MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Καλησπέρα.Χαρίζεται η κάτωθι yagi κεραία: https://www.tp-link.com/au/home-networking/antenna/tl-ant2406a/ Δέν νομίζω πως έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Περιοχή Αιγάλεω ή Αμπελόκηποι. Με ενδιαφερει πολύ γιατί χρειάζομαι μια directional. Νομίζω ότι έχω κεραια για το ρούτερ του @Magnum... 1
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Με ενδιαφερει πολύ γιατί χρειάζομαι μια directional. Νομίζω ότι έχω κεραια για το ρούτερ του @Magnum... Δέν έχω πρόβλημα να στη δώσω,αρκεί να εξυπηρετηθεί και ο @Magnum 1
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tenshi είπε Δέν έχω πρόβλημα να στη δώσω,αρκεί να εξυπηρετηθεί και ο @Magnum Σίγουρα έχω κεραία (ραβδάκι δηλ. παντοκατευθυντική - omnidirectional) με υποδοχή RP-SMA που έχει και η κατευθυντική που δίνεις. Αν κάνει η κατευθυντική για το router του Magnum, τότε κάνει και το ραβδάκι που έχω και πολύ ευχαρίστως να δώσω στον Magnum Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από MessengerOfGood 1 1
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Magnum είπε Με ενδιαφέρει γιατί η κεραία του router μου έχει σπάσει.... 28 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Με ενδιαφερει πολύ γιατί χρειάζομαι μια directional. Νομίζω ότι έχω κεραια για το ρούτερ του @Magnum... Λοιπόν,μετά απο νέα εξόρμηση στο dungeon πατάρι ,μάλλον θα καταφέρω να εξυπηρετήσω και τους δύο! Βρήκα 2 omni,οπότε αν το router του @Magnum έχει RP-SMA υποδοχή, θα μπορέσει να κάνει δουλειά . Οπότε ας μας απαντήσει, για να ξέρουμε πώς να κινηθούμε. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Tenshi 2
teledomenet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Tenshi είπε Λοιπόν,μετά απο νέα εξόρμηση στο dungeon πατάρι ,μάλλον θα καταφέρω να εξυπηρετήσω και τους δύο! Βρήκα 2 omni,οπότε αν το router του @Magnum έχει RP-SMA υποδοχή, θα μπορέσει να κάνει δουλειά . Οπότε ας μας απαντήσει, για να ξέρουμε πώς να κινηθούμε. Καλημέρα, θα ήθελα την μεγάλη αν μείνει διαθέσιμη για παραλαβή απο Αιγάλεω.
jethro84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Tenshi είπε Λοιπόν,μετά απο νέα εξόρμηση στο dungeon πατάρι ,μάλλον θα καταφέρω να εξυπηρετήσω και τους δύο! Βρήκα 2 omni,οπότε αν το router του @Magnum έχει RP-SMA υποδοχή, θα μπορέσει να κάνει δουλειά . Καλημέρα και καλό μήνα! Με ενδιαφέρει κι εμένα κάποια κεραία καθώς έχω ένα desktop που δέχεται κεραία για WiFi σύνδεση αλλά δεν ήταν ποτέ μέσα στο κουτί του motherboard... Παραλαβή από Αμπελόκηπους ή συνάντηση κοντά Π.Φάληρο-Ν.Σμύρνη. Ευχαριστώ 😎 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από jethro84
Magnum Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Tenshi είπε Λοιπόν,μετά απο νέα εξόρμηση στο dungeon πατάρι ,μάλλον θα καταφέρω να εξυπηρετήσω και τους δύο! Βρήκα 2 omni,οπότε αν το router του @Magnum έχει RP-SMA υποδοχή, θα μπορέσει να κάνει δουλειά . Οπότε ας μας απαντήσει, για να ξέρουμε πώς να κινηθούμε. Καλημέρα . Για το Router μου βολεύει καλύτερα η omni οπότε θα πάρω την μεγάλη. Έχω στείλει και π.μ.
jethro84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απ'ότι βλέπω έχω στείλει τρίτος κατά σειρά, οπότε αν περισσέψει κάποια κεραία p.m. είτε από @MessengerOfGood ή @Tenshi Eυχαριστώ και πάλι!! Edit: τέταρτος, τώρα το είδα.. 🙄 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από jethro84
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οκ,οπότε όπως έχουν τα πράγματα καταχωρώ σίγουρα: Tp-link Yagi @MessengerOfGood Μεγάλη omni @Magnum καταχωρώ την μικρή omni στον @jethro84 Ζητώ συγνώμη απο τον @teledomenet που ενώ δήλωσε ενδιαφέρον,δέν θα μπορέσω να εξυπηρετήσω. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Tenshi 2
Doubt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μαξιλάρια για καρέκλες με ψηλή πλάτη (2). Spoiler Πολύπριζο με διακόπτη. ΔΟΘΗΚΕ Αντάπτορας 3 RCA σε SCART. ΔΟΘΗΚΕ Πρίζα επίτοιχη για FM, TV, SAT. ΔΟΘΗΚΕ USB flash memory Sandisk 32 Gb USB 3.0 με ζημιά στο πλαστικό του. Λειτουργεί κανονικά αλλά δεν κάνει πλέον για σκληρή χρήση. ΔΟΘΗΚΕ Παραλαβή από Αιγάλεω ή πλησίον Ομονοίας (πρωινές ώρες) Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Doubt 5
kourt71724 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μπορώ να δώσω μια κονσόλα behringer bcd 2000. Έχει ενα μικρό θέμα στο δεξί deck. Κολλάει λίγο οταν το γυρνάς αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Το είχα βάλει αγγελία αλλά μόλις εντόπισα το deck δεν ήθελα να το δώσω έτσι. 4
barbariangr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 ο αποκτησω για φιλο? 13 λεπτά πριν, kourt71724 είπε Μπορώ να δώσω μια κονσόλα behringer bcd 2000. Έχει ενα μικρό θέμα στο δεξί deck. Κολλάει λίγο οταν το γυρνάς αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Το είχα βάλει αγγελία αλλά μόλις εντόπισα το deck δεν ήθελα να το δώσω έτσι. θα μπορουσα να το αποκτησω και να το δωσω σε φιλο που παιζει μουσικη?? 1
jethro84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ τον @summit1_1 για τον CPU! Χάρηκα για τη γνωριμία 😎 1
sintalkas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 χαριζεται κεραια λειτουργικη αλλα σε μετρια κατασταση μαρκας PHILIPS εσωτερικού χώρου ,παραλαβή μόνο από νότια προάστια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις