teledomenet Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, z_dimitris είπε Λίγη αγάπη αδέρφια σε αυτό το κουτί.. Μου πιάνει χώρο αλλά δεν θέλω να το πεταξω Φιλέ μου θα το πάρω εγω, εχεις πμ. 2 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Άλλη μια εκκαθάριση: οι σκληροί δίσκοι ειναι χαλασμένοι, παίρνουν μπρος βέβαια. Για τη λειτουργική κατάσταση των υπολοίπων δεν παίρνω όρκο, αλλά φαντάζομαι λειτουργούν! Για το μεγάλο δεν υπάρχει τροφοδοτικό, αλλά κάποιο από τη φωτό του κάνει και του δίνει power. Επίσης, το καλυμα για καρέκλα σκηνοθέτη ειναι ολοκαίνουργιο, απλά ο πωλητής αρνείται να μου αλλάξει το μέγεθος (το πήρα λάθος). μου είναι άχρηστο. Κατα προτιμηση τα δινω όλα μαζί τώρα, αλλά αν κάποιοι θέλετε συγκεκριμένα (εφοσον ερθετε κ παραλαβετε) δεν έχω πρόβλημα .. Παραλαβή από Ν. Ηράκλειο. Οποιος ενδιαφέρεται δηλώνει πρώτα εδώ δημόσια και μετά με προσωπικό. Αν υπάρξουν παραπάνω από ενας ενδιαφέρομενοι θα πέσει κλήρωση. Με ενδιαφέρουν τα κουτιά με τους σκληρούς, εχεις πμ.
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. 2
teledomenet Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. Θα μου κρατήσεις το 1;
d..b Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. Έχεις π.μ
vaga1um3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 57 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. Καλησπερα το ασυρματο ειναι σε λειτουργική κατασταση;
Crybal Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. πμ
doakes Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. Έχεις πμ.
teledomenet Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από teledomenet
Fir3fly Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Χαρίζω οθόνη Acer για υπολογιστή ,22 ίντσες, έχει ένα θέμα, κατά την εκκίνηση σβήνει και πρέπει να την ανοιγοκλείσεις αρκετές φορές για να ανάψει... Δεν ξέρω τι φταίει. Θα δοθεί χωρίς τα καλώδια της. https://icecat.biz/el/p/acer/et.wh3he.e01/computer+monitors-h223hq-3467146.html Παράδοση από τον χώρο μου στον Άγιο Δημήτριο. 3
Kostas.karras Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) KaRLoSSaLoNiKa καλωδιοταινιες για floppy free ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) free hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) Crybal αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του d..b κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια KaRLoSSaLoNiKa 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 KaRLoSSaLoNiKa / doakes / βραστηρας (καμενη αντισταση) free καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση free τοστιερα με φθαρμενες εστιες free Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. tigergreg Τα πραγματα δινονται ετσι, απο τα υπολοιπα, οτι δεν φυγει, δευτερα πρωι πηγαινουν στον καδο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Kostas.karras 1
Fanistop Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Fir3fly είπε Χαρίζω οθόνη Acer για υπολογιστή ,22 ίντσες, έχει ένα θέμα, κατά την εκκίνηση σβήνει και πρέπει να την ανοιγοκλείσεις αρκετές φορές για να ανάψει... Δεν ξέρω τι φταίει. Θα δοθεί χωρίς τα καλώδια της. https://icecat.biz/el/p/acer/et.wh3he.e01/computer+monitors-h223hq-3467146.html Παράδοση από τον χώρο μου στον Άγιο Δημήτριο. Στέλνω PM
Fir3fly Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, η οθόνη θα δοθεί σε αυτόν που έστειλε πρώτος, στον Panagiotis79. 1 1
teledomenet Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Άκυρο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από teledomenet 1
d..b Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 10:19 ΜΜ, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Coolers (οπως τα βλεπετε) καλωδιοταινιες για floppy ide dvd με χαλασμενο πορτακι (βγαινει ολο εξω) hd 3850 (no post) - gtx 560ti χωρις ψυχτρα (παιζει με arifacts και εχει αποκολλημενο τσιπ απο ραμ) αχρησιμοποιητο ρουτερ με τα αξεσουαρ του κουρευτικη remington λειτουργικη με προβλημα στο καλωδιο και μικρης διαρκειας μπαταρια 4 webcam (μαλλον λειτουργικες, δεν ειναι συμβατες με win 10 βραστηρας (καμενη αντισταση) καφετιερα (αγνωστη λειτουργικη κατασταση τοστιερα με φθαρμενες εστιες Ασυρματο panasonic με βαση φορτιστη και ενα κιν. νοκια αγνωστη κατασταση. Θελω να φυγουν αμμεσα.. Να ευχαριστήσω τον @Kostas.karras για το ρουτερ και που μου το ανέβασε μέχρι μαρουσι και δν χρειάστηκε να τρέξω καθολου! Ευχαριστω πολύ Κώστα !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις