Silenzio Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, limplixos είπε Χαρίζονται κάτι οθόνες, τηλεόραση, εκτυπωτής, στερεοφωνικό , μίξερ - δεν ξέρω ποια από αυτά είναι λειτουργικά και ποια όχι - θεωρητικά όλα. Μόνο για την Sony τηλεόραση ξέρω πως λειτουργεί ναι. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη δίπλα στη πλατεία. Για την τηλεόραση σίγουρα χρειάζονται 2 άτομα και μεταφορικό μέσο. ευχαριστώ πολύ τον φίλο limplixos για την οθόνη και τον εκτυπωτή !! 1
Convict Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, rafa1919 είπε Ευχαριστώ τους φίλους @Doubt και @limplixos για το CD κλασσικής μουσικής και την οθόνη αντίστοιχα. Δίνεται πολυμηχάνημα Canon Pixma MX925 στην συσκευασία του με ένα σωρό συμβατά μελάνια. Έχει "χτυπημένη" κεφαλή. Παραλαβή από Ηράκλειο Αττικής κατόπιν συνεννόησης. P.M. όποιος -α ενδιαφέρεται. Θα δοθούν πολλά ακόμη πράγματα στο μέλλον. Έχεις ΠΜ 1
limplixos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, Silenzio είπε ευχαριστώ πολύ τον φίλο limplixos για την οθόνη και τον εκτυπωτή !! Χαρά μου!! 1
Doubt Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, limplixos είπε Χαρά μου!! Ευχαριστώ κι εγώ για τα πράγματα. 👍 1
kathytherion Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @limplixos για τα ωραία πραγματακια και το κουτί που το πήγαινα βόλτα στην πλατεία θα επανέλθω κ εγώ με κάποια.αντικειμενα σπιτιού για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται! 1
johnnys4u Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μια τσάντα με τηλεφωνικά καλώδια rj-11, καλώδια Ethernet rj-45 , μουφες και splitter. Είναι στο 1- 1.5 μέτρο τα καλώδια και τα περισσότερα είναι σφραγισμένα. Δεν στέλνω. Παράδοση από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Σε περίπτωση που υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι θα αναγκαστώ να τα μοιράσω σε πακετακια. Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ με τι χρειάζεστε , πόσα θέλετε και πότε μπορείτε να τα παραλάβετε. Καθημερινές μπορώ μόνο απογεύματα μετά της 7. Update: προστίθεται και το ΗΣΑΠ Μαρούσι ως δυνατότητα παράδοσης Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από johnnys4u Προσθήκη 2
Crybal Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ανανεωση... Cel D336,P4 805, DC 2160, Cel DC E1200,DC E2160x4,P4 541,P4 @2.8,DC E2140 x2 ,P4 630, DC E2200, C2D E6300x4,P4@3,2 , P4 531, CEL E3200, C2D 6400.Δεν ξερω λειτουργικη κατάσταση. Όλα ειναι κρατημενα Επίση προστίθεται ενας φορτιστης μπαταριων ΑΑ http://www.camelion-batteries.com/chargers/plug-in/bc0610.html Επίσης από παλιοτερα αντικειμενα υπάρχουν τα παρακάτω: Εκτυπωτής laser Lexmark CS310. Είναι παροπλισμένος αρκετο καιρό.Απ ότι θυμάμαι είχε θέμα με καποιο (α) drum...ή οπως στο καλό λένε αυτά τα μαραφέτια.Εβγαζε κάποιες λεπτες γραμμες στην εκτύπωση οποτε για επαγγελματικη χρηση που το ηθελα δεν εκανε.Δεν εχει τονερ.Παραλαβή αποκλειστικά απο Δαφνη λόγω βαρους. TRIUM MONDO MT-750 Windows PDA, Pocket PC & Phone.Αδυναμη εως dead μπαταρια,λειτουργικο αλλα με χτυπηματακι στην οθονη (σαν μουτζουρα στο μέγεθος μονολεπτου) USB Wireless Infrared Transmitter-XPC RC01 Ρολοι για...μηχανοβιους εφυγε Ρακετες πλαστικές (μεγαλύτερες απο του πινγκ-πονγκ) Θηκη κινητου XPERIA Z NETGEAR N150 WIRELESS ADSL2+ - DGN1000 εφυγε THOMSON TG784 χωρις φορτιστη εφυγε Παραλαβη Κυψελη/Γαλάτσι/Δαφνη/Ν.Κόσμο.Προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν δώσει κάτι στο παρελθόν.Πμ Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από Crybal 2
rafa1919 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Crybal είπε Ανανεωση... Cpu (απο Sotos 1) Cel D336,P4 805, DC 2160, Cel DC E1200,DC E2160x4,P4 541,P4 @2.8,DC E2140 x2 ,P4 630, DC E2200, C2D E6300x4,P4@3,2 , P4 531, CEL E3200, C2D 6400.Δεν ξερω λειτουργικη κατάσταση. Από αυτα μην ζητατε ενα-ενα γιατι δεν εχω χρονο για τοσες συναντησεις.Στειλτε μνμ.Θα μοιραστουν σε 2-3 ατομα το πολύ Επίσης από παλιοτερα αντικειμενα υπάρχουν τα παρακάτω: Εκτυπωτής laser Lexmark CS310. Είναι παροπλισμένος αρκετο καιρό.Απ ότι θυμάμαι είχε θέμα με καποιο (α) drum...ή οπως στο καλό λένε αυτά τα μαραφέτια.Εβγαζε κάποιες λεπτες γραμμες στην εκτύπωση οποτε για επαγγελματικη χρηση που το ηθελα δεν εκανε.Δεν εχει τονερ.Παραλαβή αποκλειστικά απο Δαφνη λόγω βαρους. TRIUM MONDO MT-750 Windows PDA, Pocket PC & Phone.Αδυναμη εως dead μπαταρια,λειτουργικο αλλα με χτυπηματακι στην οθονη (σαν μουτζουρα στο μέγεθος μονολεπτου) USB Wireless Infrared Transmitter-XPC RC01 Ρολοι για...μηχανοβιους εφυγε Ρακετες πλαστικές (μεγαλύτερες απο του πινγκ-πονγκ) Θηκη κινητου XPERIA Z NETGEAR N150 WIRELESS ADSL2+ - DGN1000 εφυγε THOMSON TG784 χωρις φορτιστη εφυγε Παραλαβη Κυψελη/Γαλάτσι/Δαφνη/Ν.Κόσμο.Προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν δώσει κάτι στο παρελθόν.Πμ Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για όλους τους επεξεργαστές ώστε να κρατήσω όσους θα χρησιμοποιήσω και να δώσω τους άλλους. Στέλνω PM.
insomnia86 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δίνεται μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. Φωτιστικό γραφείου μαύρου χρώματος, με αρκετή σκόνη αλλά πλήρως λειτουργικό. Το φως του είναι θερμό λευκό και είναι αρκετά δυνατό. Αν θυμάμαι καλά έχει λάμπα G4 με 900 lumens. κρατημένο Επίσης διάφορα πράγματα που έχουν μείνει από προηγούμενη ανάρτηση.... 3x καλώδια USB σύνδεσης περιφεριακών συσκευών Καλώδιο RCA (3male-3male) 4x καλώδια τηλεφωνικής γραμμής (το 1 είναι γερμανικού τύπου), adsl splitter και φίλτρο 2x καλώδια μεταφοράς βίντεο Καλώδιο miniUSB - firewire 3x καλώδια σύνδεσης IDE Καλώδιο 12pin σε jack για σύνδεση σε πηγή αυτοκινήτου (σίγουρα σε Peugeot) Ανεμιστηράκι 8cm 3pin μαζί με μαγνητικό φίλτρο. κρατημένο Βραστήρας νερού inox. Λειτουργικός με μικρές φθορές λόγω μακροχρόνιας χρήσης. Πριν λίγα χρόνια είχε δοθεί για επισκευή μιας και δεν έπιανε ο διακόπτης λειτουργίας και έκτοτε έχει μια μικρή βίδα στο άνω μέρος. Ξεκίνησε να παρουσιάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα, οπότε ορισμένες φορές θέλει 2-3 επαναλήψεις μέχρι να πιάσει ο διακόπτης. Κατακόρυφη στήλη για CD ξύλινη με διαστάσεις 35x17cm. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από insomnia86 1
Trigger Happy Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, johnnys4u είπε Χαρίζεται μια τσάντα με τηλεφωνικά καλώδια rj-11, καλώδια Ethernet rj-45 , μουφες και splitter. Είναι στο 1- 1.5 μέτρο τα καλώδια και τα περισσότερα είναι σφραγισμένα. Δεν στέλνω. Παράδοση από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Σε περίπτωση που υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι θα αναγκαστώ να τα μοιράσω σε πακετακια. Ποστ πρώτα εδώ και μετά πμ με τι χρειάζεστε , πόσα θέλετε και πότε μπορείτε να τα παραλάβετε. Καθημερινές μπορώ μόνο απογεύματα μετά της 7. Update: προστίθεται και το ΗΣΑΠ Μαρούσι ως δυνατότητα παράδοσης εντάξει, δεν είναι η αξία τους αλλά περισσότερο η κατηγορία και μετά το χρώμα. υποπτεύομαι οτι μιλάμε για απλό cat 5e απλά χρωματιστό. θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και διαχωρισμό των δικτύων.
teledomenet Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, insomnia86 είπε Δίνεται μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. Φωτιστικό γραφείου μαύρου χρώματος, με αρκετή σκόνη αλλά πλήρως λειτουργικό. Το φως του είναι θερμό λευκό και είναι αρκετά δυνατό. Αν θυμάμαι καλά έχει λάμπα G4 με 900 lumens. Επίσης διάφορα πράγματα που έχουν μείνει από προηγούμενη ανάρτηση.... 3x καλώδια USB σύνδεσης περιφεριακών συσκευών Καλώδιο RCA (3male-3male) 4x καλώδια τηλεφωνικής γραμμής (το 1 είναι γερμανικού τύπου), adsl splitter και φίλτρο 2x καλώδια μεταφοράς βίντεο Καλώδιο miniUSB - firewire 3x καλώδια σύνδεσης IDE Καλώδιο 12pin σε jack για σύνδεση σε πηγή αυτοκινήτου (σίγουρα σε Peugeot) Ανεμιστηράκι 8cm 3pin μαζί με μαγνητικό φίλτρο. Βραστήρας νερού inox. Λειτουργικός με μικρές φθορές λόγω μακροχρόνιας χρήσης. Πριν λίγα χρόνια είχε δοθεί για επισκευή μιας και δεν έπιανε ο διακόπτης λειτουργίας και έκτοτε έχει μια μικρή βίδα στο άνω μέρος. Ξεκίνησε να παρουσιάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα, οπότε ορισμένες φορές θέλει 2-3 επαναλήψεις μέχρι να πιάσει ο διακόπτης. Κατακόρυφη στήλη για CD ξύλινη με διαστάσεις 35x17cm. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Καλησπέρα φιλέ μου, ενδιαφέρομαι για το φανακι μαζί με το φίλτρο. Στέλνω πμ.
teledomenet Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Crybal είπε Ανανεωση... Cpu (απο Sotos 1) Cel D336,P4 805, DC 2160, Cel DC E1200,DC E2160x4,P4 541,P4 @2.8,DC E2140 x2 ,P4 630, DC E2200, C2D E6300x4,P4@3,2 , P4 531, CEL E3200, C2D 6400.Δεν ξερω λειτουργικη κατάσταση. Από αυτα μην ζητατε ενα-ενα γιατι δεν εχω χρονο για τοσες συναντησεις.Στειλτε μνμ.Θα μοιραστουν σε 2-3 ατομα το πολύ Επίσης από παλιοτερα αντικειμενα υπάρχουν τα παρακάτω: Εκτυπωτής laser Lexmark CS310. Είναι παροπλισμένος αρκετο καιρό.Απ ότι θυμάμαι είχε θέμα με καποιο (α) drum...ή οπως στο καλό λένε αυτά τα μαραφέτια.Εβγαζε κάποιες λεπτες γραμμες στην εκτύπωση οποτε για επαγγελματικη χρηση που το ηθελα δεν εκανε.Δεν εχει τονερ.Παραλαβή αποκλειστικά απο Δαφνη λόγω βαρους. TRIUM MONDO MT-750 Windows PDA, Pocket PC & Phone.Αδυναμη εως dead μπαταρια,λειτουργικο αλλα με χτυπηματακι στην οθονη (σαν μουτζουρα στο μέγεθος μονολεπτου) USB Wireless Infrared Transmitter-XPC RC01 Ρολοι για...μηχανοβιους εφυγε Ρακετες πλαστικές (μεγαλύτερες απο του πινγκ-πονγκ) Θηκη κινητου XPERIA Z NETGEAR N150 WIRELESS ADSL2+ - DGN1000 εφυγε THOMSON TG784 χωρις φορτιστη εφυγε Παραλαβη Κυψελη/Γαλάτσι/Δαφνη/Ν.Κόσμο.Προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν δώσει κάτι στο παρελθόν.Πμ Καλησπέρα, είναι διαθέσιμοι οι c2d E6300x2 & c2d E6400x1;
Dune21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Crybal είπε Ανανεωση... Cpu (απο Sotos 1) Cel D336,P4 805, DC 2160, Cel DC E1200,DC E2160x4,P4 541,P4 @2.8,DC E2140 x2 ,P4 630, DC E2200, C2D E6300x4,P4@3,2 , P4 531, CEL E3200, C2D 6400.Δεν ξερω λειτουργικη κατάσταση. Από αυτα μην ζητατε ενα-ενα γιατι δεν εχω χρονο για τοσες συναντησεις.Στειλτε μνμ.Θα μοιραστουν σε 2-3 ατομα το πολύ Επίσης από παλιοτερα αντικειμενα υπάρχουν τα παρακάτω: Εκτυπωτής laser Lexmark CS310. Είναι παροπλισμένος αρκετο καιρό.Απ ότι θυμάμαι είχε θέμα με καποιο (α) drum...ή οπως στο καλό λένε αυτά τα μαραφέτια.Εβγαζε κάποιες λεπτες γραμμες στην εκτύπωση οποτε για επαγγελματικη χρηση που το ηθελα δεν εκανε.Δεν εχει τονερ.Παραλαβή αποκλειστικά απο Δαφνη λόγω βαρους. TRIUM MONDO MT-750 Windows PDA, Pocket PC & Phone.Αδυναμη εως dead μπαταρια,λειτουργικο αλλα με χτυπηματακι στην οθονη (σαν μουτζουρα στο μέγεθος μονολεπτου) USB Wireless Infrared Transmitter-XPC RC01 Ρολοι για...μηχανοβιους εφυγε Ρακετες πλαστικές (μεγαλύτερες απο του πινγκ-πονγκ) Θηκη κινητου XPERIA Z NETGEAR N150 WIRELESS ADSL2+ - DGN1000 εφυγε THOMSON TG784 χωρις φορτιστη εφυγε Παραλαβη Κυψελη/Γαλάτσι/Δαφνη/Ν.Κόσμο.Προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν δώσει κάτι στο παρελθόν.Πμ Ενδιαφέρομαι 1 πρωτίστως για τα IDE 2 C2D E6300x4 3 Καλώδιο RCA (3male-3male) 4 2x καλώδια μεταφοράς βίντεο Ευχαριστώ. πμ Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Dune21
teledomenet Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, insomnia86 είπε Δίνεται μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. Φωτιστικό γραφείου μαύρου χρώματος, με αρκετή σκόνη αλλά πλήρως λειτουργικό. Το φως του είναι θερμό λευκό και είναι αρκετά δυνατό. Αν θυμάμαι καλά έχει λάμπα G4 με 900 lumens. Επίσης διάφορα πράγματα που έχουν μείνει από προηγούμενη ανάρτηση.... 3x καλώδια USB σύνδεσης περιφεριακών συσκευών Καλώδιο RCA (3male-3male) 4x καλώδια τηλεφωνικής γραμμής (το 1 είναι γερμανικού τύπου), adsl splitter και φίλτρο 2x καλώδια μεταφοράς βίντεο Καλώδιο miniUSB - firewire 3x καλώδια σύνδεσης IDE Καλώδιο 12pin σε jack για σύνδεση σε πηγή αυτοκινήτου (σίγουρα σε Peugeot) Ανεμιστηράκι 8cm 3pin μαζί με μαγνητικό φίλτρο. κρατημένο Βραστήρας νερού inox. Λειτουργικός με μικρές φθορές λόγω μακροχρόνιας χρήσης. Πριν λίγα χρόνια είχε δοθεί για επισκευή μιας και δεν έπιανε ο διακόπτης λειτουργίας και έκτοτε έχει μια μικρή βίδα στο άνω μέρος. Ξεκίνησε να παρουσιάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα, οπότε ορισμένες φορές θέλει 2-3 επαναλήψεις μέχρι να πιάσει ο διακόπτης. Κατακόρυφη στήλη για CD ξύλινη με διαστάσεις 35x17cm. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. Παρέλαβα το φανακι με το φίλτρο του, ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις