tigergreg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Crybal είπε Ποτήρια κρασιου γευσιγνωσίας αλλά και κολωνάτα απο γυαλί ή κρυσταλλίνη. Ευχαριστω πολυ για τα ποτηρια και την επισκευη του τηλεφωνου. 1
orenakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, orenakos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω με παραλαβή από Ηλιούπολη, Αθήνα. Κάμερα Sony με χαλασμένο τον μηχανισμό αφής της οθόνης. Λείπουν και κάποια βιδάκια από όταν την είχα ανοίξει για διάγνωση. Έρχεται με καλώδια φόρτισης και σύνδεσης στο pc Καλώδια ethernet, splitter και απλά καλώδια τηλεφώνου καλώδια VGA και SCART καλώδια για IDE σύνδεση καλώδια τροφοδοσίας διάφορα καλώδια ήχου και εικόνας που δεν μου είναι γνωστά Θα προτιμήσω να δώσω σε άτομα που θέλουν παραπάνω από 1 αντικείμενα, για λόγους πρακτικότητας Παρέλαβε μόλις ο @okeanos111
okeanos111 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, orenakos είπε Παρέλαβε μόλις ο @okeanos111 Ευχαριστω τον @orenakos που μου εδωσε ολα τα αντικειμενα που χαριζε. Τα παρελαβα ολα προσωπικα κ θα κρατησω την Κάμερα Sony. Οποιος ενδιαφερεται για τα υπολοιπα αντικειμενα, ας στειλει εδω μηνυμακ μετα προσωπικο μηνυμα. Δεν στελνονται με courier. Οποιος ενδιαφερεται η παραλαβη αντικειμενων θα γινεται στην Ηλιουπολη η στην σταση Μετρο Αγιου Δημητριου. Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από okeanos111
papars Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Έχω κάτι τηλεοράσεις CRT 14' 2 Sony trinitron και μία δεν θυμάμαι - υπάρχει ενδιαφέρον ή να πάνε για άγκυρες; 4
Silenzio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Χαρίζεται κωδικός για Redeem (μέσω https://www.amdrewards.com) ενός από τα 2 παιχνίδια Borderlands 3 ή το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint(διαλέγετε οποίο θέλετε) Πρέπει να έχετε μια από τις παρακάτω κάρτες γραφικών για να μπορέσετε να το κάνετε redeem AMD Radeon™ RX 5700 XT AMD Radeon™ RX 5700 AMD Radeon™ RX 590 AMD Radeon™ RX 580 AMD Radeon™ RX 570 AMD Radeon™ VII AMD Radeon™ RX Vega Series AMD Radeon™ RX 560 Προϋποθέσεις για να δοθεί ο κωδικός: 1) να έχετε ξανά χαρίσει στο παρελθόν 2) να δείξει όποιος το πάρει ότι όντως έχει μια από τις παραπάνω κάρτες γραφικών 3) δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 4) αν το ζητήσουν πάνω από 3 άτομα θα γίνει κλήρωση θα με ενδιέφερε το borderlands 3, έχω την rx 580 ευχαριστώ.
Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Απο mourgolykos που ειχα παραλαβει.. Τablets για ανταλλακτικα Ασυρματα τηλ. αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Μην με ρωτατε κατι αλλο, ΔΕΝ γνωριζω! Επισης , δινω μια μητρικη ASROCK 775DUAL-VSTA Εμφανησιακα ειδα κανα δυο στραβωμενα πινς, δεν την δοκιμασα. (Σε περιπτωση που μου την ζητησει ο crybal θα παει σε αυτον μιας και του ειχα δωσει αλλη μια ιδια παλαιοτερα, και του χρησιμευσει ως ανταλλακτικα) 2
georgeps21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Χαρίζεται εξωτερικό mount για σκληρό δίσκο από την wd. Δεν το λες καθαρό, και έχουν γίνει τρύπες από το προηγούμενο κάτοχο για καλύτερο airflow Χρειάζεται 12volt, 1Α τουλάχιστον, και USB ab καλώδιο Παραλαβή από Γαλάτσι, και όπως πάντα ποστ κ μετά πμ 3
steliosdim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστω πολυ τον φιλο @Crybal για το πληκτρολογιο και την εξυπηρετηση που εκανε. 1
toyracer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου τον φιλο @Crybal για τα καλωδια και τους ανταπτορες!
Crybal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Απο mourgolykos που ειχα παραλαβει.. Τablets για ανταλλακτικα Ασυρματα τηλ. αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Μην με ρωτατε κατι αλλο, ΔΕΝ γνωριζω! Επισης , δινω μια μητρικη ASROCK 775DUAL-VSTA Εμφανησιακα ειδα κανα δυο στραβωμενα πινς, δεν την δοκιμασα. (Σε περιπτωση που μου την ζητησει ο crybal θα παει σε αυτον μιας και του ειχα δωσει αλλη μια ιδια παλαιοτερα, και του χρησιμευσει ως ανταλλακτικα) Εχεις πμ 1
papars Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και αυτό δωρεάν γιατί πιάνει χώρο. PM για παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από papars 3
rose from hell Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Απο mourgolykos που ειχα παραλαβει.. Τablets για ανταλλακτικα Ασυρματα τηλ. αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Μην με ρωτατε κατι αλλο, ΔΕΝ γνωριζω! Επισης , δινω μια μητρικη ASROCK 775DUAL-VSTA Εμφανησιακα ειδα κανα δυο στραβωμενα πινς, δεν την δοκιμασα. (Σε περιπτωση που μου την ζητησει ο crybal θα παει σε αυτον μιας και του ειχα δωσει αλλη μια ιδια παλαιοτερα, και του χρησιμευσει ως ανταλλακτικα) καλησπερα υπαρχει κανενα mls iqtab 3g iq7124 ?
mourgolukos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, rose from hell είπε καλησπερα υπαρχει κανενα mls iqtab 3g iq7124 ? to mls είχε θέμα με την μητρική του. Οθόνη ήταν άψογη Από τα άλλα 2 το ένα δουλευει δοκιμασμένα, θέλει μπαταρία και συναρμολόγηση αν θυμαμαι καλά. Τα τηλέφωνα λείπουν τα ηχεία στα ακουστικά και δεν δουλευουν οι οθόνες (βασικά δουλεύουν όποτε θέλουν) κατατάλλα δουλευουν 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Απο mourgolykos που ειχα παραλαβει.. Τablets για ανταλλακτικα Ασυρματα τηλ. αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Μην με ρωτατε κατι αλλο, ΔΕΝ γνωριζω! Επισης , δινω μια μητρικη ASROCK 775DUAL-VSTA Εμφανησιακα ειδα κανα δυο στραβωμενα πινς, δεν την δοκιμασα. (Σε περιπτωση που μου την ζητησει ο crybal θα παει σε αυτον μιας και του ειχα δωσει αλλη μια ιδια παλαιοτερα, και του χρησιμευσει ως ανταλλακτικα) 2
sintalkas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 χαρίζεται walkman sharp με ενσωματωμενο equalizer και περιπου 6 κασσετες καποιες κενες σφραγισμενες 4
Nero55 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Χαρίζεται κωδικός για Redeem (μέσω https://www.amdrewards.com) ενός από τα 2 παιχνίδια Borderlands 3 ή το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint(διαλέγετε οποίο θέλετε) Πρέπει να έχετε μια από τις παρακάτω κάρτες γραφικών για να μπορέσετε να το κάνετε redeem AMD Radeon™ RX 5700 XT AMD Radeon™ RX 5700 AMD Radeon™ RX 590 AMD Radeon™ RX 580 AMD Radeon™ RX 570 AMD Radeon™ VII AMD Radeon™ RX Vega Series AMD Radeon™ RX 560 Προϋποθέσεις για να δοθεί ο κωδικός: 1) να έχετε ξανά χαρίσει στο παρελθόν 2) να δείξει όποιος το πάρει ότι όντως έχει μια από τις παραπάνω κάρτες γραφικών 3) δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 4) αν το ζητήσουν πάνω από 3 άτομα θα γίνει κλήρωση Για το borderlands τουλαχιστον, μπορεις να κανεις εσυ τη διαδικασια,να παρεις κωδικο(που βαζεις στο epic store αφου σε εχει τσεκαρει το amdrewards) και να το χαρισεις ανεξαρτητως καρτας γραφικων Θα με ενδιεφερε(εχω κ καρτα) αλλα δεν εχω χαρισει ποτε Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Nero55
Προτεινόμενες αναρτήσεις