Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Άντε,με παρασύρατε κι εμένα.

Κάτι οι εκκαθαρίσεις που βλέπω να κάνουν διάφοροι, κάτι το γεγονός ότι θέλω εδώ και πολύύύ καιρό να αδειάσω λίγο αποθήκη και ντουλάπες, κάτι το ότι είναι αρχή του έτους (και συνήθως υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι "φέτος θα είμαι διαφορετικός) είπα να το τολμήσω κι εγώ.

Έτσι είπα να αραιώσω λίγο από τον όγκο που έχω από διάφορα τροφοδοτικά και τα κρατάω "μήπως και....κάποτε".

Φυσικά έχω κρατήσει κάποια και δίνονται αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία.

Σχετικά με αυτά έχω να πω ότι:

Όλα (ή τουλάχιστον τα περισσότερα) είναι λειτουργικά αφού δεν συνήθιζα να κρατάω μη τεσταρισμένα. Σαφώς και πάντα υπάρχει η περίπτωση κάποιο να μου "ξέφυγε" αλλά γενικά πρέπει να είναι οκ.

Επειδή κατά καιρούς μαστορεύω πράγματα στα περισσότερα λείπουν τα βύσματα στο καλώδιο εξόδου, καθώς συνήθως δεν με βόλευε για κάποιες εφαρμογές που μπορεί να τα χρησιμοποιούσα. Εξαίρεση αποτελούν κάποια ποιο περίεργα βύσματα (πχ αυτά στα pack της hp) καθώς συνήθως έβγαζαν πιο "περίεργες" (και αχρείαστες για μένα) τάσεις.

Όποιος τα θέλει θα τα πάρει όλα μαζί (και αν θέλει τα κρατάει ή συνεχίζει το χάρισμα παραπέρα) καθώς δεν έχω χρόνο για να δώσω το ένα στον ένα και το άλλο στον άλλο. Για τον ίδιο λόγο (χρόνος) δεν έγραψα και αναλυτικά τάσεις και αμπέρ του καθενός.

Θα πρέπει να φύγουν άμεσα (σε 1-2 μέρες) και για να μην τα ΄χω μες τη μέση (οι παντρεμένοι καταλαβαίνουν ;)) αλλά και γιατί φοβάμαι τον...εαυτό μου καθώς αν τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου ίσως να "λυγίσω" και να τα ξαναβάλω στην κούτα "μήπως κάποιο χρειαστεί". Αν δεν φύγουν άμεσα (και αντέξω το ψυχολογικό "στρες"  :D)  θα πάνε στην "ανακύκλωση συσκευών" του κοντινού Σκλαβενίτη.

Πρώτα post εδώ και μετά τα ρέστα με pm.

Χρόνια πολλά σε όλους.

psu.jpg

Αν υπάρχει κάποιο 19V & 4,74A θα το ήθελα, ευχαριστώ.

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Άντε,με παρασύρατε κι εμένα.

Κάτι οι εκκαθαρίσεις που βλέπω να κάνουν διάφοροι, κάτι το γεγονός ότι θέλω εδώ και πολύύύ καιρό να αδειάσω λίγο αποθήκη και ντουλάπες, κάτι το ότι είναι αρχή του έτους (και συνήθως υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι "φέτος θα είμαι διαφορετικός) είπα να το τολμήσω κι εγώ.

Έτσι είπα να αραιώσω λίγο από τον όγκο που έχω από διάφορα τροφοδοτικά και τα κρατάω "μήπως και....κάποτε".

Φυσικά έχω κρατήσει κάποια και δίνονται αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία.

Σχετικά με αυτά έχω να πω ότι:

Όλα (ή τουλάχιστον τα περισσότερα) είναι λειτουργικά αφού δεν συνήθιζα να κρατάω μη τεσταρισμένα. Σαφώς και πάντα υπάρχει η περίπτωση κάποιο να μου "ξέφυγε" αλλά γενικά πρέπει να είναι οκ.

Επειδή κατά καιρούς μαστορεύω πράγματα στα περισσότερα λείπουν τα βύσματα στο καλώδιο εξόδου, καθώς συνήθως δεν με βόλευε για κάποιες εφαρμογές που μπορεί να τα χρησιμοποιούσα. Εξαίρεση αποτελούν κάποια ποιο περίεργα βύσματα (πχ αυτά στα pack της hp) καθώς συνήθως έβγαζαν πιο "περίεργες" (και αχρείαστες για μένα) τάσεις.

Όποιος τα θέλει θα τα πάρει όλα μαζί (και αν θέλει τα κρατάει ή συνεχίζει το χάρισμα παραπέρα) καθώς δεν έχω χρόνο για να δώσω το ένα στον ένα και το άλλο στον άλλο. Για τον ίδιο λόγο (χρόνος) δεν έγραψα και αναλυτικά τάσεις και αμπέρ του καθενός.

Θα πρέπει να φύγουν άμεσα (σε 1-2 μέρες) και για να μην τα ΄χω μες τη μέση (οι παντρεμένοι καταλαβαίνουν ;)) αλλά και γιατί φοβάμαι τον...εαυτό μου καθώς αν τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου ίσως να "λυγίσω" και να τα ξαναβάλω στην κούτα "μήπως κάποιο χρειαστεί". Αν δεν φύγουν άμεσα (και αντέξω το ψυχολογικό "στρες"  :D)  θα πάνε στην "ανακύκλωση συσκευών" του κοντινού Σκλαβενίτη.

Πρώτα post εδώ και μετά τα ρέστα με pm.

Χρόνια πολλά σε όλους.

psu.jpg

Υπάρχει τίποτα μετασχηματιστής στον σωρό με 19 5v 6 7a;  ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaga1um3 είπε

Χρονια πολλα σε ολους.

ξεκαθαρισμα 2020 part 1.

Eπισης   χρονια   πολλα.

Στελνω   πμ   για   κινητα   και   φωτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaga1um3 είπε

Χρονια πολλα σε ολους.

ξεκαθαρισμα 2020 part 1.

θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας

ο,τι βλεπετε στις φωτο. 

τα κινητα δε ξερω αν ειναι λειτουργικα,

το ιδιο και τα ρουτερ

η φωτογραφικη δουλευει απλα εχει χαλασει  ο φακος και βγαζει θολες φωτο

ο μονοκερως ειναι power bank δουλευει αλλα δεν εχω φορτιστή. 

η θηκη κουκουβαγια ειναι για 5αρι iphone

ολα τ’αλλα ειτε σφραγισμενα ειτε αχρησιμοποίητα. 

παραλαβή απο κυψέλη, απο αύριο 

ΥΓ: Συγγνώμη για τις ανάποδες φωτό.

394F91D9-1B8A-4766-98B1-E75DA57C3CCD.jpeg

6490BD17-9780-4BAE-9A56-1CCD2FAAE589.jpeg

4550312B-3187-412A-A0E1-2BBA9ED358A3.jpeg

19A7EC91-7BDA-4308-8716-875A8D555155.jpeg

F34417E8-E516-41A4-9C2B-10BD4756D893.jpeg

930DF5B6-7E31-48F2-BE37-4182676A975E.jpeg

A1315E31-530C-4E30-9567-07F956880B88.jpeg

Καλησπερα, χρονια πολλα

Για ρουτερ ενδιαφερομαι στην πρωτη φωτο ενα tp-link αν καταλαβα σωστα

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mples είπε

με ενδιαφερει ενα τροφοδοτικο για λαπτοπ αν μεινει  ευχαριστώ 

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάς είναι αρκετά γενικό, ε; Και μάλιστα για κάποιον μάλλον άσχετο με λαπτοπ (όπως είμαι εγώ) δεν καταλαβαίνω καν ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό

58 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κανενας 12v ac ??

Κανένα 12άρι ac δυστυχώς. Ούτε μέσα στα 12άρια που κράτησα

51 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν υπάρχει κάποιο 19V & 4,74A θα το ήθελα, ευχαριστώ.

Ούτε 19v παιδιά

48 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Υπάρχει τίποτα μετασχηματιστής στον σωρό με 19 5v 6 7a;  ;)

Ομοίως

Αφού λοιπόν απάντησα στις συγκεκριμένες ερωτήσεις σας (ευτυχώς ήταν εύκολες και τα ήξερα) θα παρακαλέσω, αν και ήδη το έγραψα στο post, να μην με βάζετε να τσεκάρω τροφοδοτικά. Δεν τα έχω στο σπίτι και δεν υπάρχει δυνατότητα χρόνου να τσεκάρω αυτό που θέλει ο καθένας. Και ούτε βέβαια να κάνω διαφορετικές συναντήσεις για να δώσω ένα στον ένα και ένα στον άλλο.

Ένας τα παίρνει όλα άμεσα και κάνει ότι θέλει από κει και πέρα.

Για την ώρα μιλάμε να τα πάρει όλα ο mourgoluko που προηγήθηκε. Αν δεν κάτσει με εκείνον θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.

17v   υπαρχει φιλε μου 

11 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάς είναι αρκετά γενικό, ε; Και μάλιστα για κάποιον μάλλον άσχετο με λαπτοπ (όπως είμαι εγώ) δεν καταλαβαίνω καν ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό

Ούτε 19v παιδιά

Ομοίως

Αφού λοιπόν απάντησα στις συγκεκριμένες ερωτήσεις σας (ευτυχώς ήταν εύκολες και τα ήξερα) θα παρακαλέσω, αν και ήδη το έγραψα στο post, να μην με βάζετε να τσεκάρω τροφοδοτικά. Δεν τα έχω στο σπίτι και δεν υπάρχει δυνατότητα χρόνου να τσεκάρω αυτό που θέλει ο καθένας. Και ούτε βέβαια να κάνω διαφορετικές συναντήσεις για να δώσω ένα στον ένα και ένα στον άλλο.

Ένας τα παίρνει όλα άμεσα και κάνει ότι θέλει από κει και πέρα.

Για την ώρα μιλάμε να τα πάρει όλα ο mourgoluko που προηγήθηκε. Αν δεν κάτσει με εκείνον θα ενημερώσω.

17v και πανω μου  κανει ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Σε πρόσφατη "ανασκαφή" ανακάλυψα έναν WD Raptor 36GB ο οποίος είναι "χτυπημένος" - κοινώς, μη λειτουργικός. 

Επίσης, ανακάλυψα ένα iPod Shuffle 2GB, με τη βάση φόρτισης/μεταφοράς δεδομένων το οποίο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί του ήταν σε λειτουργική κατάσταση. Μαζί δίνεται κι ένα ζευγάρι in-ear ακουστικά Philips.

Και τα δύο είναι στη διάθεση του πρώτου ενδιαφερόμενου.

Κανόνας: Πρώτα θα κάνατε quote αυτό το post για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα με pm.

Τονίζω ότι ζω στην Κύπρο. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ, αλλά αυτός που θα ενδιαφερθεί θα πάρει και τα δύο αντικείμενα κι ας χαρίσει με τη σειρά του όποιο δεν θέλει - εάν δεν θέλει κάποιο.

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, wizzy είπε

Σε πρόσφατη "ανασκαφή" ανακάλυψα έναν WD Raptor 36GB ο οποίος είναι "χτυπημένος" - κοινώς, μη λειτουργικός. 

Επίσης, ανακάλυψα ένα iPod Shuffle 2GB, με τη βάση φόρτισης/μεταφοράς δεδομένων το οποίο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί του ήταν σε λειτουργική κατάσταση. Μαζί δίνεται κι ένα ζευγάρι in-ear ακουστικά Philips.

Κανόνας: Πρώτα θα κάνατε quote αυτό το post για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα με pm.

Τονίζω ότι ζω στην Κύπρο. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ, αλλά αυτός που θα ενδιαφερθεί θα πάρει και τα δύο αντικείμενα κι ας χαρίσει με τη σειρά του όποιο δεν θέλει - εάν δεν θέλει κάποιο.

καλησπερα και καλη χρονια με ενδιαφερει το iPod Shuffle 2GB

αποσυρω το ενδιαφερον

Επεξ/σία από KaRLoSSaLoNiKa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tigergreg είπε

Eπισης   χρονια   πολλα.

Στελνω   πμ   για   κινητα   και   φωτο.

όλα τα κινητά και η φωτογραφική πάνε στον @tigergreg

το  tp link router ειναι κρατημενο, υπάρχει ενδιαφερον για το vodafone router κι έχει μείνει το hol ελεύθερο προς το παρον.

συν ό,τι άλλο δεν έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mples είπε

17v   υπαρχει φιλε μου 

17v και πανω μου  κανει ευχαριστω 

Τα περισσότερα απ' ότι θυμάμαι είναι με τις συνήθεις χαμηλές τάσεις (5, 9, κλπ). Αυτό στο κουτί, αν το θυμάμαι καλά, είναι γύρω στα 24 (από κάποιο φωτιστικό χριστουγεννιάτικο πριν κάποια χρόνια). Τα δύο hp έχουν διπλές τάσεις (16 & 32) με ένα περιέργο (για μένα) βύσμα.

Αν τελικά τα πάρει ο mourgolukos μιλάς μαζί του αν έχει περιθώριο να σου δώσει κάποιο από αυτά, αν σου κάνει κάποιο.

Αν δεν τα πάρει είναι στη διάθεσή σου αλλά...όλα μαζί.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

όλα τα κινητά και η φωτογραφική πάνε στον @tigergreg

το  tp link router ειναι κρατημενο, υπάρχει ενδιαφερον για το vodafone router κι έχει μείνει το hol ελεύθερο προς το παρον.

συν ό,τι άλλο δεν έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τα ρούτερ αφού ενδιαφέρεται και άλλο μέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, wizzy είπε

καλησπέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά.

θες να σου στείλω να το κανονίσουμε?

κυρίως τον σκληρό επειδή έχω και εγώ έναν και δεν μου παίζει.

Επεξ/σία από barbariangr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Τα περισσότερα απ' ότι θυμάμαι είναι με τις συνήθεις χαμηλές τάσεις (5, 9, κλπ). Αυτό στο κουτί, αν το θυμάμαι καλά, είναι γύρω στα 24 (από κάποιο φωτιστικό χριστουγεννιάτικο πριν κάποια χρόνια). Τα δύο hp έχουν διπλές τάσεις (16 & 32) με ένα περιέργο (για μένα) βύσμα.

Αν τελικά τα πάρει ο mourgolukos μιλάς μαζί του αν έχει περιθώριο να σου δώσει κάποιο από αυτά, αν σου κάνει κάποιο.

Αν δεν τα πάρει είναι στη διάθεσή σου αλλά...όλα μαζί.

ok φιλε μου σε ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

To φανταστηκα, απλα δοκιμασα την τυχη μου 😛 

Να σαι καλα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Τα δύο hp έχουν διπλές τάσεις (16 & 32) με ένα περιέργο (για μένα) βύσμα.

Eιναι   για  εκτυπωτες....

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...