Dimi99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Στις 14/3/2020 στις 10:27 ΠΜ, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Με ενδιαφέρον και εμένα αν υπάρχουν ακομα
sotos 1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Παραλαβα το dellaki σε ευχαριστώ πολύ @haris_216 1
giannis_al Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Χαρίζονται 4 lanyard, ένα βραχιολάκιλαστιχένιο με μεταλλικό σήμα nike, ένα power balance, κεφάλι κούκλας που χρησμιποιούνταν ως διακοσμητικό μολυβιού και ένα ρολόι (του λείπει το τζάμι). (το χαϊμαλί στη φωτό δόθηκε ήδη) Παραλαβή Γαλάτσι άμεσα, ή Μαρούσι/Κεντρο από ΣΚ.
Doubt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, giannis_al είπε 4 lanyard, ένα βραχιολάκιλαστιχένιο με μεταλλικό σήμα nike, ένα power balance Θα με ενδιέφεραν αυτά, στέλνω π.μ. Ευχαριστώ
Crybal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Επαναπροωθώ τα λαπτοπς.Κρατησα το πρωτο που μου επαιξε και δεν δοκιμασα ιδιαιτερα τα υπολοιπα.Απλα εβαλα φορτιστη (για οποιο ειχα) και αφου δεν αναψαν ,δεν ασχοληθηκα παραπάνω.Σε πεντε εαν θυμαμαι καλα λειπουν οι οθονες. Παραλαβή ολα μαζι για οποιον ενδιαφερεται απο Κυψελη. 3
RobinHood1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, Crybal είπε Επαναπροωθώ τα λαπτοπς.Κρατησα το πρωτο που μου επαιξε και δεν δοκιμασα ιδιαιτερα τα υπολοιπα.Απλα εβαλα φορτιστη (για οποιο ειχα) και αφου δεν αναψαν ,δεν ασχοληθηκα παραπάνω.Σε πεντε εαν θυμαμαι καλα λειπουν οι οθονες. Παραλαβή ολα μαζι για οποιον ενδιαφερεται απο Κυψελη. Καλημέρα εκδηλώνω ενδιαφέρον!
haris_216 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, haris_216 είπε Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας έφαγα μία φλασιά και μία φρίκη με το σενάριο να τα...κακαρώσω και να μου κατεβάζει καντήλια η σύζυγος όταν ανακαλύψει πόση δουλειά θα πρέπει να κάνει σε γκαράζ και αποθήκη για να τα καθαρίσει από αυτά που όλες οι γυναίκες θεωρούν άχρηστα Στα πλαίσια λοιπόν της προσπάθειάς μου να της αφήσω όσο λιγότερα γίνεται μπας και μου κάνει κάνα...κόλυβο, δίνω τρεις οθόνες που έχω να κάθονται. Είναι οι: TEAC S1902D (Δεν ανάβει καν το λεντάκι της. Ίσως να είναι easy fix, ίσως και όχι. Δεν το έψαξα ποτέ). Επίσης έχει και μία γρατζουνιά στη μέση περίπου της οθόνης (φωτό) ACER AL1717 (Λειτουργική. Μάλιστα τεσταρίστηκε σήμερα και όλα ήταν οκ. Βέβαια το τεστ δεν διήρκησε ώρες και άρα δεν ξέρω αν μετά από πχ 3-4 ώρες κάνει τίποτα κουλά). ΔΟΘΗΚΕ georgios65 DELL E178FPv (Έχει θέμα. Αναμμένη δεν δείχνει τίποτε. Αν τη σβήσεις από το κουμπί και την ανάψεις, για 1-2 δευτερόλεπτα δείχνει το desktop, αν και με μειωμένη φωτεινότητα, και μετά ξανασβήνει. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί, καλώς να ορίσει). ΔΟΘΗΚΕ @sotos 1 Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω (διατήρηση της συζυγικής ισορροπίας σε ένα χ επίπεδο) θέλω να φύγουν άμεσα, αφού τώρα είναι μες τη μέση. Αν λοιπόν κάποιος τις θέλει (μία δύο ή όλες) θα πρέπει να περάσει σχετικά γρήγορα (μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο) καθώς μετά θα πάνε να συναντήσουν αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από ιούς και καραντίνες (aka παλιατζήδες). Για την τάξη, πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για τα ρέστα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη Οι δύο οθόνες έφυγαν σε georgios65 και sotos 1. Ευγενέστατοι στην επικοινωνία και ταχύτατοι αλλά και συνεπείς στο ραντεβού μας. Τους ευχαριστώ και τους δύο κι ελπίζω να τους φανούν χρήσιμες οι οθόνες. Πλέον μένει μόνο η TEAC, αν ενδιαφέρεται κάποιος για τον όποιο πειραματισμό ή επισκευή. Την κρατάω μέχρι Πέμπτη πρωί και μετά...... 1
MSC3169 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, RobinHood1 είπε Καλημέρα εκδηλώνω ενδιαφέρον! Αν τα πάρεις θα ήθελα ενα λειτουργικό.
georgios65 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος haris_216 γιά τήν ὀθόνη. Εὐχαριστῶ καί πάλι Χάρη. 1
mourgolukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Χαρίζεται θήκη CD κσετίνα 4χ24 φύλλα γεμάτη με σιντί χιπχοπ προ δεκαετίας και βάλε Παραλαβή από πειραιά 4
tigergreg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζεται απο φιλο το ειδικο πολυμηχανημα hp scanjet 7000nx το οποιο ηταν λειτουργικο μεχρι πριν δυο χρονια που αποθηκευτηκε. Ηταν πανακριβο οταν αγοραστηκε. (4,000 ευρω συν...) Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πισω απο το εφετειο εφοσον ερθετε με αυτοκινητο γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ. Ποσταρετε πρωτα εδω και κατοπιν στειλτε ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από tigergreg 3
Doubt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, giannis_al είπε Χαρίζονται 4 lanyard, ένα βραχιολάκιλαστιχένιο με μεταλλικό σήμα nike, ένα power balance, κεφάλι κούκλας που χρησμιποιούνταν ως διακοσμητικό μολυβιού και ένα ρολόι (του λείπει το τζάμι). (το χαϊμαλί στη φωτό δόθηκε ήδη) Παραλαβή Γαλάτσι άμεσα, ή Μαρούσι/Κεντρο από ΣΚ. Παρέλαβα κι ευχαριστώ θερμά. Καλή δύναμη σε όλους.
phocion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται απο φιλο το ειδικο πολυμηχανημα hp scanjet 7000nx το οποιο ηταν λειτουργικο μεχρι πριν δυο χρονια που αποθηκευτηκε. Ηταν πανακριβο οταν αγοραστηκε. (4,000 ευρω συν...) Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πισω απο το εφετειο εφοσον ερθετε με αυτοκινητο γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ. Ποσταρετε πρωτα εδω και κατοπιν στειλτε ΠΜ. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει αν είναι ακόμα διαθέσιμο ... Ευχαριστώ, Φ.
Dimi99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, Crybal είπε Επαναπροωθώ τα λαπτοπς.Κρατησα το πρωτο που μου επαιξε και δεν δοκιμασα ιδιαιτερα τα υπολοιπα.Απλα εβαλα φορτιστη (για οποιο ειχα) και αφου δεν αναψαν ,δεν ασχοληθηκα παραπάνω.Σε πεντε εαν θυμαμαι καλα λειπουν οι οθονες. Παραλαβή ολα μαζι για οποιον ενδιαφερεται απο Κυψελη. Με ενδιαφέρουν και εμένα
thanoslez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Στις 17/3/2020 στις 9:20 ΠΜ, Crybal είπε Επαναπροωθώ τα λαπτοπς.Κρατησα το πρωτο που μου επαιξε και δεν δοκιμασα ιδιαιτερα τα υπολοιπα.Απλα εβαλα φορτιστη (για οποιο ειχα) και αφου δεν αναψαν ,δεν ασχοληθηκα παραπάνω.Σε πεντε εαν θυμαμαι καλα λειπουν οι οθονες. Παραλαβή ολα μαζι για οποιον ενδιαφερεται απο Κυψελη. Δηλώνω ενδιαφέρον είχα ζητήσει και από το αρχικό πόστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις