Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, jonkyr είπε Το κομοδίνο παραδόθηκε ήδη στον @Locke_John. Όσον αφορά στα τηλεκοντρόλ @MessengerOfGood και @Doubt (κατά σειρά "εμφάνισης"). Το ένα είναι 100000% για τηλεόραση (την θυμάμαι κιόλας), o κωδικός είναι RC19335019/01. Tο άλλο ίιιιισως είναι από άλλου είδους συσκευή. Αν αναγνωρίζει κανείς τι είναι ας το ρίξει εδώ. H μπαταρία που παίρνει δεν είναι κλασική, αλλά μικρή στρογγυλή CR2025. Η φωτό των τηλεκοντρόλ σε σπόιλερ: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όσον αφορά το πλακέ (δεξιά) βλέπω έχει επιλογές για TV, DVD, Aux. Δεν γράφει κάπου μοντέλο;; μέσα στο πορτάκι του ίσως;; Εμένα για μια τηλεόραση με ενδιαφέρει ως εφεδρικό, αλλά η συσκευή είναι επαρχία και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να έρθω να το πάρω και να μη μου κάνει τελικά. Αν τα θέλει και τα 2 ο Messenger ας τα πάρει.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Darkito1 είπε χαριζετε μια ραμ 1gb ddr2 και ο επεξεργαστης E7500 ισως εχω και τη μαμα ψυχτρα λειτουργικα pm
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Doubt είπε Αν περισσεύει ένα τηλεκοντρόλ θα το ήθελα. Επειδή και εγώ για εφεδρικό το σκέφτηκα αλλά μόνο αν δεν το θέλει άλλος φυσικά, δεν εξεφρασα ενδιαφέρον απλά είπα αν υπάρχουν κωδικοί. Δεν θα ήθελα να πάρω κάτι που ίσως να μη μου κάνει κιόλας τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι άμεσα. Νομίζω να τα πάρεις εσύ, δες ποιο σου κάνει με την ησυχία σου και εν καιρώ ξαναχάρισε όποιο δεν σου κάνει... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από MessengerOfGood 2
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Επειδή και εγώ για εφεδρικό το σκέφτηκα αλλά μόνο αν δεν το θέλει άλλος φυσικά, δεν εξεφρασα ενδιαφέρον απλά είπα αν υπάρχουν κωδικοί. Δεν θα ήθελα να πάρω κάτι που ίσως να μη μου κάνει κιόλας τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι άμεσα. Νομίζω να τα πάρεις εσύ, δες ποιο σου κάνει με την ησυχία σου και εν καιρώ ξαναχάρισε όποιο δεν σου κάνει... OK Θα στείλω π.μ. στον jonkyr. Ευχαριστώ
AccountSaver Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Όροι : Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν. (ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΌ ΌΛΑ!) Όχι , αποστολές. Παραλαβή μόνο κοντά στο χώρο μου ,μόνο απογευματινές ώρες μετά της 17:00 Χρειάζεται αυτοκίνητο μεταφοράς για να παραλάβει κάποιος Το τονίζω, για να μη υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ότι εντός της εβδομάδας όποιος προλάβει να τα πάρει ,και μιλάμε ΌΛΑ μαζί , όχι κομμάτια "θέλω μόνο αυτό θέλω μόνο εκείνο" ,κάποιος που να τα θέλει όλα μαζί και αν τύχει να θελήσει κάποιο άλλο μέλος να πάρει και αυτό κάτι , να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Καθότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αστείο! Κουτί γεμάτο με PS/2 πληκτρολόγια (4-5) , CD/DVD ROM, IDE Floppy , Μια μητρική (775) άγνωστη κατάσταση , PS/2 ποντίκια παλιά με μπίλια(4-5) Μερικά τάμπλετ,σπασμένα , και λειτουργικά με σπασμένη οθόνη , λάπτοπ πλαστικά, μητρικές κάρτες από λάπτοπ , AGP κάρτες γραφικών με άγνωστη λειτουργία, πληκτρόλογια ολόκληρα και μη ολοκληρωμένα από λάπτοπ ΧΒΟΧ ONE πλαστικά ,σκέτο casing, καλώδια ήχου AUX-IN - OUT ΚΤΛ. ένα ρούτερ TG585 αν θυμάμαι καλά ,και κάποια ακουστικά με 3.5"jack Όλα μαζί είναι 3 κούτες Να αναλύσω λίγο περαιτέρω, είναι διάφορα ανταλλακτικά που έχω μαζέψει ή έχουν μείνει από διάφορες επισκευές στην άκρη κτλ. επειδή είναι πολλά, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να θυμάμαι για όλα τι και πως, είναι ανά τα χρόνια διάφορα. 2
drkar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Όροι : Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν. (ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΌ ΌΛΑ!) Όχι , αποστολές. Παραλαβή μόνο κοντά στο χώρο μου ,μόνο απογευματινές ώρες μετά της 17:00 Χρειάζεται αυτοκίνητο μεταφοράς για να παραλάβει κάποιος Το τονίζω, για να μη υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ότι εντός της εβδομάδας όποιος προλάβει να τα πάρει ,και μιλάμε ΌΛΑ μαζί , όχι κομμάτια "θέλω μόνο αυτό θέλω μόνο εκείνο" ,κάποιος που να τα θέλει όλα μαζί και αν τύχει να θελήσει κάποιο άλλο μέλος να πάρει και αυτό κάτι , να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Καθότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αστείο! Κουτί γεμάτο με PS/2 πληκτρολόγια (4-5) , CD/DVD ROM, IDE Floppy , Μια μητρική (775) άγνωστη κατάσταση , PS/2 ποντίκια παλιά με μπίλια(4-5) Μερικά τάμπλετ,σπασμένα , και λειτουργικά με σπασμένη οθόνη , λάπτοπ πλαστικά, μητρικές κάρτες από λάπτοπ , AGP κάρτες γραφικών με άγνωστη λειτουργία, πληκτρόλογια ολόκληρα και μη ολοκληρωμένα από λάπτοπ ΧΒΟΧ ONE πλαστικά ,σκέτο casing, καλώδια ήχου AUX-IN - OUT ΚΤΛ. ένα ρούτερ TG585 αν θυμάμαι καλά ,και κάποια ακουστικά με 3.5"jack Όλα μαζί είναι 3 κούτες Να αναλύσω λίγο περαιτέρω, είναι διάφορα ανταλλακτικά που έχω μαζέψει ή έχουν μείνει από διάφορες επισκευές στην άκρη κτλ. επειδή είναι πολλά, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να θυμάμαι για όλα τι και πως, είναι ανά τα χρόνια διάφορα. Πετρο με ενδιαφερουν καποια και οτι μεινει το ξαναβαζω εδω!
AccountSaver Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, drkar είπε Πετρο με ενδιαφερουν καποια και οτι μεινει το ξαναβαζω εδω! Μιλάμε σε ΡΜ. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Όροι : Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν. (ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΌ ΌΛΑ!) Όχι , αποστολές. Παραλαβή μόνο κοντά στο χώρο μου ,μόνο απογευματινές ώρες μετά της 17:00 Χρειάζεται αυτοκίνητο μεταφοράς για να παραλάβει κάποιος Το τονίζω, για να μη υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ότι εντός της εβδομάδας όποιος προλάβει να τα πάρει ,και μιλάμε ΌΛΑ μαζί , όχι κομμάτια "θέλω μόνο αυτό θέλω μόνο εκείνο" ,κάποιος που να τα θέλει όλα μαζί και αν τύχει να θελήσει κάποιο άλλο μέλος να πάρει και αυτό κάτι , να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Καθότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αστείο! Κουτί γεμάτο με PS/2 πληκτρολόγια (4-5) , CD/DVD ROM, IDE Floppy , Μια μητρική (775) άγνωστη κατάσταση , PS/2 ποντίκια παλιά με μπίλια(4-5) Μερικά τάμπλετ,σπασμένα , και λειτουργικά με σπασμένη οθόνη , λάπτοπ πλαστικά, μητρικές κάρτες από λάπτοπ , AGP κάρτες γραφικών με άγνωστη λειτουργία, πληκτρόλογια ολόκληρα και μη ολοκληρωμένα από λάπτοπ ΧΒΟΧ ONE πλαστικά ,σκέτο casing, καλώδια ήχου AUX-IN - OUT ΚΤΛ. ένα ρούτερ TG585 αν θυμάμαι καλά ,και κάποια ακουστικά με 3.5"jack Όλα μαζί είναι 3 κούτες Να αναλύσω λίγο περαιτέρω, είναι διάφορα ανταλλακτικά που έχω μαζέψει ή έχουν μείνει από διάφορες επισκευές στην άκρη κτλ. επειδή είναι πολλά, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να θυμάμαι για όλα τι και πως, είναι ανά τα χρόνια διάφορα. Ενδιαφερομαι.Μπορω να ερθω να τα παρω ολα αδερφε σημερα.
AccountSaver Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, ExTaCy1337 είπε Θα τα πάρει ο @drkar μιλήσαμε ήδη , σε περίπτωση που δεν θελήσει κάτι θα τα ξανά βάλει εδώ, αν είναι θα είσαι σε επικοινωνία μαζί του ,για ότι χρειαστείς. Ίσως επόμενες μέρες να βάλω και άλλα καθότι καθαρίζω την αποθήκη μου. 2
ExTaCy1337 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, AccountSaver είπε Θα τα πάρει ο @drkar μιλήσαμε ήδη , σε περίπτωση που δεν θελήσει κάτι θα τα ξανά βάλει εδώ, αν είναι θα είσαι σε επικοινωνία μαζί του ,για ότι χρειαστείς. Ίσως επόμενες μέρες να βάλω και άλλα καθότι καθαρίζω την αποθήκη μου. Ολα καλα επαιζα ενα game δεν ειδα την απαντηση του φιλου οσο διαβαζα το ποστ χεχε 1
tigergreg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, AccountSaver είπε καθότι καθαρίζω την αποθήκη μου Κι εγω αυτην την ματαιοδοξια ξεκινησα και δεν ειδα διαφορα μετα απο μια βδομαδα..... Βρηκα και 3 μπουζι απο MGB μοντελο 1971 που πουλησα το 1982 παραγγελια απο αγγλια που στοιχιζαν 500 δρχ το ενα!
mourgolukos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Όροι : Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν. (ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΌ ΌΛΑ!) Όχι , αποστολές. Παραλαβή μόνο κοντά στο χώρο μου ,μόνο απογευματινές ώρες μετά της 17:00 Χρειάζεται αυτοκίνητο μεταφοράς για να παραλάβει κάποιος Το τονίζω, για να μη υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ότι εντός της εβδομάδας όποιος προλάβει να τα πάρει ,και μιλάμε ΌΛΑ μαζί , όχι κομμάτια "θέλω μόνο αυτό θέλω μόνο εκείνο" ,κάποιος που να τα θέλει όλα μαζί και αν τύχει να θελήσει κάποιο άλλο μέλος να πάρει και αυτό κάτι , να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Καθότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αστείο! Κουτί γεμάτο με PS/2 πληκτρολόγια (4-5) , CD/DVD ROM, IDE Floppy , Μια μητρική (775) άγνωστη κατάσταση , PS/2 ποντίκια παλιά με μπίλια(4-5) Μερικά τάμπλετ,σπασμένα , και λειτουργικά με σπασμένη οθόνη , λάπτοπ πλαστικά, μητρικές κάρτες από λάπτοπ , AGP κάρτες γραφικών με άγνωστη λειτουργία, πληκτρόλογια ολόκληρα και μη ολοκληρωμένα από λάπτοπ ΧΒΟΧ ONE πλαστικά ,σκέτο casing, καλώδια ήχου AUX-IN - OUT ΚΤΛ. ένα ρούτερ TG585 αν θυμάμαι καλά ,και κάποια ακουστικά με 3.5"jack Όλα μαζί είναι 3 κούτες Να αναλύσω λίγο περαιτέρω, είναι διάφορα ανταλλακτικά που έχω μαζέψει ή έχουν μείνει από διάφορες επισκευές στην άκρη κτλ. επειδή είναι πολλά, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να θυμάμαι για όλα τι και πως, είναι ανά τα χρόνια διάφορα. Με ενδιαφέρουν τα πλαστικά το one Τώρα είδα το δεύτερο μήνυμα, θα αναμένω το μήνυμα του Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από mourgolukos
rayven18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εικονιζόμενα ηχεία. Δεν έχω το τροφοδοτικό τους πλέον, αλλά θέλουν 9V AC. Δουλεύαν κανονικά απλά λόγο του χαλασμένου τροφοδοτικού είχανε hum στα 50Hz. Απο Θεσσαλονίκη αυστηρά και μόνο για θέμα χρόνου, συνάντηση κοντά στο μέρος μου μετά απο pm Εαν δέν τα πάρει κάποιος μέχρι και αύριο, θα πάνε ανακύκλωση Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από rayven18
roybatty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, rayven18 είπε Χαρίζονται τα εικονιζόμενα ηχεία. Δεν έχω το τροφοδοτικό τους πλέον, αλλά θέλουν 9V AC. Δουλεύαν κανονικά απλά λόγο του χαλασμένου τροφοδοτικού είχανε hum στα 50Hz. Απο Θεσσαλονίκη αυστηρά και μόνο για θέμα χρόνου, συνάντηση κοντά στο μέρος μου μετά απο pm Εαν δέν τα πάρει κάποιος μέχρι και αύριο, θα πάνε ανακύκλωση Με ενδιαφέρουν.
BLISS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/2/2020 στις 11:57 ΠΜ, malakudi είπε - Δορυφορικός δέκτης Starsat SR-T14 Extreme με τροφοδοτικό και τηλεκοντρόλ, υποστηρίζει DVB-S2 και είναι HD. Λειτουργικός. - Δορυφορικός δέκτης VU+ Duo Enigma2, χωρίς τηλεκοντρόλ. Έχει το γνωστό γι' αυτούς τους δέκτες πρόβλημα με τους πυκνωτές.... Ευχαριστώ θερμά τον φίλο malakudi για τους δορυφορικούς δέκτες και κυρίως γιατί μπήκε στον κόπο να τους φέρει ο ίδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις