκε ήδη την θέση του στον χώρο μου.όπως επίσης ευχαριστώ και πάλι εσένα@Kostas.karras για την ευγενή παραχώρηση προτεραιότητας. Επιφυλάσσομαι για ανταποδώσεις. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από Locke_John 2
Fuel7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 24/5/2020 στις 1:50 ΜΜ, Chikorita είπε Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται το ενυδρείο (25λίτρα) της φωτογραφίας με το χρυσόψαρο. Περιοχή Χαιδάρι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα! Καλημέρα Κώστα σε παρακαλω στειλε μου ενα τηλεφωνο επικοινωνιας.Γιατι σου στελνω μυνηματα και δεν παιρνω απαντηση.ευχαριστω πολυ.
Doubt Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 τηλεκοντρόλ που είχα πάρει από εδώ δεν είναι τελικά συμβατά με τη συσκευή μου και χαρίζονται εκ νέου. https://www.amazon.co.uk/PHILIPS-RC19335019-01-Remote-Control/dp/B009TTYVN0 https://amberone-shop.de/Original-Fernbedienung-Philips-RC16837xx-01 Τα δοκίμασα στην κάμερα του κινητού και λειτουργούν, το 2ο δίνεται με μπαταρία καινούργια. Διαθέσιμα από 1/6, Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια). ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Doubt
Προτεινόμενες αναρτήσεις