achillesgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 sorry ισως λιγο off topic. Ρούχα που δεν αξίζουν να πάνε για ανακύκλωση υπάρχει κάπου να τα δίνουμε?
car_kai_kalemis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε Καλησπέρα χαρίζονται τα παρακάτω: 1) Cd iera Samsung λειτουργική, με έξοδο RCA αλλά και phones (ισως σε καποια Mp3 να εχει θεμα) 2) φως φθοριου 120cm αν δεν κανω λαθος 3) κομπιουτεράκι citizen 4) Μια κουτα απο ηχειο 5) μπροστινο καπάκι από κουτα (εχει μαζι το woofer -tweeter ) 6)Sony compact camera με προβλημα στο καπάκι της μ,παταρίας που με σελοτειπ λύνεται (την είχα βαλει και πιο παλια αλλά περίμενε κάποιον εδώ και 4 5 μηνες να ερθει που δεν ηρθε ποτέ-ουτε επικοινώνησε) παραλαβη από Γαλάτσι, Αθήνα Πρώτα ποστ μετά πμ Δεν κάνω κρατήσεις, δεν κάνω αποστολές. Καλησπέρα φίλε μου ενδιαφέρομαι για την μηχανή w12 sony. Ξερω πως δεν έχω χαρίσει τίποτε στο forum,αλλά επειδή έχω την ίδια φωτογραφική μηχανή που την είχα πάρει το 2002 και έχει χαλάσει η εστίαση της θα με ενδιέφερε πολύ κυρίως για συναισθηματικό λόγω. Ήταν εξαιρετική 5mp Zeiss φακός. 2
georgios65 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, yannis27gr είπε Καλημέρα. Ν. Καλλικράτεια, Χαλκιδική. Έρχεστε για μπάνιο και παίρνετε μαζί μια οθόνη 17' (τελευταία φορά που τη χρησιμοποίησα δούλευε), 2 πληκτρολόγια (επίσης) και μια σακούλα καλώδια (τροφοδοσίας Η/Υ, εκτυπωτών, κτλ). Επίσης υπάρχει τηλεόραση CRT 27' (μπορεί να κάνω λάθος στις ίντσες). Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη καί τήν σακούλα μέ τά καλώδια, ἐφόσον ὑπάρχει δυνατότητα ἀποστολῆς, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ.
Locke_John Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, achillesgr είπε sorry ισως λιγο off topic. Ρούχα που δεν αξίζουν να πάνε για ανακύκλωση υπάρχει κάπου να τα δίνουμε? Στην περιοχή μου, κέντρο Αθήνας, υπάρχει ένας ειδικός κόκκινος μεγάλος μεταλλικός καδος, για ρούχα υφάσματα και παπούτσια. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά βρίσκεται έξω από εκκλησία. Ευχαρίστως να δώσω το ακριβές σημείο αν είναι να βοηθήσει. 2
Kostas.karras Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρεται κανείς για demo και αντιγραμενα παιχνίδια ps1 ; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από Kostas.karras 1 1
alexcrx Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Στις 22/5/2020 στις 1:26 ΠΜ, f2bnp είπε Έμειναν μόνο τα παρακάτω: Socket 478 Pentium 4 1.7 GHz (SL5TK) Pentium 4 2.6 GHz Hyper Threading (SL6WH) Κάρτα Δικτύου N2000 ISA με BNC βύσμα "EtherAdapter-16" Controller για PCI-E x1 που δίνει δύο σειριακές COM εξόδους και μία παράλληλη Στις φωτό ενδέχεται να φαίνονται και άλλα πράγματα, έχουν φύγει σε άλλο forum προ καιρού! Μόνο με παραλαβή από τον χώρο μου στα Βόρεια Προάστεια. και παλι ευχαριστω για τις μνημες............. αδερφος ο Νικος.............
georgeps21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler 15 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Ενδιαφέρεται κανείς για demo και αντιγραμενα παιχνίδια ps1 ; α ρε νοσταλγια. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από georgeps21 1
its smashy Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 δινω δοριφορικο αποκωδικοποιητη(λειτουργικο απο οσο γνωριζω) δεν ξερω ποσο χρησιμος μπορει να φανει σε καποιον αλλον στην σημερων ημερα. αλιως φευγει ανακυκλωση 2
Kostas.karras Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, its smashy είπε δινω δοριφορικο αποκωδικοποιητη(λειτουργικο απο οσο γνωριζω) δεν ξερω ποσο χρησιμος μπορει να φανει σε καποιον αλλον στην σημερων ημερα. αλιως φευγει ανακυκλωση Ίσως να με ενδιαφέρε.. Σε ποια περιοχή βρίσκεται; 5 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου α ρε νοσταλγια. Και εγώ τώρα πού τα κοιτούσα, θυμόμουν παλιές καλές εποχές 🙂
its smashy Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Ίσως να με ενδιαφέρε.. Σε ποια περιοχή βρίσκεται; Και εγώ τώρα πού τα κοιτούσα, θυμόμουν παλιές καλές εποχές 🙂 κερκυρα βρησκομαι (μπορει να σταλει αν θες)
Kostas.karras Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, its smashy είπε κερκυρα βρησκομαι (μπορει να σταλει αν θες) Ας περιμένουμε μήπως το θέλει κάποιος άλλος. Εγώ έχω σκοπό να το διαλύσω καί νά το χρησιμοποιήσω διαφορετικά 😁 Αν όμως τού χρησιμεύει όπως είναι, ας πάει καλύτερα σέ αυτόν.
exploi7ed Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, achillesgr είπε sorry ισως λιγο off topic. Ρούχα που δεν αξίζουν να πάνε για ανακύκλωση υπάρχει κάπου να τα δίνουμε? παίρνεις εδω https://www.retohellas.com/ τηλέφωνο και έρχονται και πέρνουν τα πάντα όλα 2
its smashy Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Ας περιμένουμε μήπως το θέλει κάποιος άλλος. Εγώ έχω σκοπό να το διαλύσω καί νά το χρησιμοποιήσω διαφορετικά 😁 Αν όμως τού χρησιμεύει όπως είναι, ας πάει καλύτερα σέ αυτόν. ναι δεν εχω θεμα. αν εχει καποιος την οποια χρηση για αυτο εμενα μου αρκει..ειναι καλητερο απο να το φαει κανας καδος αλλα απο περιεργια να ρωτησω τι εχεις υποψη?😃 1
stratos_k Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από stratos_k
Locke_John Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, exploi7ed είπε παίρνεις εδω https://www.retohellas.com/ τηλέφωνο και έρχονται και πέρνουν τα πάντα όλα Ευγενεστατοι, συνεπείς κ εξυπηρετικότατοι όταν τους χρειάστηκα για να πάρουν μια παλιά ογκώδη τηλεόραση που είχα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις