Crybal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 5:22 ΜΜ, tigergreg είπε Παρελαβα και ευχαριστω πολυ. Εκανα 8 λεπτα απο αμπελοκηπους εως σταθμο ηλιουπολης.....ολα πρασινα πλην ενος!!!!! Ουτε 15αυγουστο 4 το πρωι! Ουτε ενα ταξι! Εβγαλα ολη την βουλιαγμενης με τεταρτη!!!! Ευχαριστώ πολύ για τον εξωτερικό! 1
gatoulisss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 9:07 ΜΜ, doctor2014 είπε Καλησπέρα. Ισως ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm Στις 17/3/2020 στις 9:20 ΠΜ, Crybal είπε Επαναπροωθώ τα λαπτοπς.Κρατησα το πρωτο που μου επαιξε και δεν δοκιμασα ιδιαιτερα τα υπολοιπα.Απλα εβαλα φορτιστη (για οποιο ειχα) και αφου δεν αναψαν ,δεν ασχοληθηκα παραπάνω.Σε πεντε εαν θυμαμαι καλα λειπουν οι οθονες. Παραλαβή ολα μαζι για οποιον ενδιαφερεται απο Κυψελη. Στις 15/3/2020 στις 7:00 ΜΜ, Kostas.karras είπε Xαριζονται tablet bitmore coltab78bl με σπασμενη οθονη remington κουρευτικη μαζι με τα συνοδευτικα του. λειτουργικη, ο φορτιστης δεν κανει καλη επαφη, και η μπαταρια του δεν κραταει. Μητρικη z77a-g45 δεν ποσταρει, εχει σπασμενο (οχι στραβωμενο) ενα πινακι. Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Ενδιαφερομαι....
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εχω αυτο το game για ds δεν ξερω αν λειτουργεί γιατι δεν εχω την κονσολα (φαινετε οκ παντως) καλυτερα απο Θεσ/νικη να για να μην κανω εκτυπωσεις μελανια στυλο κτλπ για να παω ταχυδρομειο αλλα αν δεν βρεθει καποιος στελνω
azografos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Εχω αυτο το game για ds δεν ξερω αν λειτουργεί γιατι δεν εχω την κονσολα (φαινετε οκ παντως) καλυτερα απο Θεσ/νικη να για να μην κανω εκτυπωσεις μελανια στυλο κτλπ για να παω ταχυδρομειο αλλα αν δεν βρεθει καποιος στελνω Μ' ενδιαφέρει ! Είμαι Θεσσαλονίκη. Στέλνω PM.
tigergreg Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ανοιξαμε και σας περιμενουμε.... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από tigergreg 9
Locke_John Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ανοιξαμε και σας περιμενουμε....😀 Καλημέρα γείτονα, χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία. Η αλήθεια είναι ότι χθες αργά το βράδυ είδα το ξεκλείδωμα του παρόντος topic και χάρηκα αυθόρμητα πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν να πηγαίνουν κάπως καλά τα πράγματα στην χώρα μας κ με το καλό να αλληλοχαρίζουμε πραγματάκια.. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Locke_John 5
Doubt Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 21/3/2020 στις 5:13 ΜΜ, Doubt είπε 2 scanners με πρόβλημα, πιθανότατα το ίδιο. Δεν φαίνεται να κινείται ο μηχανισμός σάρωσης και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να τα επισκευάσω, ούτε νομίζω να αξίζει η επισκευή σε τεχνικό. Canon Lide 100 https://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/scanners/lide_series/canoscan_lide_100.html?type=drivers&language=en&os=windows 8.1 (32-bit) HP Scanjet 2300c https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-scanjet-2300c-scanner-series/73500 Και για τα 2 υπάρχουν τα usb καλώδια, δεν υπάρχει το τροφοδοτικό του HP. (12V) Παραλαμβάνετε από Αιγάλεω. Και κάτι για το μουσείο. Δεν υπάρχει το τροφοδοτικό(7,5V), άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Υπάρχουν ακόμα όλα, όπως προ καραντίνας. Παραλαβή από Αιγάλεω (Δευτέρα και μετά😁) 2
georgeps21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Locke_John είπε Καλημέρα γείτονα, χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία. Η αλήθεια είναι ότι χθες αργά το βράδυ είδα το ξεκλείδωμα του παρόντος topic και χάρηκα αυθόρμητα πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν να πηγαίνουν κάπως καλά τα πράγματα στην χώρα μας κ με το καλό να αλληλοχαρίζουμε πραγματάκια.. ας μην επαναπαυτούμε ομως, όλος ο κοσμος είναι ακόμη σε καραντίνα... ο κινδυνος δεν εχει ξεφυγει.... Καλημέρα στη παρέα 2
tigergreg Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1.Καρτα γραφικωνε SAPPHIRE ATI RADEON X1950 PRO καθαρισμενη αγνωστης λειτουργικοτητας. Χρειαζεται 6πινη τροφοδοσια. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Καρτα PCI CONTROLER 4+1 USB 2 EASY TOUCH ET-127 3.Καρτα PCI ETHERNET 10/100 3COM 4.PCMCIA ΚΑΡΤΑ VODAFONE MOBILE CONNECT 3G/GPRS DATA CARD (QUALCOMM 3G CDMA) Εχει θεση για τσιπακι κινητης τηλεφωνιας. Ιδανικο για παλιο λαπτοπ. 5.NEED FOR SPEED UNDERGROUND CD1+CD2 PC παλιο παιχνιδι που καταστραφηκαν τα οριτζιναλ σιντι και αντιγραφηκαν σε νεα. 6.Δεκτης επιγειος SD(OXI HDMI) F&U MPF3382 με τ/χ λειτουργικος αλλα τα πληκτρα θελουν δυνατο πατημα λογω αχρησιας. Προαιρετικα 1 καλωδιο σκαρτ. 7.Δεκτης επιγειος SD(OXI HDMI) F&U MPF2828S με τ/χ αγνωστης λειτουργικοτητας. https://www.e-shop.gr/fu-mpf2828s-sd-dvb-t-scart-p-PER.807897 8.NETGEAR XE104 – 85 Mbps Wall-Plugged Ethernet Switch ουτε ξερω ουτε θελω να μαθω τι κανει... 9.Τονερ SAMSUNG MLT-D204S/D204L με μικρη χρηση χωρις να γνωριζω περισσοτερα. https://www.e-shop.gr/gnisio-samsung-toner-gia-m3325-m3375-m3825-m3875-hc-me-oem-mlt-d204l-els-p-ANA.SAM40149?gclid=EAIaIQobChMIkMK_ye6U6QIVi7HtCh1mUAELEAQYAiABEgJIVPD_BwE Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από tigergreg 4
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Καλημέρα στην παρέα και καλή επάνοδο! χαριζονται το ρουτερ της φωτογραφίας χωρίς τροφοδοτικο (κάποιο κλασσικο 12v παίρνει σίγουρα θα έχετε κανένα πεταμένο) και καμια 10-12 χερούλια ντουλαπιών μαύρα χρησιμοποιημένα αλλά σε εξαιρετική κατάσταση. τα γνωστά πρωτα εδώ έπειτα πμ παραλαβη από ΒΠ 3
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλημέρα στην παρέα και καλή επάνοδο! χαριζονται το ρουτερ της φωτογραφίας χωρίς τροφοδοτικο (κάποιο κλασσικο 12v παίρνει σίγουρα θα έχετε κανένα πεταμένο) και καμια 10-12 χερούλια ντουλαπιών μαύρα χρησιμοποιημένα αλλά σε εξαιρετική κατάσταση. τα γνωστά πρωτα εδώ έπειτα πμ παραλαβη από ΒΠ Στελνω πμ.
Crybal Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λόγω ανωτέρας βίας (γυναίκα 😁) πρέπει να δοθούν τα παρακάτω σχετικά σύντομα.Λυπάμαι να τα πετάξω αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος να τα πάρει ( σχετικά) άμεσα θα πρέπει να τα βγαλω για ανακύκλωση. Εκτυπωτής laser Lexmark CS310. Είναι παροπλισμένος αρκετο καιρό.Απ ότι θυμάμαι είχε θέμα με καποιο (α) drum...ή οπως στο καλό λένε αυτά τα μαραφέτια.Δεν εχει τονερ.Παραλαβή αποκλειστικά απο Δαφνη λόγω βαρους. TRIUM MONDO MT-750 Windows PDA, Pocket PC & Phone.Αδυναμη εως dead μπαταρια,λειτουργικο αλλα με χτυπηματακι στην οθονη (σαν μουτζουρα στο μέγεθος μονολεπτου) USB Wireless Infrared Transmitter-XPC RC01 Ρολοι για...μηχανοβιους εφυγε Ρακετες πλαστικές (μεγαλύτερες απο του πινγκ-πονγκ) Θηκη κινητου XPERIA Z NETGEAR N150 WIRELESS ADSL2+ - DGN1000 εφυγε THOMSON TG784 χωρις φορτιστη εφυγε Παραλαβη Κυψελη/Γαλάτσι/Δαφνη/Ν.Κόσμο.Προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν δώσει κάτι στο παρελθόν.Πμ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Crybal 5
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, Crybal είπε Λόγω ανωτέρας βίας (γυναίκα 😁) πρέπει να δοθούν τα παρακάτω σχετικά σύντομα.Λυπάμαι να τα πετάξω αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος να τα πάρει ( σχετικά) άμεσα θα πρέπει να τα βγαλω για ανακύκλωση. Ρολοι για...μηχανοβιους Ενδιαφέρομαι για το ρολόι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις