tigergreg Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 02/05/2020 στις 11:30 ΠΜ, tigergreg είπε 1.Καρτα γραφικωνε SAPPHIRE ATI RADEON X1950 PRO καθαρισμενη αγνωστης λειτουργικοτητας. Χρειαζεται 6πινη τροφοδοσια. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Καρτα PCI CONTROLER 4+1 USB 2 EASY TOUCH ET-127 3.Καρτα PCI ETHERNET 10/100 3COM 4.PCMCIA ΚΑΡΤΑ VODAFONE MOBILE CONNECT 3G/GPRS DATA CARD (QUALCOMM 3G CDMA) Εχει θεση για τσιπακι κινητης τηλεφωνιας. Ιδανικο για παλιο λαπτοπ. 5.NEED FOR SPEED UNDERGROUND CD1+CD2 PC παλιο παιχνιδι που καταστραφηκαν τα οριτζιναλ σιντι και αντιγραφηκαν σε νεα. 6.Δεκτης επιγειος SD(OXI HDMI) F&U MPF3382 με τ/χ λειτουργικος αλλα τα πληκτρα θελουν δυνατο πατημα λογω αχρησιας. Προαιρετικα 1 καλωδιο σκαρτ. ΔΟΘΗΚΕ! 7.Δεκτης επιγειος SD(OXI HDMI) F&U MPF2828S με τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας. https://www.e-shop.gr/fu-mpf2828s-sd-dvb-t-scart-p-PER.807897 8.NETGEAR XE104 – 85 Mbps Wall-Plugged Ethernet Switch ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω τι κανει... 9.Τονερ SAMSUNG MLT-D204S/D204L με μικρη χρηση χωρις να γνωριζω περισσοτερα. https://www.e-shop.gr/gnisio-samsung-toner-gia-m3325-m3375-m3825-m3875-hc-me-oem-mlt-d204l-els-p-ANA.SAM40149?gclid=EAIaIQobChMIkMK_ye6U6QIVi7HtCh1mUAELEAQYAiABEgJIVPD_BwE Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ! Εμειναν αυτα.... Προσθετω κι αυτα με τους ιδιους ορους..... 1.Ασυρματο τηλεφωνο SIEMENS GIGASET A120 6 μηνων που επεσε κατω και δυσλειτουργει η οθονη. 2.Πολυμπριζο 5 θεσεων με ασφαλειοδιακοπτη που μου εχει σπασει τα νευρα καθοτι το συστημα ασφαλειας που εχει για παιδια χρειαζεται πολυ δυναμη για να χωσεις πριζα πανω του. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από tigergreg 1
georgeps21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Χαρίζεται ενυδρειο 45-50 λίτρων το οπόιο χρειάζεται νέες σιλικόνες καθώς μετά απο μερικά χρονια αρχισε να στάζει απο μια ένωση. Τα τζάμια έχουν άλατα που δεν καθαρίζουν. Παραλαβη από Γαλάτσι, εντος 48ωρου σε άτομα που εχουν δώσει πράγματα. οχι αποστολες , ποστ και μετά πμ 4
vaga1um3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 11:57 ΠΜ, vaga1um3 είπε Καλημέρα, Χαρίζεται η οθόνη της φωτό. Samsung SyncMaster 2343nw Εχει καεί το backlight, οπότε αχνοφαίνεται το οτιδήποτε όταν ειναι ανοιχτή. Αν κάποιος τη θέλει και ξέρει να τη φτιάξει, χάρισμά του. Παραλαβή μόνο από Ν. Ηράκλειο. (θα δοθεί δ/νση). Στειλτε εδώ πρώτα και μετά pm. Παιδια Καλησπερα και συγγνωμη για την καθυστερηση. λοιπον επειδη ησασταν τρεις υποψηφιοι εριξα κληρο (ηταν το πιο δικαιο θεωρώ), και βγήκε ο @m4nos. φιλε μου αν ακομα ενδιαφερεσαι, στειλε pm για να σου δωσω στοιχεία. αν όχι, θα παει κληρωση στους αλλους δύο. ευχαριστώ και παλι! 2
Dimi99 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 4:12 ΜΜ, DrLo είπε Απορία: Τα 3 αστέρια στη φανέλα του Ηρακλή τι υποτίθεται ότι είναι ; --- on topic χαρίζεται ATX κουτί, κάπως ταλαιπωρημένο το είχα πάρει παλιότερα από τον @Doubt από το ίδιο νήμα και πλέον αποσύρρεται "ευδοκίμως" από τη χρήση για την οποία το είχα Όπως φαίνεται στη φώτο δεν έχει πλήρες καλλυμα στη μια πλευρά Καλησπέρα το κουτί υπάρχει; Ευχαριστώ
DrLo Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dimi99 είπε Καλησπέρα το κουτί υπάρχει; Ευχαριστώ Καλημέρα, Δεν υπάρχει. Δόθηκε πριν κάποιες μέρες στον @Kostas.karras Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από DrLo
rafa1919 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 8:50 ΜΜ, Doubt είπε Παρέλαβα κι ευχαριστώ πολύ. ---------------------------------------------------------- Χαρίζεται CD με κλασική μουσική (διάφορα) από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Απόκρυψη περιεχομένων Το δισκάκι είναι σε άριστη κατάσταση. Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια). Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για το CD. Στέλνω PM.
georgios65 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος tigergreg γιά τό κουτί, τήν ὀθόνη, τό πληκτρολόγιο καί τό ποντίκι. Εὐχαριστῶ καί πάλι Γρηγόρη καί σοῦ εὔχομαι ἐκ βάθους καρδίας, νά εἶσαι ὑγιής καί δυνατός σάν τά ψηλά βουνά. 1
infdi Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 3:33 ΜΜ, infdi είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Αν κάποιος φίλος του Ηρακλή (καλύτερα θα ήταν) η συλλέκτης τα θέλει ας μου στείλει μήνυμα αφού πρώτα ποστάρει εδώ. βρίσκομαι κάτω τούμπα θεσσαλονικη Χαρίζονται τα παρακάτω Ιαπωνικά βιβλία. Αν κάποιος γνωστής τα θέλει να μου στείλει p.m. Αφού τα κατοχυρώσει πρώτα εδώ. Την άλλη Κυριακή φεύγουν στην ανακύκλωση. βρίσκομαι κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη. Χαρίζονται τα παρακάτω Ιαπωνικά βιβλία. Αν κάποιος γνωστής τα θέλει να μου στείλει p.m. Αφού τα κατοχυρώσει πρώτα εδώ. Την άλλη Κυριακή φεύγουν στην ανακύκλωση. βρίσκομαι κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη. Χαρίζονται τα παρακάτω Ιαπωνικά βιβλία. Αν κάποιος γνωστής τα θέλει να μου στείλει p.m. Αφού τα κατοχυρώσει πρώτα εδώ. Την άλλη Κυριακή φεύγουν στην ανακύκλωση. βρίσκομαι κάτω τούμπα Θεσσαλονίκη. Τα βιβλία ΕΦΥΓΑΝ. 1
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, infdi είπε Τα βιβλία ΕΦΥΓΑΝ. ενδιαφερομαι για την εμφάνιση αν υπαρχει !
vaga1um3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Άλλη μια εκκαθάριση: οι σκληροί δίσκοι ειναι χαλασμένοι, παίρνουν μπρος βέβαια. Για τη λειτουργική κατάσταση των υπολοίπων δεν παίρνω όρκο, αλλά φαντάζομαι λειτουργούν! Για το μεγάλο δεν υπάρχει τροφοδοτικό, αλλά κάποιο από τη φωτό του κάνει και του δίνει power. Επίσης, το καλυμα για καρέκλα σκηνοθέτη ειναι ολοκαίνουργιο, απλά ο πωλητής αρνείται να μου αλλάξει το μέγεθος (το πήρα λάθος). μου είναι άχρηστο. Κατα προτιμηση τα δινω όλα μαζί τώρα, αλλά αν κάποιοι θέλετε συγκεκριμένα (εφοσον ερθετε κ παραλαβετε) δεν έχω πρόβλημα .. Παραλαβή από Ν. Ηράκλειο. Οποιος ενδιαφέρεται δηλώνει πρώτα εδώ δημόσια και μετά με προσωπικό. Αν υπάρξουν παραπάνω από ενας ενδιαφέρομενοι θα πέσει κλήρωση. 2
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Βάλε μια περιγραφή αν θέλεις.. Μια μικρή κεραία που βλέπω στο κέντρο..τι είναι;;
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Άλλη μια εκκαθάριση: οι σκληροί δίσκοι ειναι χαλασμένοι, παίρνουν μπρος βέβαια. Για τη λειτουργική κατάσταση των υπολοίπων δεν παίρνω όρκο, αλλά φαντάζομαι λειτουργούν! Για το μεγάλο δεν υπάρχει τροφοδοτικό, αλλά κάποιο από τη φωτό του κάνει και του δίνει power. Επίσης, το καλυμα για καρέκλα σκηνοθέτη ειναι ολοκαίνουργιο, απλά ο πωλητής αρνείται να μου αλλάξει το μέγεθος (το πήρα λάθος). μου είναι άχρηστο. Κατα προτιμηση τα δινω όλα μαζί τώρα, αλλά αν κάποιοι θέλετε συγκεκριμένα (εφοσον ερθετε κ παραλαβετε) δεν έχω πρόβλημα .. Παραλαβή από Ν. Ηράκλειο. Οποιος ενδιαφέρεται δηλώνει πρώτα εδώ δημόσια και μετά με προσωπικό. Αν υπάρξουν παραπάνω από ενας ενδιαφέρομενοι θα πέσει κλήρωση. Π.μ. για τους δίσκους. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Τέρης Α.
infdi Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, life is music είπε ενδιαφερομαι για την εμφάνιση αν υπαρχει ! Είναι κρατημένα για ένα παιδί.
vaga1um3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Βάλε μια περιγραφή αν θέλεις.. Μια μικρή κεραία που βλέπω στο κέντρο..τι είναι;; Δεν εχω ιδεα! Μου τα εδωσαν κ εμενα ..
z_dimitris Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 7:44 ΜΜ, z_dimitris είπε Καλησπέρα παιδιά, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Xαρίζεται απλό κουτί υπολογιστή, mid tower, σε καλή σχετικά κατάσταση. Έχει μπει και αλλού οπότε θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Αθήνα-Σεπόλια Λίγη αγάπη αδέρφια σε αυτό το κουτί.. Μου πιάνει χώρο αλλά δεν θέλω να το πεταξω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις