georgios65 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, life is music είπε καλησπερα σε ολους .Χαριζω ενα πληκτρολογιο , ενα φανακι κουτιου της aerocool και ενα mousepad της turbo x που το εχω στο κουτι του απο τοτε που το πηρα και δεν το δουλεψα .Οποιος ενδιαφερεται και μενει αθηνα μου στελνει μηνυμα !!!!!!!!! Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό πληκτρολόγιο. Σᾶς ἔχω στείλει καί προσωπικό μήνυμα. Εὐχαριστῶ.
life is music Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό πληκτρολόγιο. Σᾶς ἔχω στείλει καί προσωπικό μήνυμα. Εὐχαριστῶ. το ειδα κυριε και σας απάντησα
Ntouris3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 20/2/2020 στις 11:36 ΜΜ, KaRLoSSaLoNiKa είπε Χαριζεται επισης και ενα νετμπουκ το οποιο απετυχε η επισκευη του βυσματος τροφοδοσιας Θεσσαλονικη μονο Αποσύρω το ενδιαφέρον, τελικά δεν θα μου φανεί χρήσιμο!
ExTaCy1337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω αυτα για δωσιμο. Εχω γραψει μεσα στο imgur descriptions, οτι αλλο στειλτε μου. Απο Θεσσαλονικη. https://imgur.com/a/TyveIFT Τα εχω βαλει και σε αλλο φορουμ. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από ExTaCy1337 3
teledomenet Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, life is music είπε καλησπερα σε ολους .Χαριζω ενα πληκτρολογιο , ενα φανακι κουτιου της aerocool και ενα mousepad της turbo x που το εχω στο κουτι του απο τοτε που το πηρα και δεν το δουλεψα .Οποιος ενδιαφερεται και μενει αθηνα μου στελνει μηνυμα !!!!!!!!! Ενδιαφέρον για το φανακι.
teledomenet Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Χαριζονται τα παρακατω: 1. ΝτΑρτανιαν στολη σωματοφυλακα, ειναι για 2 χρονων σωματοφυλακα. 2. Στολη καουμποι, Νο2. 3. Στολη σπαιντερμαν, Νο small. ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αθηνα - Πετρουπολη ΕΝΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ - ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ & ΜΕΤΑ ΠΜ 7
mples Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, life is music είπε καλησπερα σε ολους .Χαριζω ενα πληκτρολογιο , ενα φανακι κουτιου της aerocool και ενα mousepad της turbo x που το εχω στο κουτι του απο τοτε που το πηρα και δεν το δουλεψα .Οποιος ενδιαφερεται και μενει αθηνα μου στελνει μηνυμα !!!!!!!!! Με ενδιαφερει το πληκτρολογιο
kwstas_pap Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, panostom είπε Ηχειακια Esperanza Νέα Σμύρνη Π.μ. για επικοινωνία Παραλήφθησαν Ευχαριστώ θερμά τον @panostom
life is music Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, teledomenet είπε Ενδιαφέρον για το φανακι. Οκ ελάτε να το πάρετε !!
Kostas.karras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, life is music είπε Οκ ελάτε να το πάρετε !! Μολών λαβέ 😋 1
sotos 1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Gigabyte GA-P35-DQ6 ξεκινάει ανεμιστήρες αλλά δεν μπορεί να ποστάρει, κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις, οπτικά κάποιος κάφρος έχει βάλει κατσαβίδι για να βγάλει την ψύκτρα από το cpu και έχει κάνει τη ζημιά που φαίνεται στη φωτό Παραλαβη από Καλλιθέα άμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας οποίος έρθει πρώτος κάνει την παραλαβή Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από sotos 1 3
teledomenet Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Gigabyte GA-P35-DQ6 ξεκινάει ανεμιστήρες αλλά δεν μπορεί να ποστάρει, κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις, οπτικά κάποιος κάφρος έχει βάλει κατσαβίδι για να βγάλει την ψύκτρα από το cpu και έχει κάνει τη ζημιά που φαίνεται στη φωτό Παραλαβη από Καλλιθέα άμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας οποίος έρθει πρώτος κάνει την παραλαβή Καλησπερα εχω στελει πμ, εχω ακριβως την ιδια μη λειτουργικη που πηρα απο τον Κωστα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από teledomenet 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα, εχω αυτα για δωσιμο. Εχω γραψει μεσα στο imgur descriptions, οτι αλλο στειλτε μου. Απο Θεσσαλονικη. https://imgur.com/a/TyveIFT Τα εχω βαλει και σε αλλο φορουμ. ακομα ενα ωραιο νταλαβερι σευχαριστω για τις pci!! εφυγε και το νετμπουκ .... 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε ακομα ενα ωραιο νταλαβερι σευχαριστω για τις pci!! εφυγε και το νετμπουκ .... Παρέλαβα το netbook και έδωσα κάποια από τα πράγματα θα σβήσω τις φωτογραφίες να ξέρετε τι έχει μείνει
sotos 1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 12 σκληροί δίσκοι σε διάφορες χωρητικότητες, είναι όλοι ide και μερικοί δεν έχουν 100% υγεία, παραλάβει άμεσα δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ποιος έρθει πρώτος παραλαμβάνει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις