Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον καθρέπτη ενημέρωσα με φωτογραφία το σχετικό post εδώ, πως ήταν πριν τον ξηλώσω.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/677986-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-3/?do=findComment&comment=57752204

Τώρα έχω έναν HP Officejet Pro 8620 με πρόβλημα.  Δεν αναγνωρίζει την κεφαλή.

Έγιναν κάποιες προσπάθειες καθαρισμού επαφών κλπ σύμφωνα με κάποια βίντεο στο YT αλλά τζίφος - πάει λοιπόν στον κάδο.  ΔΕΝ έχει μελάνια τα οποία υπάρχουν αλλά ο ιδιοκτήτης ζητάει ένα συμβολικό ποσό για να τα δώσει.

Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή αφού στείλετε PM.

• Like 2
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilissss456 είπε

Καλημερα παιδες χαριζω τον παρακατω μικτη χωρις καλωδια και χωρις να γνωριζω αν ειναι λειτουργικός  παραλαβη απο τον χωρο μου Γλυκα Νερα Αττικης

20200307_095432.jpg

20200307_095437.jpg

ενδιαφερομαι στελνω πμ

ακυρο απο εμενα 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δίνετε πολυμηχάνημα Hp officejet pro 6950 στο οποίο έχει χαλάσει ο αυτόματος τροφοδότης και δεν έχει μελάνια. Επίσης δίνω και μια τηλεόραση philips crt 27' με το τηλεκοντρολ. Παραλαβή απο Άλιμο. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Darkito είπε

καλησπερα σας ειναι ακομα διαθεσιμο;

στελνω και πμ ευχαριστω

κρατημένη Παραλαμβανεις όποτε σε βολεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ξυλινο μονό κρεβάτι με συρτάρι  και δυο στρώματα

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική του τύπου του κρεβατιου ...... Δεν είναι ακριβώς το ίδιο .

Παραλαβή από το χώρο μου (Αργυρούπολη) λόγω μεγέθους. Επίσης μπορει να παραδοθεί οπουδήποτε στην περιοχή των Αθηνών (απλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έρθετε στο χώρο μου να με βοηθήσετε στο φόρτωμα και να με κεράσετε μια κρύα μπύρα μετά το πέρας της μεταφοράς :D :D  )

κρεβατι .jpg

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 9
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vasilissss456 είπε

(ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ )   Καλημερα παιδες χαριζω τον παρακατω μικτη χωρις καλωδια και χωρις να γνωριζω αν ειναι λειτουργικός  παραλαβη απο τον χωρο μου Γλυκα Νερα Αττικης

20200307_095432.jpg

20200307_095437.jpg

Εαν  καποιος  δεν  παρει  την  κονσολα  την  χρειαζομαι  εγω σε οτι κατασταση  και  εαν  ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική του τύπου του κρεβατιου ...... Δεν είναι ακριβώς το ίδιο .

Παραλαβή από το χώρο μου (Αργυρούπολη) λόγω μεγέθους. Επίσης μπορει να παραδοθεί οπουδήποτε στην περιοχή των Αθηνών (απλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έρθετε στο χώρο μου να με βοηθήσετε στο φόρτωμα και να με κεράσετε μια κρύα μπύρα μετά το πέρας της μεταφοράς :D :D  )

κρεβατι .jpg

Γεια σας ειναι ακομα διαθεσιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/3/2020 στις 4:10 ΜΜ, nik0laus είπε

κρεβατι .jpg

Αποσύρω το ενδιαφέρον! 

Επεξ/σία από RobinHood1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, nik0laus είπε

κρεβατι .jpg

Καλημερα. double kudos και Μπραβο σου που δινεις αυτο το κρεβατι. Παλι καλα που εχουν μεινει ακομα ανθρωποι...

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζεται παλιό Zertifikat Deutsch neu B1(2009). Είναι αυτό με τα 15 Modelltests. Δεν είναι καθόλου σημειωμένο, με λίγο ταλαιπωρημένο εξώφυλλο.

Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 12:05 ΠΜ, papars είπε

Καθρέφτη θέλει κάποιος;  υπάρχουν 3 καθρέφτες με φυμέ τζάμι και μπιζουτέ τελείωμα. Και οι 3 είναι κολλημένοι σε ξύλινες τάβλες. 

Διαστάσεις ο ένας είναι 105*195 σε ξύλο 105*212

Και οι 2 είναι 60*195 σε ξύλο 60*212

Ήταν τρίπτυχο με κορνίζα λευκή. Είναι βαρύ φορτίο, 4 πατώματα πάνω.

Στείλτε pm. 

mirror on the wall.jpg

Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή αφού στείλετε PM.

Ενδιαφέρομαι, πμ

Δημοσ.
Στις 5/3/2020 στις 12:25 ΜΜ, gpolic είπε

Χαρίζονται 2 καναπέδες ΔΙΘΕΣΙΟΙ

Στη φωτο φαίνεται μονο ο ένας.  Ειναι 2 ιδιοι.

Ειναι σκεπασμένοι με ναύλον και βρίσκονται σε αποθήκη στο Μαρουσι, εδω και κάποια χρονια

Θα τους δίναμε στο "μαστορα" που περνάει κάθε Κυριακή πρωι, αλλά λεω μήπως κάποιος εδω τους χρειάζεται.

Παραλαβή απο την αποθήκη πολυκατοικίας στο Μαρούσι.  Είναι σε ενα στενό δρομάκι, παρακαλώ οχι ανατρεπόμενα τριαξονικα !   :-)

ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ !!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/3/2020 στις 8:14 ΜΜ, blackhill66 είπε

Χαριζω Panasonic KX-TG1711 Μαύρο πατανε ολα τα πληκτρα εκτος των on-off το χειρουργησα αλλα δεν τα καταφερα ,κομπλε με βαση πριζα κτλ, οποιος το θελει ερχεται πειραια και το παιρνει ,Δεν στελνω,ευχαριστω

xlarge_panasonic-kx-tg1711.jpg

Μόλις παρέλαβα, ευχαριστώ και πάλι. Χάρηκα για την γνωριμία !

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Magnum είπε

Μόλις παρέλαβα, ευχαριστώ και πάλι. Χάρηκα για την γνωριμία !

και εγω χαρηκα νασαι καλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...