vasilissss456 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, barbariangr είπε καλησπέρα, αν δεν έχει δοθεί θα το ήθελα. σε ευχαριστώ. καλημερα φιλε περιμενω εναν που μου εστειλε σε μήνυμα 1
teledomenet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 12:05 ΜΜ, geioannou είπε χαριζεται η παρακατω TV με πιθανόν προβλημα τροφοδοτικου. οποιος την θελει η για ανταλακτικα η για προσπαθεια επισκευης ας στειλει πμ. το μοντελο ειναι LG 32LK450 περιοχη, ηλιουπολη Αθηνας Παρελαβα την Τν σημερα το πρωι, σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Χαριζονται οι παρακατω μνημες Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα προσωπικο μυνημα . Θα απαντησω αυριο σε τυχον ενδιαφερον. Δοθηκαν στον @MessengerOfGood που ποστερε πρωτος Γιάννη ευχαριστώ πολύ.
ExTaCy1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, RobinHood1 είπε Καλημέρα ενδιαφέρομαι για το Turbo-X Strike 10 έχω ενα ακόμα turbo x που ίσως ταιριάζουν τα flex! 7 ώρες πριν, pantelikas είπε Καλημέρα θα ήθελα ένα floppy κι ένα πληκτρολόγιο παλιό. Αν θέλεις να συνεχίσω εγώ την μοιρασιά δεν μ ενοχλεί. Στέλνω πμ 5 ώρες πριν, esem είπε Με ενδιαφέρουν τα f&u και turbo-x tablets Παιδια μετα το ποστ μου εστειλε μηνυμα ο @KaRLoSSaLoNiKa θα τα παραλαβει ολα αυτος σημερα, οποτε και θα κανονισει τι θα παρετε απο αυτα που δεν χρειαζεται! 😜
gregdel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή τελευταία άρχισα να παρακολουθώ το νήμα, το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο (έκανα και την 1η δωρεά εγω!! ) , ήθελα να κάνω μια παράκληση προς όσους δωρίζουν αντικείμενα, χωρίς να τα κάνουν αποστολή. Ας βάζουν πρώτα πόλη και περιοχή και μετά τα υπόλοιπα. Ειδικά για όσους είμαστε εκτός Αθηνών είναι κρίμα να διαβάζουμε 10δες μηνύματα για πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να παραλάβουμε. Ευχαριστώ 13
Μάριος τσαπαλιαρης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Παρελαβα και εγω οτι περισσεψε απο τον @drkar απο τα πραγματα που εδωσε ο @AccountSaver Πηρα ενα καλωδιο , ενα ζευγαρι ακουστικα ενα dvd rom και εκανα τραμπα ενα πληκτρολογιο ιδιο απλα το δικο μου ητανε ζωγραφισμενο 😛 , τα υπολοιπα τα ξανα χαριζω. @mourgolukos θα σου δωσω το xbox one και οτι αλλο θελεις μιας και με εχεις εξυπηρετησει στο παρελθον. Προτιμω και εγω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον και να τα κανονισει γιατι στο τελος μου μενουν ενα σωρο πραγματα και λυπαμε να πεταω χαχα. Απλα θα βγαλω φωτο τι υπαρχει για να ξερετε. 1 dvd player 5 πληκτρολογια & 5 ποντικια παλιο βυσμα(εκανα τραμπα ενα a4tech με ενα ιδιο αλλα βανδαλισμενο με μαρκαδορο απο την αδερφη μου δεν φαινεται στην φωτο ειναι παλι με το παλιο βυσμα 😛 ) μια οθονη απο ενα κινητο δεν ξερω Tablet F&U ETB9544 σπασμενη οθονη δε μου δουλεψε Turbo-X Strike 10 tablet λειπουν ολα τα κουμπια δεν δειχνει να δουλευει Ρουτερ Thomson TG782 Εκτυπωετης Epson SX100 Μια καρτα γραφικων παλια μονο vga nvidia 3 floppy drivers και 2 cd rom και διαφορα καλωδια. Καλησπερα ενδιαφερομαι
ExTaCy1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μολις εδωσα ολα τα πραγματα απο εδω Στον @KaRLoSSaLoNiKa , οποιος θελει κατι απο εκει παιδια οτι δεν θελει να κρατησει το παιδι. Ευχαριστω.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε Μολις εδωσα ολα τα πραγματα απο εδω Στον @KaRLoSSaLoNiKa , οποιος θελει κατι απο εκει παιδια οτι δεν θελει να κρατησει το παιδι. Ευχαριστω. παρελαβα και ευχαριστω κρατησα dvd ρουτερ 3 ποντικια καρτα γραφικων και 2 πληκτρολογια και χαριζω τα υπολοιπα μετα το σκ θα τα πεταξω αν δεν παρει καποιος την κουτα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από KaRLoSSaLoNiKa
georgios65 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε παρελαβα και ευχαριστω κρατησα dvd ρουτερ 3 ποντικια καρτα γραφικων και 2 πληκτρολογια και χαριζω τα υπολοιπα μετα το σκ θα τα πεταξω αν δεν παρει καποιος την κουτα. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά πληκτρολόγια ,τά ποντίκια καί τά cd-rom, ἐφόσον μποροῦν νά ἀποσταλοῦν, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από georgios65
georgeps21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 10:36 ΠΜ, vasilissss456 είπε (ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕΛΟΣ ) Καλημερα χαριζεται del precision 490 workstation λειτουργικο χωρις RAM και cpu παραλαβη απο τον χωρο μου Γλυκα Νερα αττικης. να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον Βασίλη για τα πραγματάκια που μου έδωσε! Χάρηκα φίλε. 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζεται επισης και ενα νετμπουκ το οποιο απετυχε η επισκευη του βυσματος τροφοδοσιας Θεσσαλονικη μονο Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από KaRLoSSaLoNiKa 1
roybatty Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Χαρίζεται κάρτα γραφικών AGP Radeon 9200 128MB της εταιρίας HIS http://www.hisdigital.com/us/product2-238.shtml Παραλαβή Θεσσαλονίκη κεντρικά. 1
rayven18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 18 minutes ago, KaRLoSSaLoNiKa said: Χαριζεται επισης και ενα νετμπουκ το οποιο απετυχε η επισκευη του βυσματος τροφοδοσιας Θεσσαλονικη μονο Θα με ενδιέφερε
zchrisz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 2:41 ΜΜ, zchrisz είπε Καλησπέρα, Χαρίζεται το παρακάτω κουτί υπολογιστή. Μένω Αγρίνιο , αν το θέλει κάποιος απο την πόλη μου έχει καλώς αλλιώς μπορώ να το στείλω με έξοδα παραλήπτη... Το κουτί θα φύγει για KaRLoSSaLoNiKa. Ευχαριστώ...
panostom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Ηχειακια Esperanza Νέα Σμύρνη Π.μ. για επικοινωνία 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις