teledomenet Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Π.μ. Οι μνήμες με ενδιαφέρουν μονο, αν σε πρόλαβα πάρε την μητρικη και αν δεν σπάνε πάρε και τις μνήμες.
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, teledomenet είπε Οι μνήμες με ενδιαφέρουν μονο, αν σε πρόλαβα πάρε την μητρικη και αν δεν σπάνε πάρε και τις μνήμες. Για τη μητρική ενδιαφέρομαι, αλλά προς το παρόν δε μπορώ να παραλάβω. Να δω τι θα πει ο δωρητής.
teledomenet Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Για τη μητρική ενδιαφέρομαι, αλλά προς το παρόν δε μπορώ να παραλάβω. Να δω τι θα πει ο δωρητής. Αν σου κανουν και οι μνήμες παρτες, εκανα λάθος, νόμιζα οτι είναι ddr3 για αυτή την μητρική.
life is music Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 χαριζω δυο μετρητές ζαχαρου freestyle precision neo στο κουτι τους ....Οποιος μενει αθηνα και ενδιαφέρεται μου στέλνει μηνυμα ! 1 1
Dantε Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Χαριζονται: Μητρικη ΑΜ3+ Asus M4A785T-M .Ειναι καμμενη η onboard καρτα γραφικων. 2x Sodimm 512Mb 5300S - 555 -12 λειτουργικα,ενα Hynix και ενα Samsung Απο Αθηνα,ερχεστε τα παιρνετε απο το χωρο μου. Μη πω τα αφηνω στη πορτα,τα παιρνετε και φευγετε Η μητρικη εκλεισε,μειναν οι μνημες.Ξερω μνημειο ειναι αλλα προκειμενου να τις πεταξω,λεω μπας και θελει να κανει κανενας καμια αναπαλαιωση. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Dantε
likudeez Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) χαριζεται κωδικος εκπτωσης για το site της gopro για 25% εκπτωση στην hero8 black &20% στην max. παραθετω εδω οποιος θελει και προλαβει τον χρησιμοποιει... τον ειχα αγγελια πολυ καιρο , δεν τον θελει κανεις επι πληρωμη οποτε χαριζεται ειναι αμαρτια να καθεται Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από likudeez 2
Doubt Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, life is music είπε χαριζω δυο μετρητές ζαχαρου freestyle precision neo στο κουτι τους ....Οποιος μενει αθηνα και ενδιαφέρεται μου στέλνει μηνυμα ! Π.μ.
panosfl22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Αν θέλει κάποιος 2 κωδικούς DEALS for YOU ο ένας χρησιμοποιημενος στο BOX και άλλος Everest Απάντηση εδώ και πμ 1
kathytherion Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 12:56 ΜΜ, dpolal είπε Ελέω καραντίνας η σύζυγος απαφάσισε να «ξε-καθαρίσει» ντουλάπες,συρτάρια,αποθήκη,εμάς τους ίδιους οπότε τα κάτωθι χαρίζονται λίγο πριν πεταχτούν στον κάλαθο. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη. 1- Διάφορες παλιές θήκες από γυαλιά και κινητά. Στο κάτω μέρος της στοίβας υπάρχει και θήκη για diskman. 2- 3 διαφημιστικά power banks 3- 2 κουτιά με εκτυπώσιμα labels για cd/dvd. 4- 2 stand για θήκες cd/dvd 5- 4 μπόμπες από cd/dvd, μία διαφημιστική θήκη μεταφοράς και καμμιά δεκαριά κουτιά. 6- ένα παλιό battery charger για διάφορες μπαταρίες, εκ Γερμανίας και αχρησιμοποίητο 7- 2 στυλό Parker αυθεντικά με μικρό διαφημιστικό logo. Στέλνεται μνμ πρώτα εδώ και μετά μέσω pm για τα περαιτέρω. Καλημέρα! Σας έχω στείλει πμ για τις θήκες.και.τα labels 1
Greektrooper Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 9:09 ΜΜ, Greektrooper είπε Up για τα μελάνια από πάνω (Τετάρτη το πολύ τρώνε φούντο) και προσθήκη ενός αποστειρωτή μπιμπερό της Chicco. Δουλεύει κανονικά απλώς τον έφαγε η σκόνη στην αποθήκη. Κάποιος που ενδεχομένως έχει μωρό και έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο ας μην αγοράσει, για λίγες μέρες μπορώ να τον κρατήσω εδώ αλλιώς πετιέται. Update: τα μελάνια δόθηκαν. Ευχαριστώ. Update: Δόθηκαν και τα δύο, ευχαριστώ πολύ.
kakofonixx Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, life is music είπε χαριζω δυο μετρητές ζαχαρου freestyle precision neo στο κουτι τους ....Οποιος μενει αθηνα και ενδιαφέρεται μου στέλνει μηνυμα ! απ' ότι βλέπω τρέχει iOS! 🤣🤣
life is music Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, kakofonixx είπε απ' ότι βλέπω τρέχει iOS! 🤣🤣 Ενδιαφέρεσαι φίλε μου ?
vaga1um3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλημέρα, Χαρίζεται η οθόνη της φωτό. Samsung SyncMaster 2343nw Εχει καεί το backlight, οπότε αχνοφαίνεται το οτιδήποτε όταν ειναι ανοιχτή. Αν κάποιος τη θέλει και ξέρει να τη φτιάξει, χάρισμά του. Παραλαβή μόνο από Ν. Ηράκλειο. (θα δοθεί δ/νση). Στειλτε εδώ πρώτα και μετά pm. 4
doc Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, panosfl22 είπε Αν θέλει κάποιος 2 κωδικούς DEALS for YOU ο ένας χρησιμοποιημενος στο BOX και άλλος Everest Απάντηση εδώ και πμ Έχεις pm
teledomenet Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε Καλημέρα, Χαρίζεται η οθόνη της φωτό. Samsung SyncMaster 2343nw Εχει καεί το backlight, οπότε αχνοφαίνεται το οτιδήποτε όταν ειναι ανοιχτή. Αν κάποιος τη θέλει και ξέρει να τη φτιάξει, χάρισμά του. Παραλαβή μόνο από Ν. Ηράκλειο. (θα δοθεί δ/νση). Στειλτε εδώ πρώτα και μετά pm. Καλημερα, θα την παρω εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις