geioannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) χαριζεται η παρακατω TV με πιθανόν προβλημα τροφοδοτικου. οποιος την θελει η για ανταλακτικα η για προσπαθεια επισκευης ας στειλει πμ. το μοντελο ειναι LG 32LK450 περιοχη, ηλιουπολη Αθηνας Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από geioannou 2
teledomenet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, geioannou είπε χαριζεται η παρακατω TV με πιθανόν προβλημα τροφοδοτικου. οποιος την θελει η για ανταλακτικα η για προσπαθεια επισκευης ας στειλει πμ. το μοντελο ειναι LG 32LK450 Με ενδιαφερει αλλα δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι.
panosfl22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, geioannou είπε χαριζεται η παρακατω TV με πιθανόν προβλημα τροφοδοτικου. οποιος την θελει η για ανταλακτικα η για προσπαθεια επισκευης ας στειλει πμ. το μοντελο ειναι LG 32LK450 Και εγώ εκδηλωνω ενδιαφέρον αν δεν ταιριάξει με teledomenet...
Redfield Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vasilissss456 είπε Καλημερα χαριζεται del precision 490 workstation λειτουργικο χωρις RAM και cpu παραλαβη απο τον χωρο μου Γλυκα Νερα αττικης. Καλησπέρα, εκδηλώνω και εγώ ενδιαφέρον.
Kostas.karras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, geioannou είπε χαριζεται η παρακατω TV με πιθανόν προβλημα τροφοδοτικου. οποιος την θελει η για ανταλακτικα η για προσπαθεια επισκευης ας στειλει πμ. το μοντελο ειναι LG 32LK450 περιοχη, ηλιουπολη Αθηνας Να εκδηλωσω και εγώ ενδιαφέρον, υπάρχει η ίδια tv με πρόβλημα στην άλλη πλακέτα, η τροφοδοσία είναι εντάξει.
zchrisz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, Χαρίζεται το παρακάτω κουτί υπολογιστή. Μένω Αγρίνιο , αν το θέλει κάποιος απο την πόλη μου έχει καλώς αλλιώς μπορώ να το στείλω με έξοδα παραλήπτη... 2
360city Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 να ευχαριστήσω τον φίλο @insomnia86 για το κατσαβιδακι. Βρέθηκε η βλάβη αλλα τωρα παμε για να βρουμε ανταλακτικό!
barbariangr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, vasilissss456 είπε Καλημερα χαριζεται del precision 490 workstation λειτουργικο χωρις RAM και cpu παραλαβη απο τον χωρο μου Γλυκα Νερα αττικης. καλησπέρα, αν δεν έχει δοθεί θα το ήθελα. σε ευχαριστώ.
RobinHood1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, geioannou είπε χαριζεται η παρακατω TV με πιθανόν προβλημα τροφοδοτικου. οποιος την θελει η για ανταλακτικα η για προσπαθεια επισκευης ας στειλει πμ. το μοντελο ειναι LG 32LK450 περιοχη, ηλιουπολη Αθηνας Καλησπέρα εκδηλωνω και εγω ενδιαφέρον! 4 ώρες πριν, geioannou είπε Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από RobinHood1
pantelikas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, pantelikas είπε Ασύρματο σταθερό τηλέφωνο panasonic kx-tcd505grgv χωρίς τροφοδοτικό από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης 22 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε pm Δώθηκε σήμερα το πρωί, καλό σκάλισμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται οι παρακατω μνημες Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα post εδω και μετα προσωπικο μυνημα . Θα απαντησω αυριο σε τυχον ενδιαφερον. Δοθηκαν στον @MessengerOfGood που ποστερε πρωτος Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano Δοθηκαν 2
GeorgeR1_700 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, pantelikas είπε Δώθηκε σήμερα το πρωί, καλό σκάλισμα Ευχαριστώ πολύ τον @pantelikas. Πολύ συνεννοήσιμος, και πάνω απ όλα ευγενέστατος. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας ευχαριστώ και πάλι 🙂
life is music Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πληκτρολόγιο από αυτά τα παλιά αν θυμάμαι καλά με το κυκλάκι που έχει για υποδοχή μπορεί να είναι και με usb,δεν ξέρω επίσης ένα φανακι από κουτί της aerocool 120mm μια θήκη βιβλίο για redmi 6 και μια θήκη για 7αρι τάμπλετ σαν φάκελος στείλτε μου τα μηνυματα σας. Σωτήρης από περιστερι και κάνω συναλλαγή μονο με άτομα από Αθήνα ! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από life is music 2
Doubt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 17/2/2020 στις 9:00 ΜΜ, jonkyr είπε Σόρι παίδες, μόλις είδα τις απαντήσεις σας. Όχι, το πορτάκι δεν γράφει τίποτα. Για την ακρίβεια, δεν είναι καν πορτάκι... Ένα συρταράκι είναι, με στρογγυλή υποδοχή για την ανάλογη μπαταρία. Σκέψου το σαν άγκιστρο, το πλαστικό μέρος είναι ελάχιστο και δεν μπαίνει κανένα αυτοκόλλητο πάνω του. Έχεις πμ. Όπως τα είπατε, ας παραλάβεις εσύ και αν δεν σου κάνει, πασάρεις αργότερα στον Messenger ή σε όποιον άλλον. Ευχαριστώ πολύ για τα τηλεκοντρόλ και τη διευκόλυνση στην παραλαβή.
drkar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, AccountSaver είπε Όλα έφυγαν στον Drkar! Σε συνεννοήση μαζί του για ότι δεν θέλει και θα ξανά χαρίσει (όσο να'ναι 3 κούτες κάτι θα βρεθεί) Να ευχαριστήσω και εδώ τον Πέτρο για τα πράγματα, ευγενικός και άψογος όπως πάντα!!! Κράτησα κάποια πράγματα και θα τα ελέγξω με την πρώτη ευκαιρία. Οι υπόλοιπες κούτες δώθηκαν ήδη στον Τάσο ExTaCy1337 που είχε δηλώσει ενδιαφέρουν 2ος και πολύ ευγενικά συνεννοήθηκε άμεσα και παρέλαβε, οπότε οποιαδήποτε συνεννόηση πλέον με αυτόν. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από drkar 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις