mits77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Χαρίζονται πακέτο: Οθόνη Phlips 190S: Τρεμοπαίζει. Με λίγη ρύθμιση στα Phase & Clock βελτιώνεται κάπως η εικόνα Οθόνη LG Flatron L1917S-SN: Δεν λειτουργεί - δεν ξέρω τι φταίει Παραλαβή από τον χώρο μου. Ηλιούπολη (Αττική). Όποιος προλάβει - χωρίς καλώδια. Ευχαριστώ. 3
ρεσπεψτ Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 10:19 ΜΜ, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. Το ασύρματο υπάρχει? Περιοχή?
Panagiotis79 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 22 ώρες πριν, Fir3fly είπε Χαρίζω οθόνη Acer για υπολογιστή ,22 ίντσες, έχει ένα θέμα, κατά την εκκίνηση σβήνει και πρέπει να την ανοιγοκλείσεις αρκετές φορές για να ανάψει... Δεν ξέρω τι φταίει. Θα δοθεί χωρίς τα καλώδια της. https://icecat.biz/el/p/acer/et.wh3he.e01/computer+monitors-h223hq-3467146.html Παράδοση από τον χώρο μου στον Άγιο Δημήτριο. Ευχαριστώ πολύ το μέλος @Fir3fly για την οθόνη Acer. 1
Convict Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Χαρίζεται το παρακάτω μαζί με το τροφοδοτικό του πλήρως λειτουργικό. Περιοχή Υμηττός. 3
vaga1um3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 7:41 ΜΜ, vaga1um3 είπε Άλλη μια εκκαθάριση: οι σκληροί δίσκοι ειναι χαλασμένοι, παίρνουν μπρος βέβαια. Για τη λειτουργική κατάσταση των υπολοίπων δεν παίρνω όρκο, αλλά φαντάζομαι λειτουργούν! Για το μεγάλο δεν υπάρχει τροφοδοτικό, αλλά κάποιο από τη φωτό του κάνει και του δίνει power. Επίσης, το καλυμα για καρέκλα σκηνοθέτη ειναι ολοκαίνουργιο, απλά ο πωλητής αρνείται να μου αλλάξει το μέγεθος (το πήρα λάθος). μου είναι άχρηστο. Κατα προτιμηση τα δινω όλα μαζί τώρα, αλλά αν κάποιοι θέλετε συγκεκριμένα (εφοσον ερθετε κ παραλαβετε) δεν έχω πρόβλημα .. Παραλαβή από Ν. Ηράκλειο. Οποιος ενδιαφέρεται δηλώνει πρώτα εδώ δημόσια και μετά με προσωπικό. Αν υπάρξουν παραπάνω από ενας ενδιαφέρομενοι θα πέσει κλήρωση. Για όσους ζητήσατε διευκρινήσεις: 1. AC/AC ADAPTOR (input 230v - 50hz / output 12v) 2. Set ακουστικά με μικρόφωνο (laptop με διπλή υποδοχή για μικρόφωνο / ακουστικό) JIAFEN 3. NOKIA φορτιστής (input 100 - 240v) 4. Κεραία PAL/IEC 5. Pinnacle remote 6. AC/DC ADAPTOR (input 230v / output 6v) 7. Adaptor (input 230v / output 9.3v) Για τους σκληρούς επειδή υπήρξαν διάφοροι ενδιαφερόμενοι, έπεσε κλήρωση όπως και είχα ενημερώσει αρχικά. Ο τυχερός είναι: @KaRLoSSaLoNiKa (επικοινώνησε μαζί μου για να δούμε πως θα τα πάρεις). Ευχαριστώ και πάλι. Στις 8/5/2020 στις 7:41 ΜΜ, vaga1um3 είπε Άλλη μια εκκαθάριση: οι σκληροί δίσκοι ειναι χαλασμένοι, παίρνουν μπρος βέβαια. Για τη λειτουργική κατάσταση των υπολοίπων δεν παίρνω όρκο, αλλά φαντάζομαι λειτουργούν! Για το μεγάλο δεν υπάρχει τροφοδοτικό, αλλά κάποιο από τη φωτό του κάνει και του δίνει power. Επίσης, το καλυμα για καρέκλα σκηνοθέτη ειναι ολοκαίνουργιο, απλά ο πωλητής αρνείται να μου αλλάξει το μέγεθος (το πήρα λάθος). μου είναι άχρηστο. Κατα προτιμηση τα δινω όλα μαζί τώρα, αλλά αν κάποιοι θέλετε συγκεκριμένα (εφοσον ερθετε κ παραλαβετε) δεν έχω πρόβλημα .. Παραλαβή από Ν. Ηράκλειο. Οποιος ενδιαφέρεται δηλώνει πρώτα εδώ δημόσια και μετά με προσωπικό. Αν υπάρξουν παραπάνω από ενας ενδιαφέρομενοι θα πέσει κλήρωση. Για όσους ζητήσατε διευκρινήσεις: 1. AC/AC ADAPTOR (input 230v - 50hz / output 12v) 2. Set ακουστικά με μικρόφωνο (laptop με διπλή υποδοχή για μικρόφωνο / ακουστικό) JIAFEN 3. NOKIA φορτιστής (input 100 - 240v) 4. Κεραία PAL/IEC 5. Pinnacle remote 6. AC/DC ADAPTOR (input 230v / output 6v) 7. Adaptor (input 230v / output 9.3v) Για τους σκληρούς επειδή υπήρξαν διάφοροι ενδιαφερόμενοι, έπεσε κλήρωση όπως και είχα ενημερώσει αρχικά. Ο τυχερός είναι: @KaRLoSSaLoNiKa (επικοινώνησε μαζί μου για να δούμε πως θα τα πάρεις). Ευχαριστώ και πάλι. 1 1
Crybal Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 8:45 ΜΜ, z_dimitris είπε Λίγη αγάπη αδέρφια σε αυτό το κουτί.. Μου πιάνει χώρο αλλά δεν θέλω να το πεταξω Ευχαριστώ πολύ για το κουτι. Επίσης ευχαριστώ τον @Kostas.karras για τις καρτες...θα παρουν φωτιά τα (ξε)κολλητήρια! 2
Doubt Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, vaga1um3 είπε Για όσους ζητήσατε διευκρινήσεις: 1. AC/AC ADAPTOR (input 230v - 50hz / output 12v) 2. Set ακουστικά με μικρόφωνο (laptop με διπλή υποδοχή για μικρόφωνο / ακουστικό) JIAFEN 3. NOKIA φορτιστής (input 100 - 240v) 4. Κεραία PAL/IEC 5. Pinnacle remote Π.μ.
sotos 1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 οθόνες 15' nec accuSync LCD51V σε άριστη κατάσταση Παραλαβή αμμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας από Καλλιθέα κεντρικά Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από sotos 1 6 1
Panagiotis79 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, sotos 1 είπε 5 οθόνες 15' nec accuSync LCD51V σε άριστη κατάσταση Παραλαβή αμμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας από Καλλιθέα κεντρικά Πμ.
Masamune Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 23 minutes ago, sotos 1 said: 5 οθόνες 15' nec accuSync LCD51V σε άριστη κατάσταση Παραλαβή αμμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας από Καλλιθέα κεντρικά Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Για όσους ζητήσατε διευκρινήσεις: 1. AC/AC ADAPTOR (input 230v - 50hz / output 12v) 2. Set ακουστικά με μικρόφωνο (laptop με διπλή υποδοχή για μικρόφωνο / ακουστικό) JIAFEN 3. NOKIA φορτιστής (input 100 - 240v) 4. Κεραία PAL/IEC 5. Pinnacle remote 6. AC/DC ADAPTOR (input 230v / output 6v) 7. Adaptor (input 230v / output 9.3v) Για τους σκληρούς επειδή υπήρξαν διάφοροι ενδιαφερόμενοι, έπεσε κλήρωση όπως και είχα ενημερώσει αρχικά. Ο τυχερός είναι: @KaRLoSSaLoNiKa (επικοινώνησε μαζί μου για να δούμε πως θα τα πάρεις). Ευχαριστώ και πάλι. Για όσους ζητήσατε διευκρινήσεις: 1. AC/AC ADAPTOR (input 230v - 50hz / output 12v) 2. Set ακουστικά με μικρόφωνο (laptop με διπλή υποδοχή για μικρόφωνο / ακουστικό) JIAFEN 3. NOKIA φορτιστής (input 100 - 240v) 4. Κεραία PAL/IEC 5. Pinnacle remote 6. AC/DC ADAPTOR (input 230v / output 6v) 7. Adaptor (input 230v / output 9.3v) Για τους σκληρούς επειδή υπήρξαν διάφοροι ενδιαφερόμενοι, έπεσε κλήρωση όπως και είχα ενημερώσει αρχικά. Ο τυχερός είναι: @KaRLoSSaLoNiKa (επικοινώνησε μαζί μου για να δούμε πως θα τα πάρεις). Ευχαριστώ και πάλι. καλησπερα σου εχω στειλει μνμ thnks
georgios65 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι καί σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα.
infdi Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2020 στις 3:33 ΜΜ, infdi είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Αν κάποιος φίλος του Ηρακλή (καλύτερα θα ήταν) η συλλέκτης τα θέλει ας μου στείλει μήνυμα αφού πρώτα ποστάρει εδώ. βρίσκομαι κάτω τούμπα θεσσαλονικη Χαρίζονται τα παρακάτω Ιαπωνικά βιβλία. Αν κάποιος γνωστής τα θέλει να μου στείλει p.m. Αφού τα κατοχυρώσει πρώτα εδώ. Την άλλη Κυριακή φεύγουν στην ανακύκλωση. βρίσκομαι κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη. Χαρίζονται τα παρακάτω Ιαπωνικά βιβλία. Αν κάποιος γνωστής τα θέλει να μου στείλει p.m. Αφού τα κατοχυρώσει πρώτα εδώ. Την άλλη Κυριακή φεύγουν στην ανακύκλωση. βρίσκομαι κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη. Χαρίζονται τα παρακάτω Ιαπωνικά βιβλία. Αν κάποιος γνωστής τα θέλει να μου στείλει p.m. Αφού τα κατοχυρώσει πρώτα εδώ. Την άλλη Κυριακή φεύγουν στην ανακύκλωση. βρίσκομαι κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη. Έκλεισαν στον barman_ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από infdi
tasosv1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sotos 1 είπε 5 οθόνες 15' nec accuSync LCD51V σε άριστη κατάσταση Παραλαβή αμμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας από Καλλιθέα κεντρικά Pm
Dimi99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, sotos 1 είπε 5 οθόνες 15' nec accuSync LCD51V σε άριστη κατάσταση Παραλαβή αμμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας από Καλλιθέα κεντρικά Καλησπέρα ενδιαφέρομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις