Crybal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Δυο handsfree NOKIA για παλια μοντελα αχρησιμοποιητα σε αγνωστη κατασταση καθοτι βρεθηκαν σε συρταρι κλεισμενα προ 10ετιας. ΝΟΚΙΑ HDS-3 NOKIA HDD-1 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. pm 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Παρελαβα και θελω να ευχαριστησω τον @Kostas.karras για την κουτα με τα καλωδια 2
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις 7/2/2020 στις 2:37 ΜΜ, *Kopanos* είπε Router Cellpipe 7130 Rg, 4 θυρες ethernet, wifi - Δοθηκε σε MessengerOfGood Ευχαριστώ για το ρούτερ και το ποντίκι (δυστυχώς δεν δούλεψε το laser του). Το ρουτερ και η θήκη που μου είχε δώσει ολοκαίνουρια και λειτουργικότατα. Νάσαι καλά φίλε μου.
Kostas.karras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 χαριζονται δυο θηκες καπνου Μια κολονια απομιμιση της joop 3 1
hoakin1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η εικονιζόμενη τσαντούλα πλάτης για DSLR. Μάρκα Case Logic, διαστάσεις 25Χ15Χ35, κατάσταση άριστη θα έλεγα. Μοναδική προυπόθεση όποιος την θέλει έρχεται Ζωγράφου να την πάρει. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ενδιαφερθούν περισσότεροι. Επικοινωνία παρακαλώ με π.μ. Ευχαριστώ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από hoakin1981 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, hoakin1981 είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη τσαντούλα πλάτης για DSLR. Μάρκα Case Logic, κατάσταση άριστη θα έλεγα. Μοναδική προυπόθεση όποιος την θέλει έρχεται Ζωγράφου να την πάρει. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ενδιαφερθούν περισσότεροι. Επικοινωνία παρακαλώ με π.μ. Ευχαριστώ Με ενδιαφερει αν υπαρχει δυνατοτητα συναντησης σε μετρο εκει κοντα σου. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από LLLEFTERIS
jethro84 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε δυο θηκες καπνου Καλησπέρα Κώστα! Στέλνω pm. 1
tsiv Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε χαριζονται Μια κολονια απομιμιση της joop Στέλνω πμ 1
rooney79 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 χαριζω 5 router απο forthnet τα πιο πολλα και τα πιο πολλα αχρησιμοποιητα με τα κουτια και τους φορτιστες (εχω Inalan εγω πλεον ) μονο Αθηνα και σε σταθμο απο Αγ Νικολα μεχρι Ομονοια θα με εξηπηρετουσε να τα δωσω ολα μαζι αλλα αν θελουν πολλοι ας τα μοιραστουνε !! 2
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ενδιαφέρεται κανείς για διπλές προσκλήσεις εισόδου στην HORECA? Είναι μέχρι σήμερα το απόγευμα..! ερχεστε ΒΠ την παίρνετε και πάτε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) αποσυρω Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Maricute
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Maricute είπε ενδιαφερομαι Στέλνεις PM για λεπτομέρειες, ως είθισται... 😊 38 λεπτά πριν, paylidis είπε Ενδιαφέρεται κανείς για διπλές προσκλήσεις εισόδου στην HORECA? Είναι μέχρι σήμερα το απόγευμα..! ερχεστε ΒΠ την παίρνετε και πάτε παραμενουν διαθεσιμές, εχω 3-4
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, rooney79 είπε χαριζω 5 router απο forthnet τα πιο πολλα και τα πιο πολλα αχρησιμοποιητα με τα κουτια και τους φορτιστες (εχω Inalan εγω πλεον ) μονο Αθηνα και σε σταθμο απο Αγ Νικολα μεχρι Ομονοια θα με εξηπηρετουσε να τα δωσω ολα μαζι αλλα αν θελουν πολλοι ας τα μοιραστουνε !! Τα παίρνω εγώ αν δεν ενδιαφερθεί άλλος. ΥΓ Για δώσε μερικές πληροφορίες για το inalan. Ποια είναι η εμπειρία σου? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από MessengerOfGood
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Οθονη ASUS VW222S 22'' TFT με πρόβλημα (?) https://www.e-shop.gr/asus-vw222s-22-tft-p-PER.169110 Δεν ξερω αν αξιζει ... Την ειχε η κορη μου σε υπολογιστη αλλα ενω ανοιγε ο υπολογιστης χρειαζοταν να τον κλεισει και να τον ανοιξει μερικες φρες για να δειξει η οθονη . Νομισα ότι κατι προβλημα εχει το hardware του υπολογιστη αλλα εβαλα μια δικια μου οθονη και δουλεψε οποτε με 90 ευρω πηρε καινουργια. Αν νομιζει καποιος ότι τον ενδιαφερει ας γραψει πρωτα εδώ και μετα προσωπικο μυνημα . Αυστηρα παραλαβη από Λυκοβρυση Αττικης . Αν δεν υπαρχει ενδιαφερον τελος της εβδομάδας παει για ανακυκλωση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις