dime100 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, beastie74 είπε Δίδονται τα παρακάτω με παραλαβή από τον χώρο που βρίσκονται 1) Εκτυπωτής lexmark X5470 από όσο ξέρω (πριν 2 χρόνια) λειτουργικός, ήθελε μελάνια όμως σίγουρα. 2) Εκτυπωτής HP Deskjet 690C (Αρχαίος) - δεν έχω καλώδιο ρεύματος και δεν γνωρίζω λειτουργικότητα (για ανταλλακτικά ή παιχνίδι-πειραματισμός) 3) Μονιτορ SONY Multiscan 15sf II (CPD-15SF2) 4) monitor 14" με φίλτρο TVM Low Radiation 3A Έχουν να παίξουν πολλά (πολλά) χρόνια οπότε δεν ξέρω πόσο λειτουργικά είναι. (εχει μπει και σε άλλο Forum) Καλησπέρα , τι περιοχή είσαι με ενδιαφέρει το μόνιτορ.
serdakis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, WebDevGr είπε Χαρίζεται WiFi Display Dongle HDMI το οποίο δουλεύει κανονικά Παραλαβή από το Ηράκλειο Κρήτης Και εγω στην σειρα.
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστω πολύ το φίλο vaguras για τα βιβλία!
Vaguras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ευχαριστω πολύ το φίλο vaguras για τα βιβλία! Εγώ ευχαριστώ για το ξαλάφρωμα της βιβλιοθήκης μου!! Απομένουν τα παρακάτω όποιος θέλει κάτι ας το δηλώσει εδώ ή ας στείλει πμ. Καμιά δεκαριά μέρες θα τα κρατήσω, ύστερα θα πάνε για προσάναμμα τα περισσότερα... Τίτλος Συγγραφέας Γλώσσα Πειραματική Βιοχημεία John M. Clark, Robert Switzer Ελληνικά Μαθήματα Κλινικής Χημείας Διαμαντής, Σισκος, Παπαναστασίου-Διαμαντή Ελληνικά Μοριακή Κβαντική Μηχανική P.W. Atkins Ελληνικά Μαθήματα Βιοχημείας Κ.Α. Δημόπουλος Ελληνικά Μαθήματα ανόργανου χημείας Β Δ. Κατάκης Ελληνικά Εισαγωγή στη Γενική Βιολογία Νίκη Μεσσήνη Νικολάκη Ελληνικά Φυσική 3 Τόμοι Serway Ελληνικά Οργανική Χημεία – 3 τόμοι Morrison & Boyd Ελληνικά Θέματα Βιοοργανικής Χημείας Τζουγκράκη - Κόκοτος Ελληνικά Χημεία Φυσικών Προϊόντων Βαλεντίνη Ιγνατιάδου Ραγκούση Ελληνικά Τεχνολογία Τροφίμων Τόμος Α Εμμανουήλ Βουδούρη Ελληνικά Εργαστηριακές Ασκήσεις Ανοργάνου Χημείας – Σύνθεση και δομή ανοργάνων ενώσεων Πολυσυγγραφικό Ελληνικά Μαθήματα Γενικής και ειδικής αμπελουργίας Μανόλη Σταυρακάκη Ελληνικά Μαθήματα Βιομηχανικής Χημείας Αινεία Π. Βασιλειάδη Ελληνικά Σημειώσεις Χημείας Πολυμερών Νίκου Χρ. Χατζηχρηστίδη Ελληνικά Εισαγωγίν εις την εξέτασιν των τροφίμων Δ.Σ.Γαλανού Ε.Κ. Βουδούρη Ελληνικά Στοιχεία Βιομηχανικής Χημικής Τεχνικής – Α τόμος – Φυσικές μέθοδοι Αινεία Π.Βασιλειάδη Ελληνικά Πρακτικά ανοργάνου Χημείας Δ.Κατάκη Ελληνικά Προστασία από τη διάβρωση – Χρώματα και Βερνίκια Ειρήνη Τσαγκαράκη Καπλάνογλου Ελληνικά Οικονομικά Χημικών Βιομηχανιών Δ.Κωνσταντινίδης Ελληνικά Group Theory and its application to physical problems Morton Hamermesh Αγγλικά Problems and solutions in quantum Chemistry and Physics Charles S.Johnson, Lee G.Pedersen Αγγλικά Molecular Vibrations – The theory of Infrared and Raman Vibrational Spectra E.Bright Wilson, Jr., J.C. Decius and Paul C.Cross Αγγλικά Chemical Applications of Group Theory (αντίγραφο) F.Albert Cotton Αγγλικά An introduction to food Colloids (αντίγραφο) Eric Dickinson Αγγλικά Food Microbiology (αντίγραφο) M.R. Adams and M.O. Moss Αγγλικά Nutritional Biochemistry (αντίγραφο) Tom Brody Αγγλικά 1
DrLo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Vaguras είπε Εγώ ευχαριστώ για το ξαλάφρωμα της βιβλιοθήκης μου!! Απομένουν τα παρακάτω όποιος θέλει κάτι ας το δηλώσει εδώ ή ας στείλει πμ. Καμιά δεκαριά μέρες θα τα κρατήσω, ύστερα θα πάνε για προσάναμμα τα περισσότερα... Τίτλος Συγγραφέας Γλώσσα Πειραματική Βιοχημεία John M. Clark, Robert Switzer Ελληνικά Μαθήματα Κλινικής Χημείας Διαμαντής, Σισκος, Παπαναστασίου-Διαμαντή Ελληνικά Μοριακή Κβαντική Μηχανική P.W. Atkins Ελληνικά Μαθήματα Βιοχημείας Κ.Α. Δημόπουλος Ελληνικά Μαθήματα ανόργανου χημείας Β Δ. Κατάκης Ελληνικά Εισαγωγή στη Γενική Βιολογία Νίκη Μεσσήνη Νικολάκη Ελληνικά Φυσική 3 Τόμοι Serway Ελληνικά Οργανική Χημεία – 3 τόμοι Morrison & Boyd Ελληνικά Θέματα Βιοοργανικής Χημείας Τζουγκράκη - Κόκοτος Ελληνικά Χημεία Φυσικών Προϊόντων Βαλεντίνη Ιγνατιάδου Ραγκούση Ελληνικά Τεχνολογία Τροφίμων Τόμος Α Εμμανουήλ Βουδούρη Ελληνικά Εργαστηριακές Ασκήσεις Ανοργάνου Χημείας – Σύνθεση και δομή ανοργάνων ενώσεων Πολυσυγγραφικό Ελληνικά Μαθήματα Γενικής και ειδικής αμπελουργίας Μανόλη Σταυρακάκη Ελληνικά Μαθήματα Βιομηχανικής Χημείας Αινεία Π. Βασιλειάδη Ελληνικά Σημειώσεις Χημείας Πολυμερών Νίκου Χρ. Χατζηχρηστίδη Ελληνικά Εισαγωγίν εις την εξέτασιν των τροφίμων Δ.Σ.Γαλανού Ε.Κ. Βουδούρη Ελληνικά Στοιχεία Βιομηχανικής Χημικής Τεχνικής – Α τόμος – Φυσικές μέθοδοι Αινεία Π.Βασιλειάδη Ελληνικά Πρακτικά ανοργάνου Χημείας Δ.Κατάκη Ελληνικά Προστασία από τη διάβρωση – Χρώματα και Βερνίκια Ειρήνη Τσαγκαράκη Καπλάνογλου Ελληνικά Οικονομικά Χημικών Βιομηχανιών Δ.Κωνσταντινίδης Ελληνικά Group Theory and its application to physical problems Morton Hamermesh Αγγλικά Problems and solutions in quantum Chemistry and Physics Charles S.Johnson, Lee G.Pedersen Αγγλικά Molecular Vibrations – The theory of Infrared and Raman Vibrational Spectra E.Bright Wilson, Jr., J.C. Decius and Paul C.Cross Αγγλικά Chemical Applications of Group Theory (αντίγραφο) F.Albert Cotton Αγγλικά An introduction to food Colloids (αντίγραφο) Eric Dickinson Αγγλικά Food Microbiology (αντίγραφο) M.R. Adams and M.O. Moss Αγγλικά Nutritional Biochemistry (αντίγραφο) Tom Brody Αγγλικά Σκαναρισμα και ανέβασμα στο θείο.
tigergreg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1.Καρτα γραφικων PCI-E SAPPHIRE X1550 που δουλεψε 2-3 μερες και σταματησε να δουλευει... 2.Καμερα PC CREATIVE PD 100 παλια αγνωστης λειτουργικοτητας.... 3.Καμερα PC ADVENT μαζι με μικροφωνο και ακουστικα... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΠΕΤΑΞΕΙ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tigergreg
Crybal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 1.Καρτα γραφικων PCI-E SAPPHIRE X1550 που δουλεψε 2-3 μερες και σταματησε να δουλευει... 2.Καμερα PC CREATIVE PD 100 παλια αγνωστης λειτουργικοτητας.... 3.Καμερα PC ADVENT μαζι με μικροφωνο και ακουστικα... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΠΕΤΑΞΕΙ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα ηθελα μονο την κάρτα αλλα μπορω να παρω και τα υπολοιπα για μοιρασμα (μαζι με κάποια άλλα) Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Crybal 1
tigergreg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Θα ηθελα μονο την κάρτα αλλα μπορω να παρω και τα υπολοιπα για μοιρασμα OK δικα σου....
beastie74 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Το ένα μόνιτορ στον dime100. Τα υπόλοιπα στον GeoA1. 1
Vaguras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, DrLo είπε Σκαναρισμα και ανέβασμα στο θείο. πολύ καλη ιδέα αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει σκάννερ ούτε ο χρόνος για 25 περίπου βιβλία... Φανταστείτε ότι πριν τα βάλω εδώ έψαξα πολλές δομές, βιβλιοθηκες και δήμους μήπως τα θέλουν και όλοι μου έδωσαν άκυρο, δεν τους ενδιαφέρουν λέει τα πανεπιστημιακά... Ελλαδιστάν 2018... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Vaguras τριπλή παράθεση 1
Jiakometi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Vaguras είπε Φανταστείτε ότι πριν τα βάλω εδώ έψαξα πολλές δομές, βιβλιοθηκες και δήμους μήπως τα θέλουν και όλοι μου έδωσαν άκυρο, δεν τους ενδιαφέρουν λέει τα πανεπιστημιακά... Μάλιστα... καταλαβαίνουμε όλοι γιατί φτάσαμε εδώ ...... 3
tigergreg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vaguras είπε πολύ καλη ιδέα αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει σκάννερ ούτε ο χρόνος για 25 περίπου βιβλία... Φανταστείτε ότι πριν τα βάλω εδώ έψαξα πολλές δομές, βιβλιοθηκες και δήμους μήπως τα θέλουν και όλοι μου έδωσαν άκυρο, δεν τους ενδιαφέρουν λέει τα πανεπιστημιακά... Ελλαδιστάν 2018... Θα ειχαν τεραστια ζητηση ειδικα αυτον τον καιρο σε αναλογες σχολες σαν κι αυτην που σου χρειαστηκαν.... Μια αναρτηση εκει και θα εκανες παρτυ....ασε τις νεες γνωριμιες που θα ειχες.... Πραγματι ειναι πολυ "ειδικη" βιβλιογραφια γιατι ρωτησα συναδερφο που εχουμε μαζεψει περιπου 10,000 βιβλια για βιβλιοθηκη μη κερδοσκοπικης εταιρειας και μου ειπε οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον. Παρ ολα αυτα η τεχνικη του αμπελιου θα με ενδιεφερε αλλα πλεον λογω πρεσβυωπειας δεν..... Πριν πολλα χρονια ειχα διαβασει του Κριμπα. 3
GeoA1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, beastie74 είπε Το ένα μόνιτορ στον dime100. Τα υπόλοιπα στον GeoA1. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε beastie74 για όλα και για τα παλιά που μου θύμισες... 1
dime100 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, beastie74 είπε Το ένα μόνιτορ στον dime100. Τα υπόλοιπα στον GeoA1. Ευχαριστώ πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις