IcemanGr71 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, H+K=LFE είπε Χαρίζονται κουτιά από κινητά (μήπως τα θέλει κάποιος συλλέκτης). Motorola Atrix, Samsung Galaxy Note 3, Siemens CX75, 2X Samsung Omnia, Motorola Milestone, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson W960i Επίσης χαρίζεται πολυμηχάνημα Epson PX710W δεν εκτύπωνε καθαρά όταν σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ, ΕΦΥΓΕ Canon IP4300 μη λειτουργικός (γεμάτο ink tank αν θυμάμαι καλά) HP Scanjet 2300c (τελευταία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει, δούλευε) χωρίς τροφοδοτικό ΕΦΥΓΕ Παραλαβή από το σπίτι μου (Κερατσίνι) μέχρι Παρασκευή, μετά πάνε στο κάδο... πμ
H+K=LFE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, RobinHood1 είπε Καλημέρα επαναπροωθώ και δίνω και εγώ με τη σειρά μου τα υπόλοιπα λάπτοπ θα οποία δεν χρειάζομαι κράτησα μόνο δύο για ανταλλακτικά! Ποστ και άμεσα pm ! Πμ
Crybal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ιδια φωτογραφια? Δεν επεσε η σταθμη? Θα πρεπει να μπει με αστεράκι..."η φωτογραφία είναι ενδεικτική και ίσως δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό προΪόν!!" 2 1
doctor2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, RobinHood1 είπε Καλημέρα επαναπροωθώ και δίνω και εγώ με τη σειρά μου τα υπόλοιπα λάπτοπ θα οποία δεν χρειάζομαι κράτησα μόνο δύο για ανταλλακτικά! Ποστ και άμεσα pm ! Καλησπέρα. Ισως ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm
blazar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Δίνω 1 κωδικό deals for u. Λήγει σήμερα 20/03 23:59. Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στην υπηρεσία BOX. 1
orenakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους 3
esem Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους Ενδιαφερομαι
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους Ενδιαφέρομαι! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α.
Kostas.karras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους Πμ
tigergreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι εγινε ρε παιδια? Παρεα με τον ισπανο πρεσβυ DON JUAN EKLASAMENTES ολοι σας? Αργια μητηρ πασης λαμακιας οπως παντα....ψαχνοντας παλι για ακουστικα εβγαλα πραγμα.... 1.Καρτα γραφικων GE FORCE 6200TC 256MB αγνωστης λειτουργικης καταστασης αλλα πρεπει ναναι οκ. 2.Καρτα PCI CONTROLER 4+1 USB 2 EASY TOUCH ET-127 3.Καρτα PCI ETHERNET 10/100 3COM 4.PCMCIA ΚΑΡΤΑ VODAFONE MOBILE CONNECT 3G/GPRS DATA CARD (QUALCOMM 3G CDMA) Εχει θεση για τσιπακι κινητης τηλεφωνιας. Ιδανικο για παλιο λαπτοπ. 5.NEED FOR SPEED UNDERGROUND CD1+CD2 PC παλιο παιχνιδι που καταστραφηκαν τα οριτζιναλ σιντι και αντιγραφηκαν σε νεα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από tigergreg 5
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 50 λεπτά πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους καλησπερα πμ
insomnia86 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στην κοινότητα. Δίνονται τα παρακάτω για παραλαβή μόνο από Περιστέρι Αττικής. 1) Μετασχηματιστής με πολλαπλές εξόδους της ORBIT, 9.6 Volt 2) 3x καλώδια USB σύνδεσης περιφεριακών συσκευών. 3) καλώδιο RCA (3male-3male) 4) 4x καλώδια τηλεφωνικής γραμμής (το 1 είναι γερμανικού τύπου), adsl splitter και φίλτρο. 5) 2x καλώδια μεταφοράς βίντεο 6) καλώδιο miniUSB - firewire 7) 3x καλώδια σύνδεσης IDE Πρώτα εδώ και μετά pm. Θα προτιμήσω να φύγουν όλα μαζί. Δε θα κρατήσω σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 3
thanoslez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους Καλησπέρα σας στέλνω π.μ.
orenakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Θα έχουν προτεραιότητα μέλη που ενδιαφέρονται για περισσότερα πράγματα, ιδανικά ένας για όλα! 1. 2 στηλες για cd 2. Παλαιό τηλέφωνο 3. Παλαιό ασύρματο panasonic, σπασμένο σύστημα θυροτηλεφώνου 4. netbook acer χωρίς δίσκο 5. διάφοροι αντάπτορες ρεύματος από συσκευές που αγνοούνται 6. ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς αντάπτορα, εξωτερικοί δίσκοι 80 και 500 νομίζω. Ίσως υπάρχουν οι αντάπτορές τους Κρατημένα για tigergreg. Ευχαριστώ τους ενδιαφερόμενους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις