KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται μια κουτα με διαφορες καρτες.καλωδια ethernet/1394/usb/agp/tv tuner/ηχου. με ενδιαφερει στελνω πμ
serdakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε με ενδιαφερει στελνω πμ Αν εχει μεσα καμια καρτα pci με sata θα με ενδιεφερε
toyracer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται απο πραγματα που ειχα και πραγματα απο darkson_20 Eπεξεργαστες pentium4/d Μια κουτα με ραμ απο 256/512 laptop και desktop ddr/ddr2 πολλα τεμαχια μια κουτα με διαφορες καρτες.καλωδια ethernet/1394/usb/agp/tv tuner/ηχου. μια κουτα με ακουστικα κινητων διαφορα και φορτιστες κινητων (νοκια παλαιου (λεπτου) τυπου) Μια konig θερμοαγωγιμη Ενας δεκτης απο "κατι ασυρματο Eνα HP Travel Phone GM318AA Ενα καλωδιο playstation Δυο λευκα case tower, το ενα με μητρικη-cpu 478 ρουτερ: tg585 v7 zxhn h108n tl-wr741nd zxhn h108n ΜΗΝ με ρωτατε παραπανω πραγματα! Τα πραγματα θα δωθουν Απο 1 εως 10 ατομα οπως εχουν πακετο! ( πχ. δεν δινεται μονο μια ραμ και ενας φορτιστης! οτι παρετε θα το παρετε πακετο οπως τα αναγραφω αριθμητικα)Και αυτο διοτι εχω και αλλα πραγματα να βγαλω και δεν εχω την πολυτελια και τον χρονο να ασχοληθω παραπανω. Εχω το διακαιωμα επιλογης σε προτεραιοτητα. Θα μπουν και σε διπλανο φορουμ. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ Κωστα Καλησπερα. Για τις καρτες agp/tv tuner/ηχου θα ηθελα αν μπορουσες. Ευχαριστω.
Kostas.karras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, serdakis είπε Αν εχει μεσα καμια καρτα pci με sata θα με ενδιεφερε nope , δεν εχει..
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Darkito1 είπε αμα τα θελει κανεις αλλιως αυριο πανε ανακυκλωση μαζι με υπολοιπα που εχω για ανακυκλωση και τα λυπαμαι καλησπερα θες να μου τα στειλεις?
tigergreg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Darkito1 είπε βεβαια στειλε μου πμ Tα αλλα που πανε ανακυκλωση τι ειναι?
bigoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 8:50 ΜΜ, bigoulas είπε 1). Μαξιλαράκι μασάζ για το αυτοκίνητο. Παίρνει ρεύμα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ για e-tic 2). Παλιός κρακαρισμένος αποκωδικοποιητής filmnet. Λειτουργούσε όταν αποθηκευτικέ πριν πολλά χρόνια. Παραλαβή από Καλλιθέα.
tigergreg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Darkito1 είπε 3-4 χαλασμενα cd player, 2 χαλασμενα σετ ηχειων ( παλιου τυπου με μαυρο κοκκινο καλωδιο για συνδεση ) κατι μπαταριες κινητων φουσκομενες και δεν θυμαμια τωρα τι αλλο ειχα βαλει στ τσαντα γενικα δεν ειναι ουτε λειτουργικα ουτε για χαρισμα ενδιαφερεσε για κατι ; να τ βγαλω απο σημερα Aπλα να υπενθυμισω οτι το νοημα του νηματος ειναι αυτο ακριβως! Οτι δεν πεταμε τιποτα μεχρι τελικης πτωσεως.... Βγαλτα ολα στην σεντρα και αν δεν ζητηθουν τοτε στειλτα.... Εκτος και δεν εχεις τον χρονο οποτε παω πασο. ΠΧ ειχα κρατησει 4 δεκτες dvbt mpeg2 καινουργιους που φυσικα ηταν καθολα αχρηστοι. Ελα ομως που ειχαν εξωτερικα τροφοδοτικα 12v 1a-1,5a καλης ποιοτητας που τα συνδυασα με μοντεμ ρουτερ χωρις τροφοδοτικα και τα εσπρωξα μια χαρα! 9
azografos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται απο πραγματα που ειχα και πραγματα απο darkson_20 Eπεξεργαστες pentium4/d Μια κουτα με ραμ απο 256/512 laptop και desktop ddr/ddr2 πολλα τεμαχια μια κουτα με διαφορες καρτες.καλωδια ethernet/1394/usb/agp/tv tuner/ηχου. μια κουτα με ακουστικα κινητων διαφορα και φορτιστες κινητων (νοκια παλαιου (λεπτου) τυπου) Μια konig θερμοαγωγιμη Ενας δεκτης απο "κατι ασυρματο Eνα HP Travel Phone GM318AA Ενα καλωδιο playstation Δυο λευκα case tower, το ενα με μητρικη-cpu 478 ρουτερ: tg585 v7 zxhn h108n tl-wr741nd zxhn h108n ΜΗΝ με ρωτατε παραπανω πραγματα! Τα πραγματα θα δωθουν Απο 1 εως 10 ατομα οπως εχουν πακετο! ( πχ. δεν δινεται μονο μια ραμ και ενας φορτιστης! οτι παρετε θα το παρετε πακετο οπως τα αναγραφω αριθμητικα)Και αυτο διοτι εχω και αλλα πραγματα να βγαλω και δεν εχω την πολυτελια και τον χρονο να ασχοληθω παραπανω. Εχω το διακαιωμα επιλογης σε προτεραιοτητα. Θα μπουν και σε διπλανο φορουμ. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ Καλησπέρα. Αν μπορείς να στείλεις Θεσσαλονίκη, μ’ ενδιαφέρει το 7. HP Travel Phone GM318AA Στελνω PM.
Panagiotis79 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται απο πραγματα που ειχα και πραγματα απο darkson_20 Eπεξεργαστες pentium4/d Μια κουτα με ραμ απο 256/512 laptop και desktop ddr/ddr2 πολλα τεμαχια μια κουτα με διαφορες καρτες.καλωδια ethernet/1394/usb/agp/tv tuner/ηχου. μια κουτα με ακουστικα κινητων διαφορα και φορτιστες κινητων (νοκια παλαιου (λεπτου) τυπου) Μια konig θερμοαγωγιμη Ενας δεκτης απο "κατι ασυρματο Eνα HP Travel Phone GM318AA Ενα καλωδιο playstation Δυο λευκα case tower, το ενα με μητρικη-cpu 478 ρουτερ: tg585 v7 zxhn h108n tl-wr741nd zxhn h108n ΜΗΝ με ρωτατε παραπανω πραγματα! Τα πραγματα θα δωθουν Απο 1 εως 10 ατομα οπως εχουν πακετο! ( πχ. δεν δινεται μονο μια ραμ και ενας φορτιστης! οτι παρετε θα το παρετε πακετο οπως τα αναγραφω αριθμητικα)Και αυτο διοτι εχω και αλλα πραγματα να βγαλω και δεν εχω την πολυτελια και τον χρονο να ασχοληθω παραπανω. Εχω το διακαιωμα επιλογης σε προτεραιοτητα. Θα μπουν και σε διπλανο φορουμ. Πρωτα ποστ εδω μετα πμ Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τις ram και τη θερμοαγώγιμη.Πμ.
tigergreg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, tigergreg είπε Hands-free bluetooth ακουστικά Samsung HM3200 Μεταχειρισμένo σε λειτουργική κατάσταση. Από το Samsung λείπει το "άγκστρο" για το αυτί (έσπασε) αλλά όσο το χρησιμοποιούσα χωρίς το "άγκιστρο" δεν είχα πρόβλημα με την σταθερότητά του στο αυτί μου. Εννοείται ότι πριν τo συσκευάσω, τo απολύμανα με οινόπνευμα. Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία που ακολουθεί: Εχει μεινει αυτο. Και μια καρτα AGP HIS RADEON 9200SE 128M που αν την κουναγες λιγο στην θεση της αλλαζε χρωματα πιθανοτατα λογω κακης επαφης απο τσιγαριλα. Σε αλλον η/υ δουλευε κανονικα. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ διαφορετικα δεν βλεπω τις συμμετοχες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου αν ειναι δυνατον. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από tigergreg
Stratos199 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Εχει μεινει αυτο. Καλημέρα ενδιαφέρομαι.
360city Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα , μετά απο μια ταλαιπωρία με μια (_!_)ίωση που με γονάτισε με 5μερες πυρετό (να ναι καλά η ηλίθι@ στην δουλειά που ήρθε άρρωστη για να μην χάσει απο την άδεια της και μας ξεπέταξε όλους σε χρόνο dt!!!) να ευχαριστήσω τον @tigergreg για το τροφοδοτικό (μόλις πάρω τα πάνω μου θα ασχοληθώ μαζί του...) καθώς και τον @Kostas.karras που είχε την ευγενή καλοσύνη να το παραλάβει αντί εμου και μου θύμισε και το ταμπλετάκι!! Ενα μυαλό πρωί - βράδυ , στο τέλος ξεχνάς κ το πως σε λένε... 3
mourgolukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Εχει μεινει αυτο. Και μια καρτα AGP HIS RADEON 9200SE 128M που αν την κουναγες λιγο στην θεση της αλλαζε χρωματα πιθανοτατα λογω κακης επαφης απο τσιγαριλα. Σε αλλον η/υ δουλευε κανονικα. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ διαφορετικα δεν βλεπω τις συμμετοχες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου αν ειναι δυνατον. Παίρνεις γόμα μπλε που σβήνει στιλό και περνας τις επαφες. Κλασικό πρόβλημα, ειδικά σε μνήμες 1
WebDevGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Στις 21/1/2020 στις 1:27 ΜΜ, WebDevGr είπε Χαρίζεται κινητό Lumia 720 100% λειτουργικό και αναβαθμιζμένο σε windows 10. Νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση ψιλοσέρνεται και τρώει μερικά κολλήματα. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι μια χαρά για λειτουργία τηλεφώνου και φωτογραφικής μηχανής Επίσης χαρίζονται και 3 x so-dimm 256 Ram και 1 USB TV Dongle (Gigabyte U7000) σχεδόν αχρησιμοποίητο. Περιοχή Ηράκλειο Κρήτης Υ.Γ. Μην ρωτάτε αν στέλνω. Δεν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα. Μόνο για όποιους θέλουν να τα παραλάβουν οι ίδιοι Μια τελευταία ευκαιρία για κανένα φίλο από Κρήτη μήπως τα θέλει πριν πάνε ανακύκλωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις