Aurumnus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Dark_son20 είπε υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για στοίβα από λαπτοπ (14) για ανταλλακτικά? όλα είναι χωρίς σκληρό δίσκο και για κάποιο λόγο έχουν βγει εκτός, μαζί έχει και μια σακούλα τροφοδοτικά από τα λαπτοπ 1 κουτί με διάφορα καλώδια και ένα κουτί από pci κάρτες και ram/ cpu κλπ. αν κάποιος ασχολείται με επισκευές σίγουρα θα βρει πολλά χρήσιμα. Είναι άδειασμα αποθήκης μιας και δεν κάνω επισκευές εδώ και κάποιο καιρό , οπότε τα δίνω όλα μαζί μόνο, παραλαβή από ευρύτερη περιοχή Πειραιά. (θέλει αμάξι) αν μέχρι 1 Φεβρουαρίου δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος , πάνε ανακύκλωση Σκλαβενίτη. Αν βρεθούν πολλοί διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω ποιος θα τα πάρει. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει ένα από τα τροφοδοτικά.
YPhot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ τον χρήστη @paylidis για τα Gps Tracker, πιο εξυπηρετικός δεν γίνεται ))) 1
georgeps21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 23/1/2020 στις 12:00 ΠΜ, Τέρης Α. είπε Χαρίζονται τα παρακάτω modems: 1 ) Gennet-OxyGEN RFA1400.W 2 ) ZTE ZXHN H108N 3 ) ZTE ZXV10 H201L 4 ) BAUDTEC ANNEX B 5 ) Thomson TG585 6 ) Technicolor TD5136v2 7 ) NETGEAR WN2000RPTv2 8 ) COMTREND CT-5611T Κατά πάσα πιθανότητα είναι λειτουργικά. Τα έβαλα στη πρίζα και εμφανίζονταν στα διαθέσιμα δίκτυα. Δίνονται με ή χωρίς παρελκόμενα. Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. τελικά δώθηκαν? τι έγινε;
EL3CtRiCoWBoY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 22/1/2020 στις 7:30 ΜΜ, alex84 είπε Χαριζεται μπαταρια απο samsung note 4 (ΕΒ-ΒΝ910ΒΒΕ) Original made in Korea. Περιοχη Θεσσαλονικη Επικοινωνια μεσω pm(ισως αργησω να απαντησω) Καταπληκτικό παιδί! Ευχάριστος,συμπαθέστατος και ευγενέστατος! Να'σαι καλά βρε Αλέξανδρε για το τόσο χρήσιμο δώρο που μου έκανες! Μου το έφερε ο άνθρωπος και στην περιοχή μου χωρίς να είναι υποχρεωμένος! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!!! 1
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για το τροφοδοτικο!Παρελαβα! ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Κουτι με μητρικη-επεξεργαστη αγνωστη λειτουργικη κατασταση (Μαλλον ειναι με 478 socket,αν δεν φυγει μεχρι κυριακη βραδυ παει ανακυκλωση!) Καρτα μη λειτουργικη sparcle sp7300 pci Απο citroen ds3 thp156 μεταχειρισμενο ψυγειο,ψαλιδι και 4 πολλαπλιαστες λειτουργικα! Πρωτα ποστ εδω μετα πμ. Θα μπουν και σε διπλανο foroum. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Kostas.karras 2
okeanos111 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 8:31 ΜΜ, okeanos111 είπε Ευχαριστω τον @orenakos που μου εδωσε ολα τα αντικειμενα που χαριζε. Τα παρελαβα ολα προσωπικα κ θα κρατησω την Κάμερα Sony. Οποιος ενδιαφερεται για τα υπολοιπα αντικειμενα, ας στειλει εδω μηνυμακ μετα προσωπικο μηνυμα. Δεν στελνονται με courier. Οποιος ενδιαφερεται η παραλαβη αντικειμενων θα γινεται στην Ηλιουπολη η στην σταση Μετρο Αγιου Δημητριου. Ευχαριστω πολυ. Εχουν κρατηθει ηδη 10 ΔΕΚΑ ημερες τα καλωδια τα οποια παρελαβα απο τον @orenakos Εαν δεν ενδιφερθει καποιος μεσα στο Σ/Κ θα σταλουν προς ανακυκλωση. Ευχαριστω.
toyracer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 @Kostas.karras Χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα κι ευχαριστω για το floppy και τις καρτες PCI. Να εισαι καλα! 1
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Χαρίζεται μονόζυγο καθώς δεν υπάρχουν τα πλαϊνα πλαστικά και αγόρασα καινούργιο. Περιοχή Αθήνα - Γκύζη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, okeanos111 είπε Εχουν κρατηθει ηδη 10 ΔΕΚΑ ημερες τα καλωδια τα οποια παρελαβα απο τον @orenakos Εαν δεν ενδιφερθει καποιος μεσα στο Σ/Κ θα σταλουν προς ανακυκλωση. Ευχαριστω. Καλησπέρα, αν υπάρχουν ακόμα τα ethernet και τα τηλεφωνικά, σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμα - έχεις pm!
okeanos111 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, t_user είπε Καλησπέρα, αν υπάρχουν ακόμα τα ethernet και τα τηλεφωνικά, σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμα - έχεις pm! Σου εχω απαντησει σε ΠΜ.
f2bnp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Θέλω να ευχαριστήσω τον χρήστη @hoakin1981 για την οθονούλα!
roybatty Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Χαρίζονται 2 ψύκτρες 775.Τα ποδαράκια τους είναι οκ. Παραλαβή Θεσσαλονίκη κεντρικά. 2
pantelikas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, roybatty είπε Χαρίζονται 2 ψύκτρες 775.Τα ποδαράκια τους είναι οκ. Παραλαβή Θεσσαλονίκη κεντρικά. Θα ήθελα μόνο έναν ανεμιστήρα αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από κάποιον άλλον, χωρίς την ψύκτρα για μια δοκιμή-πατέντα.
roybatty Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, pantelikas είπε Θα ήθελα μόνο έναν ανεμιστήρα αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από κάποιον άλλον, χωρίς την ψύκτρα για μια δοκιμή-πατέντα. Πάρτες και μακέλεψε τες,να μου αδειάζουν τον χώρο.
frantan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/1/2020 στις 10:27 ΠΜ, Dark_son20 είπε υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για στοίβα από λαπτοπ (14) για ανταλλακτικά? όλα είναι χωρίς σκληρό δίσκο και για κάποιο λόγο έχουν βγει εκτός, μαζί έχει και μια σακούλα τροφοδοτικά από τα λαπτοπ 1 κουτί με διάφορα καλώδια και ένα κουτί από pci κάρτες και ram/ cpu κλπ. αν κάποιος ασχολείται με επισκευές σίγουρα θα βρει πολλά χρήσιμα. Είναι άδειασμα αποθήκης μιας και δεν κάνω επισκευές εδώ και κάποιο καιρό , οπότε τα δίνω όλα μαζί μόνο, παραλαβή από ευρύτερη περιοχή Πειραιά. (θέλει αμάξι) αν μέχρι 1 Φεβρουαρίου δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος , πάνε ανακύκλωση Σκλαβενίτη. Αν βρεθούν πολλοί διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω ποιος θα τα πάρει. Καλησπερα θα μ ενδιεφεραν (αν υπαρχουν) λαπτοπ TurboX μιας κ ψαχνω ανταλακτικα για ενα που προσπαθω να φτιαξω. αν γινεται να μοιραστουμε με τους αλλους που εχουν δηλωσει ενδιαφερον, ευχαριστω Χαρίζεται τo κεντρικό σκάφος από μικρό καραμαράν (μήκος 3,9 μ). Δεν χρειάζεται τρέιλερ. Δυο άνδρες το ανεβάζουν στην σχάρα αυτοκινήτου. παραλαβή από Αλιμο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις