Locke_John Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 5:23 ΜΜ, Invander7 είπε Δικά σου τα παπούτσια! Για μένα αρκεί που είχες απλά ποστάρει εδώ άσχετα αν δεν τα πήραν, συν ότι είσαι και Ολυμπιακός😛 Τα παρέλαβα φίλε και μου κάνουν ταμάμ Και πάλι ευχαριστω! (Αν και μεγαλούτσικος(31) ποτέ δεν είναι αργά πιστεύω για ένα ζευγάρι all star) 2
CaptainGR10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Μου εφερε φιλος εναν παλιο εκτυπωτη ΗΡ που δουλευει αλλα δεν κανει καλη επαφη το βυσμα της τροφοδοσιας. Μαλλον θα παει ανακυκλωση. Εαν υπαρξει ενδιαφερον θα γινει παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Γνωρίζεις μοντέλο αδερφέ;
Invander7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Locke_John είπε Τα παρέλαβα φίλε και μου κάνουν ταμάμ Και πάλι ευχαριστω! (Αν και μεγαλούτσικος(31) ποτέ δεν είναι αργά πιστεύω για ένα ζευγάρι all star) Να είσαι καλά φίλε, πολύ χαίρομαι! Ένα απ τα καλά που έχουν αυτά τα παπούτσια είναι ότι πάνε με τα περισσότερα στυλ και είναι για όλες τις ηλικίες!😉
panosfl22 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 12:25 ΠΜ, tigergreg είπε Χαριζεται Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831 Nova DS831IMH σε καλη κατασταση με το τηλεχειριστηριο του αλλα δεν βρισκω το τροφοδοτικο του που ειναι 12βολτ 3,3Α. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!! 1
tigergreg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, CaptainGR10 είπε Γνωρίζεις μοντέλο αδερφέ; Θα το δω αυριο εως το μεσημερι. 1
mpitzi91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, serdakis είπε Thulogur ευχαριστω. Παρελαβα τις 2 μνημες --------------------------- Παρεδωσα και στον Kostas.karras 1 κουτι PC και τις 2 μητρικες,να τα μοιραστουν με τον mpitzi91 Παρέλαβα και εγώ και ευχαριστώ πολυ! @Kostas.karras και @serdakis Στις 2/10/2018 στις 10:19 ΠΜ, Vagosman είπε Χαρίζεται Saitek Cyborg Evo Force Πλήρες με το τροφοδοτικό του, λειτουργικό. Προσωπικά μου κρασάρει τους drivers σε Win10 X64 αλλα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Το μόνο πρόβλημα πλέον που κολλάνε λίγο τα μαλακά πλαστικά του πιθανά απο πολυμερισμό. Μου εχει συμβεί και με διάφορα κατα καιρούς, ποντίκια, usb hubs κτλ. Περα απο αυτό είναι αγρατζούνιστο. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο, στεναχωριέμαι που κάθεται οπότε θέλω να του δώσω επιπλέον ζωή. Περιοχή Ν. Φιλαδέλφεια, Άνω Πατήσια. Δεν υπάρχει κουτί. Παρέλαβα και ευχαριστώ παρα πολυ!
Kostas.karras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Να ευχαριστήσω και εγώ serdakis και tholgur, παρελαβα!! Κάνανε το γύρω της Αθήνας τα πράγματα, αλλά τελικά φτάσανε στα χέρια μου 😛 1
tanasen01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Να ευχαριστήσω θερμά τον @Invander7 για το φοβερό retro pc. Μόλις το παρέλαβα και θα έχετε σίγουρα updates γι αυτό το pc στο group https://www.insomnia.gr/clubs/40-retro-computers-amstradcommodoresinclair-και-retro-pc-building/ 1
Invander7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Να ευχαριστήσω θερμά τον @Invander7 για το φοβερό retro pc. Μόλις το παρέλαβα και θα έχετε σίγουρα updates γι αυτό το pc στο group https://www.insomnia.gr/clubs/40-retro-computers-amstradcommodoresinclair-και-retro-pc-building/ Να είσαι καλά, χαίρομαι που σου έδωσα ένα pc που έψαχνες καιρό. ευχαριστώ και εγώ για το ενδιαφέρον! 1
Fanistop Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ NICK THEO GAMER Καλησπέρα, βρήκα καποια πράγματα κυρίως για ανταλλακτικά αν υπάρχει ενδιαφέρον διαφορετικά θα πάνε για ανακύκλωση γιατι δεν έχω χώρο. εαν είναι δυνατόν να τα πάρει κάποιος όλα μαζι και αν δεν θέλει κάτι να το ξαναχαρίσει, δεν βρίσκομαι κοντά σε συγκοινονίες διαφορετικά δεν θα είχα πρόβλημα. Αυτά που έχουν επεξεργαστές πάνω, το μωβ και το κόκκινο 478 motherboard τελευταία φορα λειτουργόυσαν, η κάρτες γραφικών ειναι καμμένες HD4870 1GB DDR5 και 8800GTX 768MB DDR3 Στείλτε εδώ και μετά ΠΜ. Ευχαριστώ πολυ. Περιοχή Κορωπί Αττικής. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Fanistop 3
odystam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα με ενδιέφεραν οι κάρτες γραφικών και ίσως κάποια μητρική αλλά μένω Βύρωνα...αν υπάρχει περίπτωση να τα παρει ολα κάποιος που είναι σχετικά κοντά σε μένα και μπορεί να τα ξαναμοιρασει καλώς. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από odystam 1
NICK THEO GAMER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ενδιαφέρομαι για όλα και μπορω Κορωπί
krami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις Monday, October 01, 2018 στις 12:11 ΜΜ, greekbusters είπε Καλησπέρα δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό θέμα η έπρεπε να το βάλω σε αγγελία για χάρισμα . Μου είχε φέρει ένας φίλος από Κύπρο 3 πακέτα golden Virginia κίτρινο αλλά επειδή η γεύση τους δεν είναι 100% ίδια δεν τα θέλω και από το να τα πετάξω αν τα θέλει κάποιος να του τα δώσω μου λέει. Είναι η μεγάλη συσκευασία . Μόνο όμως περιστέρι, άγιο Αντώνιο μετά από συνεννόηση Edit κρατημένα Να ευχαριστησω και δημοσια τον φιλο greekbusters για τους golden virginia! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από krami 1 1
Tantalord Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Αν υπαρχει μητρικη για AMD Semptron, με ενδιαφερει. Θα προτεινα τα πραγματα αν δινονται σε πολλους ενδιαφερομενουν αν ειναι πολλά.... Εχω δωσει πολλά αν καιρους και έτσι τουλαχιστον προτιμω να λειτουργω γιατι είναι ποιο δίκαιο για ολους. Οποιος το έχει αναγκη σαν προτεραιότητα είναι ποιο σοφό. Ευχαριστώ😉
dukepapass Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ειναι ακριβός πανω απο το κινητό και προλαβαίνουν καθε φορα τα περισσότερα......θα επρεπε να μπει ενας κανόνας αν κάποιος πχ.εχει παρει κατι να μην μπορει νσ παρει ξανα αμεσα αλλα μετα απο μια εβδομαδα ισως και δυο ισως......αλλα εχει καθιερωθεί ο καθενας να τα δινει οπως θελει και σε όποιον θελει εφόσον ειναι δικα του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις