rafa1919 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο @Crybal για τις CPU. Σύντομα θα ακολουθήσει post με παλαιά τιμονιέρα thrustmaster. 1
Kostas.karras Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, its smashy είπε ναι δεν εχω θεμα. αν εχει καποιος την οποια χρηση για αυτο εμενα μου αρκει..ειναι καλητερο απο να το φαει κανας καδος αλλα απο περιεργια να ρωτησω τι εχεις υποψη?😃 Έχω ένα λάπτοπ πού πλέον λειτουργεί χωρίς οθόνη. Θα κρατούσα το κουτί του μόνο να βάλω τα εντόσθια από το λάπτοπ μέσα 1
Trigger Happy Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Στις 21/5/2020 στις 3:41 ΜΜ, InAux είπε Χαρίζονται αλλιώς θα καταλήξουν στα σκουπίδια σε λίγες μέρες. Για ανταλλακτικά καθώς είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε λειτουργούν. 2 Kάρτες μνήμης Kingston kvr400x64c3a 512 mb (κατά 99% αυτές είναι λειτουργικές) Γυαλιά ηλίου περιπτερέημπαν Διάφορα καλώδια (ότι βλέπετε, δεν κάθομαι να τα ξεχωρίσω) Σήμα VW κωδικός vw 3BO 853 601 A (το βρήκα σε φανάρι μάλλον από τρακάρισμα) Κεραία εσωτερικού χώρου (σπασμένη η μία από τις 2) έγινε edit: άφησα ότι έχει μείνει Παραλαβή από Ηλιούπολη Αττικής παρέλαβα, έβαλα μνήμες από @InAux. όντως λειτουργούν ακόμα. άψογος ο φίλος (και δεν δέχτηκε να του τις πληρώσω. #ναταλέμεκαιαυτά) ευχαριστώ! 1
tsiv Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε παρέλαβα, έβαλα μνήμες από @InAux. όντως λειτουργούν ακόμα. άψογος ο φίλος (και δεν δέχτηκε να του τις πληρώσω. #ναταλέμεκαιαυτά) Στο νήμα που βρισκόμαστε δεν προσφέρουμε χρήματα για πράγματα που μας χαρίζονται. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα! 5
its smashy Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Έχω ένα λάπτοπ πού πλέον λειτουργεί χωρίς οθόνη. Θα κρατούσα το κουτί του μόνο να βάλω τα εντόσθια από το λάπτοπ μέσα ωραιο σκεπτικο! μιας και ειμαι και εγω μεσα στης μοντες περι pc θα ηταν ωραιο να το δουμε και ετοιμο. οποτε αν δεν το θελησει αλλος δικο σου 😉 1
Trigger Happy Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, tsiv είπε Στο νήμα που βρισκόμαστε δεν προσφέρουμε χρήματα για πράγματα που μας χαρίζονται. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα! ναι έχεις δίκιο, αλλά ξέροντας ότι θα δουλεύουν, όντως και πιθανά θα μπορούσε να τις έχει πουλήσει κιόλας...... επίσης, το παλικάρι μου τις έφερε με το αμάξι στο μετρό. δεν ήταν υποχρεωμένος. όπως και να έχει, θα αισθανόμουν άσχημα αν δεν τον ρώταγα. τουλάχιστον ένα καφέ κέρασμα. κατσάδιασέ με αν θες, αλλά δεν θα αλλάξει το σκεπτικό μου. 10 2
rafa1919 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε ναι έχεις δίκιο, αλλά ξέροντας ότι θα δουλεύουν, όντως και πιθανά θα μπορούσε να τις έχει πουλήσει κιόλας...... επίσης, το παλικάρι μου τις έφερε με το αμάξι στο μετρό. δεν ήταν υποχρεωμένος. όπως και να έχει, θα αισθανόμουν άσχημα αν δεν τον ρώταγα. τουλάχιστον ένα καφέ κέρασμα. κατσάδιασέ με αν θες, αλλά δεν θα αλλάξει το σκεπτικό μου. Τα χαίρομαι τέτοια μέλη, τα χαίρομαι πραγματικά! 3
polog40 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Ενδιαφέρεται κανείς για demo και αντιγραμενα παιχνίδια ps1 ; Καλημέρα ενδιαφέρομαι στέλνω πμ 1
marioz Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, infdi είπε Χαρίζονται σε 3 διαφορετικά πακέτα, για να μοιραστούν τα παρακάτω. DVD πακετο hip hop cd πακέτο rock cd πακέτο δεν στέλνω. Παράδοση κατσιμιδη με Καραμανλή (Θεσσαλονίκη). Πρώτα εδώ κ μετά pm. Καλημέρα πμ
mitsostt Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καλημέρα σας, χαρίζεται το gamepad Thrustmaster Dual Trigger Rumble Force. Λειτουργεί κανονικά αλλά είναι σε μέτρια κατασταση λόγω παλαιότητας. Και δεν δουλευει το FFB. Συμβατό με pc/playstation 3. Συναλλαγή χέρι με χέρι. Χανιά ! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από mitsostt 1
Chikorita Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται το ενυδρείο (25λίτρα) της φωτογραφίας με το χρυσόψαρο. Περιοχή Χαιδάρι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα! 3
georgeps21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, Chikorita είπε Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται το ενυδρείο (25λίτρα) της φωτογραφίας με το χρυσόψαρο. Περιοχή Χαιδάρι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα! μια παράκληση μόνο σε όποιον το πάρει , να δωσε το χρυσοψαρο σε κάποιον που έχει κατάλληλο ενυδρειο 3 2
tigergreg Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Αν δεν βρεθει κανεις βαλτε το στο aquazone.gr η πειτε μου να το βαλω εγω. 4
Fuel7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Chikorita είπε Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται το ενυδρείο (25λίτρα) της φωτογραφίας με το χρυσόψαρο. Περιοχή Χαιδάρι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα! Με ενδιαφέρει το ενιδρυειο στελνω και PM Εχουμε και λέμε προφυλαξη οθονης samsung s3 1 xiaomi miband 2 κουτι Nilkin θηκη για κινιτο 1 ζώνη 1 ρολοι τοιχου και 1 ρολοι επιτραεζιο λειτουργικα 1 μοντεμ HOL.Λειτρουργικο,Το ειχα πάρει απο τον Tigergreg,έκανε την δουλειά του καιρος να πάει στον επόμενο 1 μονοζυγο για κάσα πορτας. 1 επαναφορτιζμενο κατσαβιδι 1 ντουι τμήματα ψυκτρας υπολογιστη ζαλμαν 2 χελώνες για τυλιγονται ακουστικά 1 Χειριστηριο της Apple A1156 κομμάτια απο 1 ηλεκτρονικο τσιγαρο Ε-Go T 1 πακέτο F2g απο την wind Siemens Speedstream modem αδούλευτο. ασυρματο τηλεφωνο lannet. 1 κινητο vodafone. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευή Πειραια. Διατηρω το διακαιωμα να επιλεφω το ποιος παιρνει τι. Προτιμουνται αμεσες παραλαβες. Δεν στέλνω επαρχια,οποιος θελει απο επαρχια κατι στέλνει δικο του άνθρωπο απο να ζει στην Αθηνα και παραλαμβανει απο εμενα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από Fuel7 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις