m4nos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, teatime είπε Οι ψύκτρες? Δικές σου! Πέρνα να τις πάρεις! εστειλα μηνυμα
Kostas.karras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Xαριζονται tablet bitmore coltab78bl με σπασμενη οθονη ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ Dune21 remington κουρευτικη μαζι με τα συνοδευτικα του. λειτουργικη, ο φορτιστης δεν κανει καλη επαφη, και η μπαταρια του δεν κραταει. Μητρικη z77a-g45 δεν ποσταρει, εχει σπασμενο (οχι στραβωμενο) ενα πινακι. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ Dune21 Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε Εμεινε η κουρευτικη Επισης να προσθεσω μια καμερα logitech c270 η οποια ποτε δειχνει, ποτε οχι, με φαπες συνερχεται για λιγο 😋 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Kostas.karras
Crybal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε Εμεινε η κουρευτικη Επισης να προσθεσω μια καμερα logitech c270 η οποια ποτε δειχνει, ποτε οχι, με φαπες συνερχεται για λιγο 😋 Με ενδιαφερει η καμερα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Στις 14/3/2020 στις 10:27 ΠΜ, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Στις 14/3/2020 στις 10:27 ΠΜ, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. καλημερα ενδιαφερομαι κ εγω
mustbenick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, Thessaloniki96 είπε με ενδιαφέρει αν είναι ακόμα διαθέσιμο Υπάρχει ακόμα , περιοχή γλυφάδα καλημερα
tigergreg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται..... 1. 2. 3.Smartphone SAMSUNG GT-S3650 κλειδωμενο δυστυχως που ειχα παρει πακετο με αλλα κινητα. ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ HANDSFREE! Ειναι σε σχετικα καλη κατασταση με καλη μπαταρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ! ΔΟΘΗΚΑΝ 1 ΚΑΙ 2! ΜΕΝΕΙ ΤΟ SAMSUNG. Διαθεσιμο το SAMSUNG κομπλε με φορτιστη και handsfree και καλη μπαταρια. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από tigergreg 1
teledomenet Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 23 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.Χαριζεται λαπτοπ σε αθλια κατασταση μη λειτουργικο χωρις φορτιστη, μνημη και σκληρο. https://www.e-shop.gr/acer-aspire-4810tg-733g25mn-p-PER.906746 2.Κι ενας 2,5 δισκος SATA FUJITSU 250GB με 67% υγεια. 3.Smartphone SAMSUNG GT-S3650 κλειδωμενο δυστυχως που ειχα παρει πακετο με αλλα κινητα. ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ HANDSFREE! Ειναι σε σχετικα καλη κατασταση με καλη μπαταρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ! ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ 1 ΚΑΙ 2...... Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα, τα παρελαβα. 1
life is music Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Διαθεσιμο το SAMSUNG κομπλε με φορτιστη και handsfree και καλη μπαταρια. ενδιαφερομαι για το samsung αν υπαρχει ακομα
tigergreg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Εξακολουθει να ειναι διαθεσιμο το SAMSUNG....
haris_216 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας έφαγα μία φλασιά και μία φρίκη με το σενάριο να τα...κακαρώσω και να μου κατεβάζει καντήλια η σύζυγος όταν ανακαλύψει πόση δουλειά θα πρέπει να κάνει σε γκαράζ και αποθήκη για να τα καθαρίσει από αυτά που όλες οι γυναίκες θεωρούν άχρηστα Στα πλαίσια λοιπόν της προσπάθειάς μου να της αφήσω όσο λιγότερα γίνεται μπας και μου κάνει κάνα...κόλυβο, δίνω τρεις οθόνες που έχω να κάθονται. Είναι οι: TEAC S1902D (Δεν ανάβει καν το λεντάκι της. Ίσως να είναι easy fix, ίσως και όχι. Δεν το έψαξα ποτέ). Επίσης έχει και μία γρατζουνιά στη μέση περίπου της οθόνης (φωτό) ACER AL1717 (Λειτουργική. Μάλιστα τεσταρίστηκε σήμερα και όλα ήταν οκ. Βέβαια το τεστ δεν διήρκησε ώρες και άρα δεν ξέρω αν μετά από πχ 3-4 ώρες κάνει τίποτα κουλά). ΔΟΘΗΚΕ georgios65 DELL E178FPv (Έχει θέμα. Αναμμένη δεν δείχνει τίποτε. Αν τη σβήσεις από το κουμπί και την ανάψεις, για 1-2 δευτερόλεπτα δείχνει το desktop, αν και με μειωμένη φωτεινότητα, και μετά ξανασβήνει. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί, καλώς να ορίσει). ΔΟΘΗΚΕ @sotos 1 Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω (διατήρηση της συζυγικής ισορροπίας σε ένα χ επίπεδο) θέλω να φύγουν άμεσα, αφού τώρα είναι μες τη μέση. Αν λοιπόν κάποιος τις θέλει (μία δύο ή όλες) θα πρέπει να περάσει σχετικά γρήγορα (μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο) καθώς μετά θα πάνε να συναντήσουν αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από ιούς και καραντίνες (aka παλιατζήδες). Για την τάξη, πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για τα ρέστα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από haris_216 4
sotos 1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, haris_216 είπε Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας έφαγα μία φλασιά και μία φρίκη με το σενάριο να τα...κακαρώσω και να μου κατεβάζει καντήλια η σύζυγος όταν ανακαλύψει πόση δουλειά θα πρέπει να κάνει σε γκαράζ και αποθήκη για να τα καθαρίσει από αυτά που όλες οι γυναίκες θεωρούν άχρηστα Στα πλαίσια λοιπόν της προσπάθειάς μου να της αφήσω όσο λιγότερα γίνεται μπας και μου κάνει κάνα...κόλυβο, δίνω τρεις οθόνες που έχω να κάθονται. Είναι οι: TEAC S1902D (Δεν ανάβει καν το λεντάκι της. Ίσως να είναι easy fix, ίσως και όχι. Δεν το έψαξα ποτέ) ACER AL1717 (Λειτουργική. Μάλιστα τεσταρίστηκε σήμερα και όλα ήταν οκ. Βέβαια το τεστ δεν διήρκησε ώρες και άρα δεν ξέρω αν μετά από πχ 3-4 ώρες κάνει τίποτα κουλά). DELL E178FPv (Έχει θέμα. Αναμμένη δεν δείχνει τίποτε. Αν τη σβήσεις από το κουμπί και την ανάψεις, για 1-2 δευτερόλεπτα δείχνει το desktop, αν και με μειωμένη φωτεινότητα, και μετά ξανασβήνει. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί, καλώς να ορίσει). Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω (διατήρηση της συζυγικής ισορροπίας σε ένα χ επίπεδο) θέλω να φύγουν άμεσα, αφού τώρα είναι μες τη μέση. Αν λοιπόν κάποιος τις θέλει (μία δύο ή όλες) θα πρέπει να περάσει σχετικά γρήγορα (μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο) καθώς μετά θα πάνε να συναντήσουν αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από ιούς και καραντίνες (aka παλιατζήδες). Για την τάξη, πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για τα ρέστα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη Μπορώ να περάσω άμεσα για το Dell στέλνω και pm
haris_216 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Μπορώ να περάσω άμεσα για το Dell στέλνω και pm Έχεις πμ
georgios65 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, haris_216 είπε Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας έφαγα μία φλασιά και μία φρίκη με το σενάριο να τα...κακαρώσω και να μου κατεβάζει καντήλια η σύζυγος όταν ανακαλύψει πόση δουλειά θα πρέπει να κάνει σε γκαράζ και αποθήκη για να τα καθαρίσει από αυτά που όλες οι γυναίκες θεωρούν άχρηστα Στα πλαίσια λοιπόν της προσπάθειάς μου να της αφήσω όσο λιγότερα γίνεται μπας και μου κάνει κάνα...κόλυβο, δίνω τρεις οθόνες που έχω να κάθονται. Είναι οι: TEAC S1902D (Δεν ανάβει καν το λεντάκι της. Ίσως να είναι easy fix, ίσως και όχι. Δεν το έψαξα ποτέ) ACER AL1717 (Λειτουργική. Μάλιστα τεσταρίστηκε σήμερα και όλα ήταν οκ. Βέβαια το τεστ δεν διήρκησε ώρες και άρα δεν ξέρω αν μετά από πχ 3-4 ώρες κάνει τίποτα κουλά). DELL E178FPv (Έχει θέμα. Αναμμένη δεν δείχνει τίποτε. Αν τη σβήσεις από το κουμπί και την ανάψεις, για 1-2 δευτερόλεπτα δείχνει το desktop, αν και με μειωμένη φωτεινότητα, και μετά ξανασβήνει. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί, καλώς να ορίσει). Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω (διατήρηση της συζυγικής ισορροπίας σε ένα χ επίπεδο) θέλω να φύγουν άμεσα, αφού τώρα είναι μες τη μέση. Αν λοιπόν κάποιος τις θέλει (μία δύο ή όλες) θα πρέπει να περάσει σχετικά γρήγορα (μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο) καθώς μετά θα πάνε να συναντήσουν αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από ιούς και καραντίνες (aka παλιατζήδες). Για την τάξη, πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για τα ρέστα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ACER AL1717. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από georgios65
haris_216 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ACER AL1717. Εὐχαριστῶ. Έχεις πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις