KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alex84 είπε Χαριζεται μπαταρια απο samsung note 4 (ΕΒ-ΒΝ910ΒΒΕ) Original made in Korea. Περιοχη Θεσσαλονικη Επικοινωνια μεσω pm(ισως αργησω να απαντησω) Καλησπερα με ενδιαφερει γιατι εχω το κινητο Στελνω πμ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από KaRLoSSaLoNiKa
Mesqal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Χαρίζονται τα παρακάτω modems: 1 ) Gennet-OxyGEN RFA1400.W 2 ) ZTE ZXHN H108N 3 ) ZTE ZXV10 H201L 4 ) BAUDTEC ANNEX B 5 ) Thomson TG585 6 ) Technicolor TD5136v2 7 ) NETGEAR WN2000RPTv2 8 ) COMTREND CT-5611T Κατά πάσα πιθανότητα είναι λειτουργικά. Τα έβαλα στη πρίζα και εμφανίζονταν στα διαθέσιμα δίκτυα. Δίνονται με ή χωρίς παρελκόμενα. Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καλησπερα,με ενδιαφερει το ZTE ZXV10 H201L
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Χαρίζονται τα παρακάτω modems: 1 ) Gennet-OxyGEN RFA1400.W 2 ) ZTE ZXHN H108N 3 ) ZTE ZXV10 H201L 4 ) BAUDTEC ANNEX B 5 ) Thomson TG585 6 ) Technicolor TD5136v2 7 ) NETGEAR WN2000RPTv2 8 ) COMTREND CT-5611T Κατά πάσα πιθανότητα είναι λειτουργικά. Τα έβαλα στη πρίζα και εμφανίζονταν στα διαθέσιμα δίκτυα. Δίνονται με ή χωρίς παρελκόμενα. Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ότι περισέψει το παίρνω εγώ. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το ZTE ZXHN H108N...
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το εικονιζόμενο κρεμαστό φωτιστικό, σε άψογη κατάσταση (λόγω ανακαίνισης) Παραλαβή από την περιοχή μου (Παπάγου), όποιος έλθει πρώτος. Έχει μπεί και αλλού. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από MessengerOfGood 5
tigergreg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 τροφοδοτικα η/υ TRUST 370W KAI MACRON 460W τα οποια κανουν διακοπες οταν κουναει καποιος τα καλωδια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από tigergreg 2
Kostas.karras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 τροφοδοτικα η/υ TRUST 370W KAI MACRON 460W τα οποια κανουν διακοπες οταν κουναει καποιος τα καλωδια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Με ενδιαφέρει το trust στέλνω πμ
tzimasr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από tzimasr
360city Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 τροφοδοτικα η/υ TRUST 370W KAI MACRON 460W τα οποια κανουν διακοπες οταν κουναει καποιος τα καλωδια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Με ενδιαφέρει το MACRON για εναν ΡΙΙ (!!!!!!) , αν μπορει να το παραλάβει και αυτό ο @Kostas.karras θα με διευκόλυνε για παραλαβή απο τον ίδιο 1
tigergreg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, 360city είπε Με ενδιαφέρει το MACRON για εναν ΡΙΙ (!!!!!!) , αν μπορει να το παραλάβει και αυτό ο @Kostas.karras θα με διευκόλυνε για παραλαβή απο τον ίδιο Στειλε πμ και στους δυο μας και πεστου να με ενημερωσει. 1
rafa1919 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ ένθερμα τον αγαπητό φίλο @leolipop για τα πράγματα! Χωρίς υπερβολή από τις καλύτερες γνωριμίες που έχω κάνει στο insomnia! Κυριακή αναμείνατε post με μπόλικα πράγματα για χάρισμα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από rafa1919 4
Michail2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο κρεμαστό φωτιστικό, σε άψογη κατάσταση (λόγω ανακαίνισης) Παραλαβή από την περιοχή μου (Παπάγου), όποιος έλθει πρώτος. Έχει μπεί και αλλού. Ενδιαφέρομαι!
Dark_son20 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για στοίβα από λαπτοπ (14) για ανταλλακτικά? όλα είναι χωρίς σκληρό δίσκο και για κάποιο λόγο έχουν βγει εκτός, μαζί έχει και μια σακούλα τροφοδοτικά από τα λαπτοπ 1 κουτί με διάφορα καλώδια και ένα κουτί από pci κάρτες και ram/ cpu κλπ. αν κάποιος ασχολείται με επισκευές σίγουρα θα βρει πολλά χρήσιμα. Είναι άδειασμα αποθήκης μιας και δεν κάνω επισκευές εδώ και κάποιο καιρό , οπότε τα δίνω όλα μαζί μόνο, παραλαβή από ευρύτερη περιοχή Πειραιά. (θέλει αμάξι) αν μέχρι 1 Φεβρουαρίου δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος , πάνε ανακύκλωση Σκλαβενίτη. Αν βρεθούν πολλοί διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω ποιος θα τα πάρει. 8
tsiv Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για στοίβα από λαπτοπ (14) για ανταλλακτικά? όλα είναι χωρίς σκληρό δίσκο και για κάποιο λόγο έχουν βγει εκτός, μαζί έχει και μια σακούλα τροφοδοτικά από τα λαπτοπ 1 κουτί με διάφορα καλώδια και ένα κουτί από pci κάρτες και ram/ cpu κλπ. αν κάποιος ασχολείται με επισκευές σίγουρα θα βρει πολλά χρήσιμα. Είναι άδειασμα αποθήκης μιας και δεν κάνω επισκευές εδώ και κάποιο καιρό , οπότε τα δίνω όλα μαζί μόνο, παραλαβή από ευρύτερη περιοχή Πειραιά. (θέλει αμάξι) αν μέχρι 1 Φεβρουαρίου δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος , πάνε ανακύκλωση Σκλαβενίτη. Αν βρεθούν πολλοί διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω ποιος θα τα πάρει. Kαλημέρα. Γίνεται να πάρω τα παρελκόμενα?
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για στοίβα από λαπτοπ (14) για ανταλλακτικά? όλα είναι χωρίς σκληρό δίσκο και για κάποιο λόγο έχουν βγει εκτός, μαζί έχει και μια σακούλα τροφοδοτικά από τα λαπτοπ 1 κουτί με διάφορα καλώδια και ένα κουτί από pci κάρτες και ram/ cpu κλπ. αν κάποιος ασχολείται με επισκευές σίγουρα θα βρει πολλά χρήσιμα. Είναι άδειασμα αποθήκης μιας και δεν κάνω επισκευές εδώ και κάποιο καιρό , οπότε τα δίνω όλα μαζί μόνο, παραλαβή από ευρύτερη περιοχή Πειραιά. (θέλει αμάξι) αν μέχρι 1 Φεβρουαρίου δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος , πάνε ανακύκλωση Σκλαβενίτη. Αν βρεθούν πολλοί διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω ποιος θα τα πάρει. Καλημέρα,με ενδιαφέρει, έχεις πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις