Crybal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Θα με ενδιεφεραν καποια απο αυτα.Τα περνω και ξαναδινω οτι περισσεψει (τα περισσοτερα δηλαδη) Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Crybal
Kostas.karras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Πμ 1
tigergreg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Αν τα παρει ο Κωστας η ο Τασος θα ηθελα να ριξω μια ματια στα δυο "μικρα" στην μεση και στο μπλε τοσιμπα. 1
Kostas.karras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αν τα παρει ο Κωστας η ο Τασος θα ηθελα να ριξω μια ματια στα δυο "μικρα" στην μεση και στο μπλε τοσιμπα. Κι εγώ για ένα θέλω να ρίξω μια ματιά. Περιμένω απάντηση
thanoslez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα και εγώ ένα οποίο να είναι για πειράματα ανά τα πάρει κάποιος όλα μαζί και θέλει να μου δώσει ένα 1 ώρα πριν, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Η ο Κώστας η ο Τάσος ευχαριστώ πολύ... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από thanoslez
johnnys4u Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 13/3/2020 στις 9:40 ΠΜ, geokontol είπε Καλημέρα ! Χαρίζονται σε όποιον τα έχει ανάγκη : α) καρότσι inglesina quad με φθορές αλλά πλήρως λειτουργικό ( το καρότσι κ το κάθισμα θέλουν πλύσιμο ) μαζί κ ο ποδοσακος σε θήκη ( καθαρός ) β) αβγό -καθισματάκι αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση με φυσιολογικές φθορές μάρκας hauck ΠΡΟΣΟΧΗ : είναι για όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη ·πρώτα κράτηση από εδώ κ μετά με προσωπικό μήνυμα τα υπολοιπα . ·παραλαβή μόνο από Αμπελοκήπους - Αθήνα ( λογικά με το όχημα σας ) - δεν αποστέλλω τπτ λόγο όγκου . ·θα προηγηθεί κ προτιμηθεί οποίος πάρει κ τα δυο μαζί . ευχαριστώ για το χρόνο σας Ευχαριστώ θερμά τον @geokontol για την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση!! Παρέλαβα σήμερα!
georgeDC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Τα laptop δόθηκαν. 2
life is music Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) καλήμερα σε ολους χαρίζω αυτην εδώ την ψήκτρα arctic alpine 11gt στο κουτί της αχρησιμοποίητη ...να τονίσω οτι κανει μονο για intel επεξεργαστες .....Οποιος μενει αθηνα και την θελει έρχεται και την παίρνει !!!!! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από life is music 5
Crybal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, georgeDC είπε Καλημέρα. Χαρίζονται 10 προπολεμικά laptop (γενιά xp ίσως και παλαιότερα) χωρίς τις ram και τους δίσκους τους. Η χάρτινη κούτα δεν περιλαμβάνεται. Άγνωστη λειτουργικότητα, κάποια νομίζω λειτουργούν απλά είναι παλιά. Παραλαβή από τον χώρο μου, Αθήνα κέντρο. Ευχαριστώ πολύ για τα λαπτοπ.Τελικά μπορεσα σχετικα ευκολα με την μηχανή. @tigergregκαι @Kostas.karrasθα περιμένετε λίγο να τσεκάρω τι/ποιο θα χρειαστω και θα σας ενημερωσω με πμ 3
ntemis21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, life is music είπε καλήμερα σε ολους χαρίζω αυτην εδώ την ψήκτρα arctic alpine 11gt στο κουτί της αχρησιμοποίητη ...να τονίσω οτι κανει μονο για intel επεξεργαστες .....Οποιος μενει αθηνα και την θελει έρχεται και την παίρνει !!!!! εχεις πμ
S0f0s Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, life is music είπε καλήμερα σε ολους χαρίζω αυτην εδώ την ψήκτρα arctic alpine 11gt στο κουτί της αχρησιμοποίητη ...να τονίσω οτι κανει μονο για intel επεξεργαστες .....Οποιος μενει αθηνα και την θελει έρχεται και την παίρνει !!!!! έστειλα PM, την θέλω για ένα συστημα 775
geokontol Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2020 στις 1:37 ΜΜ, johnnys4u είπε Ενδιαφέρομαι και για τα 2 ! στέλνω πμ Ευχαριστώ. Δόθηκαν κ τα δυο στον johnnys4u Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από geokontol
petaw-se-oneiro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω μια θήκη σαν αυτή αλλά όλη μαύρη. Την παρήγγειλα λάθος και δεν κάνει για το δικό μου. Εγώ εχω το note 6 pro και αυτή είναι για το 6pro σκέτο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ποσταρει. Μόνο παραλαβή από κέντρο (Αθήνα) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από petaw-se-oneiro 2
thanoslez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Αν περισσέψει τίποτα θα ήθελα και εγώ ένα λαπτοπ για πειράματα σας έχω στείλει και πμ
tigergreg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1.Χαριζεται λαπτοπ σε αθλια κατασταση μη λειτουργικο χωρις φορτιστη, μνημη και σκληρο. https://www.e-shop.gr/acer-aspire-4810tg-733g25mn-p-PER.906746 2.Κι ενας 2,5 δισκος SATA FUJITSU 250GB με 67% υγεια. 3.Smartphone SAMSUNG GT-S3650 κλειδωμενο δυστυχως που ειχα παρει πακετο με αλλα κινητα. ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ HANDSFREE! Ειναι σε σχετικα καλη κατασταση με καλη μπαταρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε καπακι ΠΜ! ΔΟΘΗΚΑΝ 1 ΚΑΙ 2! ΜΕΝΕΙ ΤΟ SAMSUNG. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από tigergreg 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις