*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Hynix ram 512mb 2rx16 (λειτουργικό) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2) Φορτιστής για λαπτοπ Sony Vaio (λειτουργικό) - Δόθηκε στον Tsiv 3) USB Vodafone mobile (λειτουργικό) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 4) Ασύρματο ποντίκι με τον δέκτη - Δοθηκε σε MessengerOfGood 5) Aποκωδικοποιητης (λειτουργικό) - Δόθηκε Kostas.karras 6) Θηκες για κινητά A5 2016 2 τεμάχια (διαθεσιμο) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 7) Γυναικείο ρολόι και πορτοφόλι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 8 ) Φορητό dvd player (λειτουργικό) - Δοθηκε σε Mendokusai 9) Θηκη για Samsung galaxy S6 - Δοθηκε σε MessengerOfGood 10) Θηκη για Samsung Note 5 Spoiler 11) Router Cellpipe 7130 Rg, 4 θυρες ethernet, wifi - Δοθηκε σε MessengerOfGood Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Παραλαβη από Κορυδαλλο, ΌΧΙ αποστολές ☺ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από *Kopanos*
360city Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή η γυναίκα άρχισε να μου πετάει πράγματα , καιρός για εκδίκηση! (αυτά τα λέμε μόνο εδώ!!!) λοιπόν έχουμε υλικό για διάβασμα, θα προτιμούσα χέρι-χέρι περιοχές Γαλάτσι - Σταθμό Α.Πατήσια - Ν.Χαλκηδόνα Δεν κρατώ προτεραιότητα , δεν κρατώ κακία. Πρώτα εκδήλωση εδώ αριθμό προτίμησης και μετα σε ΡΜ για να τα δω καλύτερα! 1. ΣΤ'ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 2. Έντεκα Λεπτά 3.ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 4
Locke_John Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 360city είπε Επειδή η γυναίκα άρχισε να μου πετάει πράγματα , καιρός για εκδίκηση! (αυτά τα λέμε μόνο εδώ!!!) λοιπόν έχουμε υλικό για διάβασμα, θα προτιμούσα χέρι-χέρι περιοχές Γαλάτσι - Σταθμό Α.Πατήσια - Ν.Χαλκηδόνα Δεν κρατώ προτεραιότητα , δεν κρατώ κακία. Πρώτα εκδήλωση εδώ αριθμό προτίμησης και μετα σε ΡΜ για να τα δω καλύτερα! 1. ΣΤ'ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 2. Έντεκα Λεπτά 3.ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Θα τα ήθελα,ακόμα και το πρώτο το τρομακτικό Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Locke_John
*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, 360city είπε Επειδή η γυναίκα άρχισε να μου πετάει πράγματα , καιρός για εκδίκηση! (αυτά τα λέμε μόνο εδώ!!!) λοιπόν έχουμε υλικό για διάβασμα, θα προτιμούσα χέρι-χέρι περιοχές Γαλάτσι - Σταθμό Α.Πατήσια - Ν.Χαλκηδόνα Δεν κρατώ προτεραιότητα , δεν κρατώ κακία. Πρώτα εκδήλωση εδώ αριθμό προτίμησης και μετα σε ΡΜ για να τα δω καλύτερα! 1. ΣΤ'ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 2. Έντεκα Λεπτά 3.ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Mε ενδιαφέρει το 2
limplixos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Χαρίζεται αυτή η τηλεόραση. Μάλλον είναι λειτουργική (αλλά δεν παίρνω και όρκο). Παραλαβή από Ν.Σμύρνη. 1
sintalkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 χαριζεται hp photo studio kit που περιεχει μεσα 1 348 και 25 φωτογραφικα χαρτια 3
Locke_John Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sintalkas είπε χαριζεται hp photo studio kit που περιεχει μεσα 1 348 και 25 φωτογραφικα χαρτια Pm , ενδιαφέρομαι Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Locke_John
teledomenet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Στις 6/2/2020 στις 4:59 ΜΜ, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω: 1. Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530F gmkgmk https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_prime-6708.php Λειτουργικο αλλα θελει αλλο σασι, εχει στραβωσει, δεν ξερω πως ετσι μου το εδωσαν. 2. Sony Ericsson Xperia X10 https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php Λειτουργικο αλλα δεν φορτιζει και χωρις μπαταρια, για ανταλλακτικα. 3. SAPPHIRE RADEON HD6750 2GB http://www.eshopcy.com.cy/sapphire-radeon-hd6750-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.510784 Μη λειτουργικη για ανταλλακτικα. ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αθηνα - Πετρουπολη ΕΝΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ - ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΠΜ Το 1 κρατημενο, 2 & 3 διαθεσιμα.
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Router Cellpipe 7130 Rg, 4 θυρες ethernet, wifi Σε περίπτωση που είναι για να πάει στην ανακύκλωση θα με ενδιέφερε.
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπενθυμίζω: χαρίζεται μια τηλεόραση 28αρα, παλιά (άρα κ βαριά), Telefunken. Δεν έχω τηλεκοντρόλ της κ χρειάζεται κ αποκωδικοποιητή. Αν δε βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος εδώ , έχει κάποιος να Μ προτείνει άλλο παρόμοιο topic ή φόρουμ όπου ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Locke_John
limplixos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Locke_John είπε Υπενθυμίζω: χαρίζεται μια τηλεόραση 28αρα, παλιά (άρα κ βαριά), Telefunken. Δεν έχω τηλεκοντρόλ της κ χρειάζεται κ αποκωδικοποιητή. Αν δε βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος εδώ , έχει κάποιος να Μ προτείνει άλλο παρόμοιο topic ή φόρουμ όπου ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος; Περιοχή σου? Αν μένεις Αθήνα σου προτείνω ανεπιφύλακτα να την δωρίσεις στην ομάδα ΡΕΤΟ (ψάξε στο Google, και δες και το άρθρο της καθημερινής , είναι πολύ αξιόλογη προσπάθεια). Και εγώ έχω βάλει μια τηλεόραση εδώ για χάρισμα αλλά επειδή μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς θα την πάω εκεί (έχουν κατάστημα και στην Καλλιθέα). Ίσως να υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν και να την πάρουν με ένα βανακι από το σπίτι σου αν δυσκολεύεσαι να πας από αυτούς, απλώς εγώ επειδή μένω Ν.Σμυρνη τους πάω ο ίδιος ότι δεν χρειάζομαι - και αφού βεβαιωθώ πως κανείς από το φόρουμ δεν ενδιαφερθεί. Δες το! 3
Gamebudymass Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 11:49 ΜΜ, Crybal είπε Ναι υπαρχει Α ωραία στείλε μου πως θες να στείλεις να γίνει!
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, limplixos είπε Περιοχή σου? Αν μένεις Αθήνα σου προτείνω ανεπιφύλακτα να την δωρίσεις στην ομάδα ΡΕΤΟ (ψάξε στο Google, και δες και το άρθρο της καθημερινής , είναι πολύ αξιόλογη προσπάθεια). Και εγώ έχω βάλει μια τηλεόραση εδώ για χάρισμα αλλά επειδή μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς θα την πάω εκεί (έχουν κατάστημα και στην Καλλιθέα). Ίσως να υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν και να την πάρουν με ένα βανακι από το σπίτι σου αν δυσκολεύεσαι να πας από αυτούς, απλώς εγώ επειδή μένω Ν.Σμυρνη τους πάω ο ίδιος ότι δεν χρειάζομαι - και αφού βεβαιωθώ πως κανείς από το φόρουμ δεν ενδιαφερθεί. Δες το! κέντρο Αθήνας μένω (Γκύζη). ΝΑι μάλλον στους PETO θα απευθυνθώ, μιας που καιρό τώρα την ανεβάζω προς χάρισμα αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον. ευχαριστώ για την υπενθύμιση. 1
barbariangr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2020 στις 9:42 ΜΜ, johnkou77 είπε Xαρίζονται τα κάτωθι πραγματα: 1.Eντεκα κασσετες ηχου καινουριες sony 60min και tdk 90min 2.Οκτώ δισκακια dvd+r tdk 3.Τεσσερις βιντεοκασσετες tdk 120min. 4.Oκτώ ή εννια λαμπες οικονομιας gu10 11w galux 5.Eπτά λαμπες mr11 20w 6,Γυρω στις 15λαμπες g6.35 12v 35w Περιοχη Μεσολογγι-Αιτωλικο-Αγρινιο και αποστολη μονον αν πραγματικα ενδιαφερεστε και με μεταφορικα δικα σας.Ευχαριστω. Καλησπέρα σας, να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο @johnkou77 για τα πράγματα. ήταν άκρως ευγενικός και συνεργάσιμος αλλα και πολύ εξυπηρετικός και σε κάποιο θέμα μου. σε ευχαριστώ θερμά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από barbariangr
tigergreg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυο handsfree NOKIA για παλια μοντελα αχρησιμοποιητα σε αγνωστη κατασταση καθοτι βρεθηκαν σε συρταρι κλεισμενα προ 10ετιας. ΝΟΚΙΑ HDS-3 NOKIA HDD-1 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΤΟ 1 ΔΟΘΗΚΕ.... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από tigergreg
Προτεινόμενες αναρτήσεις