geran Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas ισχύουν μέχρι 20/10. 2 κωδικοί ανά άτομο - Ποστ πρώτα εδώ και μετά στείλτε ΠΜ. έχεις πμ.
e-tic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, Crybal είπε 2.Camera Microdia PC Camera with Microphone Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ.
drkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, AccountSaver είπε Ευχαριστώ πολύ το μέλος kostas.karras , για το σετ. Θα τυρηθούν τα δέοντα Από εμένα τώρα έχουμε ξανά ξεσκαρτάρισμα. Θα δωθούν ΌΛΕΣ Μαζί ,και όποιος θέλει ξανά χαρίζει δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πλάκα. Παραλαβή μόνο από την περιοχή μου ΟΡΟΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΉΝΑ ΜΈΛΟΣ ,ΔΗΛΑΔΉ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ "ΣΥΛΛΟΓΩΝ" . Όλες παίρνουν , αλλά καμία δεν κάνει POST , η μια από αυτές γράφει κιόλας στο χαρτί ότι έχει και CPU AMD επάνω. Ότι βλέπετε χωρίς ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΤΡΑ. ΜΗΤΡΙΚΕΣ! https://postimg.cc/HJ2sQs9y https://postimg.cc/vg2YNqj8 https://postimg.cc/N9jGbqdP https://postimg.cc/6TT5vK28 https://postimg.cc/SYXSFLF6 καλησπερα, ενδιαφερομαι να τις ριξω μια ματια
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas ισχύουν μέχρι 20/10. 2 κωδικοί ανά άτομο - Ποστ πρώτα εδώ και μετά στείλτε ΠΜ. Ενδιαφέρομαι.... Ευχαριστώ και δημόσια τον DZ-Photographer για τους κωδικούς... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από IcemanGr71
WebDevGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Χαρίζεται το Xiaomi Band της φωτογραφίας. Προτεραιότητα έχουν όσοι μένουν Ηράκλειο Κρήτης και μπορούν να περάσουν να το πάρουν 3
stratos_k Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Χαρίζεται το Xiaomi Band της φωτογραφίας. Προτεραιότητα έχουν όσοι μένουν Ηράκλειο Κρήτης και μπορούν να περάσουν να το πάρουν Θα το ήθελα... αλλά μένω Αθήνα...
AccountSaver Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, drkar είπε καλησπερα, ενδιαφερομαι να τις ριξω μια ματια Δικιές σου ,εφόσων είδα ότι έχεις ξανά χαρίσει κιόλας στο παρελθόν Στείλε μου ΡΜ για τα υπόλοιπα.
fmarkos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Χαρίζονται ζυγαριά AEG, έχουνε ξεκολλήσει τα ποδαράκια και ένα καλώδιο από την λιπομέτρηση, αν κάποιος θέλει να την επισκευάσει είναι 10 λεπτά υπόθεση, Sony Vaio PCG 7181M χωρίς σκληρό δίσκο και τις μνήμες. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάψει κάρτα γραφικών και μια ακουστική κιθάρα prince λίγο ταλαιπωρημενή Παραλαβή από Εξάρχεια και μόνο. Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν και μέλη με έντονη δραστηριότητα. Αφήστε μήνυμα εδώ και στείλτε μου και Pm. Δώστε μου λίγο χρόνο για να σας απαντήσω. Ευχαριστώ. 1
CaptainGR10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε Χαρίζονται ζυγαριά AEG, έχουνε ξεκολλήσει τα ποδαράκια και ένα καλώδιο από την λιπομέτρηση, αν κάποιος θέλει να την επισκευάσει είναι 10 λεπτά υπόθεση, Sony Vaio PCG 7181M χωρίς σκληρό δίσκο και τις μνήμες. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάψει κάρτα γραφικών και μια ακουστική κιθάρα prince λίγο ταλαιπωρημενή Παραλαβή από Εξάρχεια και μόνο. Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν και μέλη με έντονη δραστηριότητα. Αφήστε μήνυμα εδώ και στείλτε μου και Pm. Δώστε μου λίγο χρόνο για να σας απαντήσω. Ευχαριστώ. Ενδιαφερον για τη κιθαρα! 1
Kostas.karras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, fmarkos είπε Χαρίζονται ζυγαριά AEG, έχουνε ξεκολλήσει τα ποδαράκια και ένα καλώδιο από την λιπομέτρηση, αν κάποιος θέλει να την επισκευάσει είναι 10 λεπτά υπόθεση, Sony Vaio PCG 7181M χωρίς σκληρό δίσκο και τις μνήμες. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάψει κάρτα γραφικών και μια ακουστική κιθάρα prince λίγο ταλαιπωρημενή Παραλαβή από Εξάρχεια και μόνο. Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν και μέλη με έντονη δραστηριότητα. Αφήστε μήνυμα εδώ και στείλτε μου και Pm. Δώστε μου λίγο χρόνο για να σας απαντήσω. Ευχαριστώ. Στελνω πμ 1
tigergreg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, fmarkos είπε Χαρίζονται ζυγαριά AEG, έχουνε ξεκολλήσει τα ποδαράκια και ένα καλώδιο από την λιπομέτρηση, αν κάποιος θέλει να την επισκευάσει είναι 10 λεπτά υπόθεση, Sony Vaio PCG 7181M χωρίς σκληρό δίσκο και τις μνήμες. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάψει κάρτα γραφικών και μια ακουστική κιθάρα prince λίγο ταλαιπωρημενή Παραλαβή από Εξάρχεια και μόνο. Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν και μέλη με έντονη δραστηριότητα. Αφήστε μήνυμα εδώ και στείλτε μου και Pm. Δώστε μου λίγο χρόνο για να σας απαντήσω. Ευχαριστώ. Στελνω πμ για λαπτοπ.....
Kostas.karras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Στελνω πμ Παραχωρω στον Γρηγορη χωρις δευτερη σκεψη!! 1
tigergreg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Παραχωρω στον Γρηγορη χωρις δευτερη σκεψη!! Ευχαριστω. Το θελω μηπως μου κανει η οθονη και ο φορτιστης. Αν οχι σε ειδοποιω και το μαζευεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις