paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε καλύτερα Αθηνα, βάλε τώρα να τρέχω για αποστολή Παιδιά Αθηνα μετρο Ευαγγελισμός, Ζωγράφου, Καισαριανή, Παγκράτι, Βύρωνα, σταση μετρο Εθνική Αμυνα Εάν Τυχόν στραβώσει Κάτι με τον παραπάνω με ενδιαφέρει κ εμένα...
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, sotos 1 είπε Απίστευτα άμεση παραλαβή ευχαριστώ πολύ ΟΤΕ Τv είναι πλήρες, παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά, χώρις σειρά προτεραιότητας Ενδιαφέρομαι. Μπορώ να έλθω αύριο? 1
Konstantin77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) paylidis είσαι επιλαχών 😁 ποστάρω για λόγους πληρότητας: Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Konstantin77 3
jethro84 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, mourgolukos είπε αυτή με τις 3 κεραίες Καλησπέρα, Αυτή σου κάνει; Φωτό από κάτω: Παραλαβή από Π.Φάληρο κι αύριο αν μπορείς! Spoiler 2
mourgolukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, jethro84 είπε Καλησπέρα, Αυτή σου κάνει; Φωτό από κάτω: Παραλαβή από Π.Φάληρο κι αύριο αν μπορείς! Απόκρυψη περιεχομένων Στέλνω πμ 1
alexcrx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε paylidis είσαι επιλαχών 😁 ποστάρω για λόγους πληρότητας: στον επομενο επιλαχων παρακαλω..... και παλι ευχαριστω.......
Hommer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δίνω αυτό το headset. Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο. Λειτουργεί κανονικότατα, το μικρόφωνο ίσως να μην είναι τόσο καλά, κάποιες φορές έκανε κόλπα, τώρα που τα ξαναδοκίμασα λειτουργούσε κανονικά. Επίσης έχει φύγει η επένδυση στα μαξιλαράκια, όμως τα μαξιλαράκια αυτά καθ' αυτά είναι μια χαρά. Προτεραιότητα σε άτομα από Πάτρα (και σε δεύτερη φάση τα στέλνω παντού με δικά σας έξοδα ) ΤΕΛΟΣ. Τα ακουστικά πήγαν στον nikosf1 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από Hommer φωτογραφίες 1
krami Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Hommer είπε Δίνω αυτό το headset. Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο. Λειτουργεί κανονικότατα, το μικρόφωνο ίσως να μην είναι τόσο καλά, κάποιες φορές έκανε κόλπα, τώρα που τα ξαναδοκίμασα λειτουργούσε κανονικά. Επίσης έχει φύγει η επένδυση στα μαξιλαράκια, όμως τα μαξιλαράκια αυτά καθ' αυτά είναι μια χαρά. Προτεραιότητα σε άτομα από Πάτρα (και σε δεύτερη φάση τα στέλνω παντού με δικά σας έξοδα ) Με ενδιαφέρουν αν τα στειλεις με δικά μου έξοδα
life is music Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 καλησπέρα σε όλους δίνω και αυτον τον δίσκο γιατι το λαπτοπ δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου ....Οσες προσπάθειες και αν εκανα δεν βρήκα άκρη ....Τι αργη διαμόρφωση του είχα κάνει παλιότερα τι διαγνωστικά του είχα τρέξει άλλα μπα τπτ ...Τώρα εχει μουλαρώσει ενω μου ανάβει το λαμπάκι και παει να τον διαβάσει το λαπτοπ δεν μουν τον εμφανίζει σαν αφαιρούμενο δίσκο και μετα σταματάει το λαππακι να ανάβει οποιος τον θελει ερχεται και τον παίρνει !!!! 2
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, life is music είπε καλησπέρα σε όλους δίνω και αυτον τον δίσκο γιατι το λαπτοπ δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου ....Οσες προσπάθειες και αν εκανα δεν βρήκα άκρη ....Τι αργη διαμόρφωση του είχα κάνει παλιότερα τι διαγνωστικά του είχα τρέξει άλλα μπα τπτ ...Τώρα εχει μουλαρώσει ενω μου ανάβει το λαμπάκι και παει να τον διαβάσει το λαπτοπ δεν μουν τον εμφανίζει σαν αφαιρούμενο δίσκο και μετα σταματάει το λαππακι να ανάβει οποιος τον θελει ερχεται και τον παίρνει !!!! με ενδιαφερει
life is music Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 χαρίζω και αυτους εδω τους ανταπτορες 1
johnnys4u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μηχανή Ποπ Κορν Είχα καιρό να την χρησιμοποιήσω και την τελευταία φορά ξεκίνησε και έκανε θόρυβο ο ανεμιστήρας αλλά άναβε κανονικά η αντίσταση. Μετά μάλλον κάηκε κάτι και τώρα δεν ανάβει. Το καπάκι λείπει γιατί είχε σπάσει πριν καιρό. Παραδίδεται μόνο σε όποιον έρθει να την παραλάβει από ΗΣΑΠ Μαρούσι. Πρωινή ώρα μέχρι της 9:30 και απογευματινή μετά της 7. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από johnnys4u 2
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, sotos 1 είπε Απίστευτα άμεση παραλαβή ευχαριστώ πολύ ΟΤΕ Τv είναι πλήρες, παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά, χώρις σειρά προτεραιότητας Άκυρο από μένα (δεν είναι σαν αυτόν που έχω). 1
Konstantin77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, paylidis είπε Εάν Τυχόν στραβώσει Κάτι με τον παραπάνω με ενδιαφέρει κ εμένα... περιμένω τον paylidis ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται να μπει στη λίστα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Konstantin77
tsiv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε περιμένω ή όποις άλλος ενδιαφέρεται να μπει στη λίστα. Στέλνω πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις