smarnel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Χαρίζεται IBM Thinkpad R40, Pentium M 1,9 GhZ, 512MB RAM, 40GB HD, Windows XP Pro, ATI Radeon 7500M, Intel Pro 100 Lan. η μπαταρία δουλεύει αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. θα δοθεί με Win XP Pro SP3 Eng Genuine. Παραλαβή από Αθήνα-Νερατζιώτισσα. 6 1
Masamune Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, smarnel said: Χαρίζεται IBM Thinkpad R40, Pentium M 1,9 GhZ, 512MB RAM, 40GB HD, Windows XP Pro, ATI Radeon 7500M, Intel Pro 100 Lan. η μπαταρία δουλεύει αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. θα δοθεί με Win XP Pro SP3 Eng Genuine. Παραλαβή από Αθήνα-Νερατζιώτισσα. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
Μάριος τσαπαλιαρης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, smarnel είπε Χαρίζεται IBM Thinkpad R40, Pentium M 1,9 GhZ, 512MB RAM, 40GB HD, Windows XP Pro, ATI Radeon 7500M, Intel Pro 100 Lan. η μπαταρία δουλεύει αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. θα δοθεί με Win XP Pro SP3 Eng Genuine. Παραλαβή από Αθήνα-Νερατζιώτισσα. Καλησπερα ενδιέφερομαι
polog40 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, smarnel είπε Χαρίζεται IBM Thinkpad R40, Pentium M 1,9 GhZ, 512MB RAM, 40GB HD, Windows XP Pro, ATI Radeon 7500M, Intel Pro 100 Lan. η μπαταρία δουλεύει αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. θα δοθεί με Win XP Pro SP3 Eng Genuine. Παραλαβή από Αθήνα-Νερατζιώτισσα. Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από polog40
smarnel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 έχω ήδη 3 πμ για το IBM,αν δεν το πάρει κάποιος από τους 3,θα ενημερώσω σχετικά παιδιά.
Mr^Robot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, smarnel είπε Χαρίζεται IBM Thinkpad R40, Pentium M 1,9 GhZ, 512MB RAM, 40GB HD, Windows XP Pro, ATI Radeon 7500M, Intel Pro 100 Lan. η μπαταρία δουλεύει αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. θα δοθεί με Win XP Pro SP3 Eng Genuine. Παραλαβή από Αθήνα-Νερατζιώτισσα. Ενδιαφέρει και εμένα . Στέλνω πμ.
Dimi99 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Χαριζονται οι παρακατω μνημες Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα προσωπικο μυνημα . Θα απαντησω αυριο σε τυχον ενδιαφερον. Καλησπέρα με ενδιαφέρουν οι ραμ
georgios65 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, smarnel είπε Χαρίζεται IBM Thinkpad R40, Pentium M 1,9 GhZ, 512MB RAM, 40GB HD, Windows XP Pro, ATI Radeon 7500M, Intel Pro 100 Lan. η μπαταρία δουλεύει αλλά δεν ξέρω πόσο κρατάει. θα δοθεί με Win XP Pro SP3 Eng Genuine. Παραλαβή από Αθήνα-Νερατζιώτισσα. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό IBM Thinkpad R40. Εὐχαριστῶ.
smarnel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό IBM Thinkpad R40. Εὐχαριστῶ. παιδιά,όχι άλλα πμ για το Thinkpad! αν δεν δοθεί σε έναν από τους φίλους που έστειλαν ήδη πμ,θα ενημερώσω εδώ. ευχαριστώ και καλό βράδυ! 1
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Χαριζονται οι παρακατω μνημες Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα προσωπικο μυνημα . Θα απαντησω αυριο σε τυχον ενδιαφερον. Ενδιαφέρομαι και στέλνω πμ. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από MessengerOfGood
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Μάριος τσαπαλιαρης είπε Καλησπερα ενδιέφερομαι Εχεις pm.
ExTaCy1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Παρελαβα και εγω οτι περισσεψε απο τον @drkar απο τα πραγματα που εδωσε ο @AccountSaver Πηρα ενα καλωδιο , ενα ζευγαρι ακουστικα ενα dvd rom και εκανα τραμπα ενα πληκτρολογιο ιδιο απλα το δικο μου ητανε ζωγραφισμενο 😛 , τα υπολοιπα τα ξανα χαριζω. @mourgolukos θα σου δωσω το xbox one και οτι αλλο θελεις μιας και με εχεις εξυπηρετησει στο παρελθον. Προτιμω και εγω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον και να τα κανονισει γιατι στο τελος μου μενουν ενα σωρο πραγματα και λυπαμε να πεταω χαχα. Απλα θα βγαλω φωτο τι υπαρχει για να ξερετε. 1 dvd player 5 πληκτρολογια & 5 ποντικια παλιο βυσμα(εκανα τραμπα ενα a4tech με ενα ιδιο αλλα βανδαλισμενο με μαρκαδορο απο την αδερφη μου δεν φαινεται στην φωτο ειναι παλι με το παλιο βυσμα 😛 ) μια οθονη απο ενα κινητο δεν ξερω Tablet F&U ETB9544 σπασμενη οθονη δε μου δουλεψε Turbo-X Strike 10 tablet λειπουν ολα τα κουμπια δεν δειχνει να δουλευει Ρουτερ Thomson TG782 Εκτυπωετης Epson SX100 Μια καρτα γραφικων παλια μονο vga nvidia 3 floppy drivers και 2 cd rom και διαφορα καλωδια. 1
RobinHood1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Παρελαβα και εγω οτι περισσεψε απο τον @drkar απο τα πραγματα που εδωσε ο @AccountSaver Πηρα ενα καλωδιο , ενα ζευγαρι ακουστικα ενα dvd rom και εκανα τραμπα ενα πληκτρολογιο ιδιο απλα το δικο μου ητανε ζωγραφισμενο 😛 , τα υπολοιπα τα ξανα χαριζω. @mourgolukos θα σου δωσω το xbox one και οτι αλλο θελεις μιας και με εχεις εξυπηρετησει στο παρελθον. Προτιμω και εγω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον και να τα κανονισει γιατι στο τελος μου μενουν ενα σωρο πραγματα και λυπαμε να πεταω χαχα. Απλα θα βγαλω φωτο τι υπαρχει για να ξερετε. 1 dvd player 5 πληκτρολογια & 5 ποντικια παλιο βυσμα(εκανα τραμπα ενα a4tech με ενα ιδιο αλλα βανδαλισμενο με μαρκαδορο απο την αδερφη μου δεν φαινεται στην φωτο ειναι παλι με το παλιο βυσμα 😛 ) μια οθονη απο ενα κινητο δεν ξερω Tablet F&U ETB9544 σπασμενη οθονη δε μου δουλεψε Turbo-X Strike 10 tablet λειπουν ολα τα κουμπια δεν δειχνει να δουλευει Ρουτερ Thomson TG782 Εκτυπωετης Epson SX100 Μια καρτα γραφικων παλια μονο vga nvidia 3 floppy drivers και 2 cd rom και διαφορα καλωδια. Καλημέρα ενδιαφέρομαι για το Turbo-X Strike 10 έχω ενα ακόμα turbo x που ίσως ταιριάζουν τα flex!
pantelikas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Παρελαβα και εγω οτι περισσεψε απο τον @drkar απο τα πραγματα που εδωσε ο @AccountSaver Πηρα ενα καλωδιο , ενα ζευγαρι ακουστικα ενα dvd rom και εκανα τραμπα ενα πληκτρολογιο ιδιο απλα το δικο μου ητανε ζωγραφισμενο 😛 , τα υπολοιπα τα ξανα χαριζω. @mourgolukos θα σου δωσω το xbox one και οτι αλλο θελεις μιας και με εχεις εξυπηρετησει στο παρελθον. Προτιμω και εγω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον και να τα κανονισει γιατι στο τελος μου μενουν ενα σωρο πραγματα και λυπαμε να πεταω χαχα. Απλα θα βγαλω φωτο τι υπαρχει για να ξερετε. 1 dvd player 5 πληκτρολογια & 5 ποντικια παλιο βυσμα(εκανα τραμπα ενα a4tech με ενα ιδιο αλλα βανδαλισμενο με μαρκαδορο απο την αδερφη μου δεν φαινεται στην φωτο ειναι παλι με το παλιο βυσμα 😛 ) μια οθονη απο ενα κινητο δεν ξερω Tablet F&U ETB9544 σπασμενη οθονη δε μου δουλεψε Turbo-X Strike 10 tablet λειπουν ολα τα κουμπια δεν δειχνει να δουλευει Ρουτερ Thomson TG782 Εκτυπωετης Epson SX100 Μια καρτα γραφικων παλια μονο vga nvidia 3 floppy drivers και 2 cd rom και διαφορα καλωδια Καλημέρα θα ήθελα ένα floppy κι ένα πληκτρολόγιο παλιό. Αν θέλεις να συνεχίσω εγώ την μοιρασιά δεν μ ενοχλεί. Στέλνω πμ
esem Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Παρελαβα και εγω οτι περισσεψε απο τον @drkar απο τα πραγματα που εδωσε ο @AccountSaver Πηρα ενα καλωδιο , ενα ζευγαρι ακουστικα ενα dvd rom και εκανα τραμπα ενα πληκτρολογιο ιδιο απλα το δικο μου ητανε ζωγραφισμενο 😛 , τα υπολοιπα τα ξανα χαριζω. @mourgolukos θα σου δωσω το xbox one και οτι αλλο θελεις μιας και με εχεις εξυπηρετησει στο παρελθον. Προτιμω και εγω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον και να τα κανονισει γιατι στο τελος μου μενουν ενα σωρο πραγματα και λυπαμε να πεταω χαχα. Απλα θα βγαλω φωτο τι υπαρχει για να ξερετε. 1 dvd player 5 πληκτρολογια & 5 ποντικια παλιο βυσμα(εκανα τραμπα ενα a4tech με ενα ιδιο αλλα βανδαλισμενο με μαρκαδορο απο την αδερφη μου δεν φαινεται στην φωτο ειναι παλι με το παλιο βυσμα 😛 ) μια οθονη απο ενα κινητο δεν ξερω Tablet F&U ETB9544 σπασμενη οθονη δε μου δουλεψε Turbo-X Strike 10 tablet λειπουν ολα τα κουμπια δεν δειχνει να δουλευει Ρουτερ Thomson TG782 Εκτυπωετης Epson SX100 Μια καρτα γραφικων παλια μονο vga nvidia 3 floppy drivers και 2 cd rom και διαφορα καλωδια. Με ενδιαφέρουν τα f&u και turbo-x tablets
Προτεινόμενες αναρτήσεις